Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

O biçim senaryo yazdım 1 dk da:D şimdi iyi güzel anlaştılar Bursa'yla Sercan'la da oyle..Sağlık kontrolüne gelse Sercan kötü bir sakatlığı olsa ve bunu öğrenen yönetim Bursa'ylamı anlaşmaya çalışıyo anlamadım gitti kastım biraz ama ne biliyim insanın başka bişe gelmiyo aklına:D

supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...

bu isim en az baros kadar iyi... daha 10 saat var ugrasiyorlar....

isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim

yaman akıncı

ne iş acaba ? farfan mı yoksa :D

Anelka..Açıklamıştı.

supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...

isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim

yaman akıncı

anelka dedi ama sonra olumsuz konustu.

Sen üzülmedin mi?

Drogba Forlan Reyes Podolski farfan vs vs

bir yıldız gelse çokmuydu

takımın transferlerin hepsi yıldız espirisini yapmayın lütfen!!!!(orası cepte)

Pardon ben yanlış okudum onu ya Sercan transferine üzüldüğünü sandım :) tabiki bir oyuncu daha gelse hiç de fena olmaz :)

yaman akıncı

Buda sallayangillerden değildir umarım.Ve farfan olsa süper olur

şeref aydının gelip biraz bizi bilgilendirmemeside çok garip.

alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım

Senin neyini susturacam ben senin burada birilerini yermeni okumayacağım sen gideceksin Baroş'un başlığında yazacaksın bunları.Fazlada uzatma meseleyi başlığına git orada söyle ne söylüyorsan.İlla birilerimi uyaracak konu içerisinde senin gibileri ? Yürü git orada saçmala ne saçmalıyorsan burası transfer başlığı .

Transfer olmayacak buyuk ihtimal. Gecen defa da boyle bekledik ama sadece bekledik. :)

alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım

abi baroş gol yediğimizde topu ıssırıp patlatan kişidir yanlıs tanımışsın

ah be şeref reis transferin son saatleri gelinmez mi hiç ? genel bi değerlendirme yapardık ?

Münir gelecekmiş gibi bir hissiyat var içimde :]

forvet kontenjanına da 3 yabancı harcayacağımızı aklınız alıyormu arkadaşlar?Transferin son günü Baros hala bir yere gitmemişken,sizce fatih hoca 1 yabancı forvet daha alır mı?Tabiki almaz.

Geçen yıl hiç unutmam,transferin son günü ganalı elemanı ortasahaya alıyordu o duyumcular.hatırlarsanız.Hİçkimse de gelmedi.Yine aynı şeyi yapıyorlar.Transferin son gününde nemalananlara yüz vermeyin.

Bence sercanla transfer tamamlandı.Çok da güzel oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt