Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Eger Galatasaray bu sene sampiyon olmasın adımı degistirirm,O kadar net söyliüyorum yani...

abicim sakin olun yahu.. moraller bozuldu biraz tabii. son günü mutlu son inanın diyen şeref aydınnın hevesi ile biraz sarsıldık. şampiyonuz her anlamda :)

Burasinin Türkiye oldugunu unutuyorlar galiba :) Acayip ucusta bazilari ya. Kasti yaptiklarini düsünüyorum zaten. Ciddi olamazlar. Felipe Melo dünya yildizimidir yuaaa diyorlar :) Real Madrid icin degildir belki dogru. Galatasaray icin öyledir. Onlarin gelmesini istedigi oyuncular Türkiye´yi haritada bile gösteremez :) Bazi yorumlari okurken, hem böyle bi gülme hemde acayip bi sinir geliyor :) O anda herseyi yazacak duruma geliyorum sonra vazgeciyorum :D

Ben bugün işte o yorumları okudukça sigara içmeye çıktım :)

Yahu düşüşte dedikleri 1-2 isim var bunlarda yerli-bizim evlatlarımız. Maliyetleri düşük.

Stoper dediğin tecrübeli olur diyoruz Ujfalusi bu yüzden getirildi diyoruz. yıllardır kendini belli seviyede ispatlamış ve Tafi gibi bir adamın önerisi-onayı ile alınmış kalecimiz yoktu diyoruz. Melo senin dediğin gibi yahu PES'te Juve'yi bu adam için aldığımı/aldığımızı bilirim oyun dahi olsa. Adam orda mutsuz olmuş, kötü günler geçirmiş olabilir. Bu adam Brezilya'nın ortasahası yahu :)

Bu isimlerin 1-2 gömlek üstü senin verdiğin ve bizim Şampiyonlar Ligini 1-2 yıl kazanıp ancak o zaman bir ihtimal alabileceğimiz isimler. FM oynayıp kafası bulanan yardırıyor yahu:)

Enkazdı bu takım beyler enkaz. Allah korumuş diyorum 8.cilik ile yırttık. Rezalet bir kadro. Hala geçen seneden yabancıları isteyen var "ne olcak yahuu" diyorlar :) Onlardan birşey olsa zaten takımda olurlardı :)

şerey aydın

İyi nöbetler : - )

desee.. birde yabancı forvetimiz dorgba dese..... deseeee

bende bir küfür etsemmm 100 gün ceza alsam razıyım :)

(başka isimle girerim ne olacak) :)

Nedense oyuncularimizi yeterli bulmayan kisiler, Bienvenue gibi capsizlara cok iyi transfer diyor :D Bu da cok ilginc

Ki bu sezon Bienvenue berbat bir performans sergiliyor geçen sezon iyidi ama bu sezon 6 lig maçında gol atamadı toplam 10 maçta sadece 1 gol attı :) Bu yıl kötü o yüzden YB kiralık göndermeye düşünüyor.. Birde alttan gelen 20 yaşında Mayuka var o bu sezona çok iyi başladı onunda yolunu açıyorlar :)

beyler basket maçını açın.İspanya mal oldu.milliler müthiş :D

şerey aydın

İyi nöbetler : - )

desee.. birde yabancı forvetimiz dorgba dese..... deseeee

bende bir küfür etsemmm 100 gün ceza alsam razıyım :)

(başka isimle girerim ne olacak) :)

ben şeref aydına küstüm bugün bikez bile gelmedi. transfer sezonunun son günü gelmezmi be insan. halbuki gidip 12 numero şeref aydın forması yaptırcaktım kendime ama gelmedi küstüm:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt