Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Harbiden ya, Kim Kallström'ün bir üst modeli Gerrard, Xabi falan. Hangi kafayla bu talihsiz acıklamayı yaptı El Grande anlamıs degilim.

Şimdi tüm arkadaşlara şu soruyu soruyorum.

sizce şuanki mevcut kadromuz ligi domine edebilecek,şampiyonluğu göğüsleyebilecek düzeyde midir?

Transfer bizim için kapandı herhalde duyum felan yok ortalıkta ama aklıma takılan 2 şey var. 1-Bursayla her konuda anlaştığımızı başkanda doğruladı neden resmi sitede hala bir açıklama yok 2-Şeref abi süpriz derken kimden bahsetti acaba Sercan değildir herhalde..

firatgunayer fırat günayer

Ünal Aysal:''Transferin tamamlandığını söyleyemeyiz.Önümüzdeki dönemde bir ara transfer sezonu var.Eksikliklerimizi sürekli tamamlayacağız'

Sercana tamam..Sadece Riera beklentimi karşılamadı..

NOt.. Riera kötü oyuncu demiyorum :)

Geçen sezon tekrar canlanan bir Riera var Liverpool'a gittiğinde en beğendiğim oyunculardan biriydi.. Geçen sezon Olimpiyakos'ta iyidi bu sezon bende merak ediyorum ama eski formunu yakalarsa Arda'yı aratmaz ;)

+

Şuan ki futboluyla 10 numara Ardayı hiç aratmaz..

:asd:

Bende bazen Kardesimi Drogba diye görüyorum:asd:

İlahi Emre
getImage

Buraya Video Ve Foto nasıl Konuyo Bilgilendirebilecek Bir Arkadaş Varmı?

Drogba, Villa, Torres, Ibrahimovic, Rooney dünya yildizidir. Bunlardan kimi alabilecegini düsünüyorsun ki? Bazilari gercek anlamda bu capta oyuncular bekliyor. Felipe Melo, Muslera gibi adamlara burun kiviriyorlar sonra :) Gercekten bu beklentilerin boyutunu anlamakta zorluk cekiyorum.

renkdaş senin fikrine saygım varda. bu isimleri telafuz eden forlan-drogba-arshavin-podolski ile ilgileniyoruz diyen bir yönetim varsa. taraftar ne yapsın. baştan yavaş gidersin sonra beklentileri artırırsın. dünya kulubu diyorsak dünya yıldızı bekliyoruz tabi ki de. kimse burun kıvırmıyor (engin baytar-riera dışında)

Bunlar kime göre yildiz oyuncu ?

Hani Misimovice bisey demem adam almanyada yildizdi.

Lincoln yari yildiz .

Kalanina yildiz diyorsan ozaman Drogba falan ney ?

Lincoln'ü sevmeyebilirsiniz ama adam yıldızdı. Ligler devre arasına 1 hafta önce girdiği sezon GALATASARAY'ın süper performansı vardı. Lincoln'de takımın yıldızıydı. En son o performansı ile Rusya'dan 8-9m euroluk teklif aldığını gazeteler yazdı.

renkdaş senin fikrine saygım varda. bu isimleri telafuz eden forlan-drogba-arshavin-podolski ile ilgileniyoruz diyen bir yönetim varsa. taraftar ne yapsın. baştan yavaş gidersin sonra beklentileri artırırsın. dünya kulubu diyorsak dünya yıldızı bekliyoruz tabi ki de. kimse burun kıvırmıyor (engin baytar-riera dışında)

Villa ve Rooney bir tarafa'da, Soldado'nun digerlerinden hic bir eksigi yok. Hatta Rooney haric hepsine tercih ederim.

Belcika'yi yikan adam beyler. :)

[video=youtube;4TjyKLgXsFo]https://www.youtube.com/watch?v=4TjyKLgXsFo[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt