EMRE AKKAYA
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 7.458
- 0
- 1.021
Cevap: Transfer Nöbeti

Olabilir:cool:Yoksa gerçek ismin emre değil mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir:cool:Yoksa gerçek ismin emre değil mi![]()
Eger Galatasaray bu sene sampiyon olmasın adımı degistirirm,O kadar net söyliüyorum yani...
ben bu adamın Avusturya maçını izlemiştim sanırım gözüme çarpmıştı ama öyle ayaklarına hakim bi futbolcu değil...
Nedense oyuncularimizi yeterli bulmayan kisiler, Bienvenue gibi capsizlara cok iyi transfer diyorBu da cok ilginc
nasıl türk statüsünde ya varmı böyle bişey. neye göre hangi ülkeler buna dahil???
bekliyoruz Anar usta,meraklandım vallaRauf Aliyev, Elvin Mammadov ve Afran İsmayılov'un scout çalışmasını yapmak istiyorum inşallah...
Burasinin Türkiye oldugunu unutuyorlar galibaAcayip ucusta bazilari ya. Kasti yaptiklarini düsünüyorum zaten. Ciddi olamazlar. Felipe Melo dünya yildizimidir yuaaa diyorlar
Real Madrid icin degildir belki dogru. Galatasaray icin öyledir. Onlarin gelmesini istedigi oyuncular Türkiye´yi haritada bile gösteremez
Bazi yorumlari okurken, hem böyle bi gülme hemde acayip bi sinir geliyor
O anda herseyi yazacak duruma geliyorum sonra vazgeciyorum
![]()
Azerbaycan ve 3 orta Asya ulkesi Turk statusunde oynayabiliyor. Turkluk kontenjanindan tabi.
Nedense oyuncularimizi yeterli bulmayan kisiler, Bienvenue gibi capsizlara cok iyi transfer diyorBu da cok ilginc
şerey aydın
İyi nöbetler : - )
desee.. birde yabancı forvetimiz dorgba dese..... deseeee
bende bir küfür etsemmm 100 gün ceza alsam razıyım
(başka isimle girerim ne olacak)![]()
Azeri futbolcular 'doğal olarak' yabancı statüsünde değiller renktaşnasıl türk statüsünde ya varmı böyle bişey. neye göre hangi ülkeler buna dahil???
drogba hatrına ettim renktaş![]()
diğerleri hangisi
şerey aydın
İyi nöbetler : - )
desee.. birde yabancı forvetimiz dorgba dese..... deseeee
bende bir küfür etsemmm 100 gün ceza alsam razıyım
(başka isimle girerim ne olacak)![]()
Azeri futbolcular 'doğal olarak' yabancı statüsünde değiller renktaş![]()