Murat Kesen
Kırmızı Üye
- 2 Ocak 2010
- 1.709
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Sercanı saat 10 gbi açıklıcaklar heralde.
Sercanı saat 10 gbi açıklıcaklar heralde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olmaz eboue olcak.
supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...
bu isim en az baros kadar iyi... daha 10 saat var ugrasiyorlar....
isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim
yaman akıncı
ne iş acaba ? farfan mı yoksa![]()
supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...
isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim
yaman akıncı
Sen üzülmedin mi?
Drogba Forlan Reyes Podolski farfan vs vs
bir yıldız gelse çokmuydu
takımın transferlerin hepsi yıldız espirisini yapmayın lütfen!!!!(orası cepte)
yaman akıncı
Finito artık.alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım
alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım
kusura bakma renktaş ama hakkaten guldurdun beni ozellikle şu sustur bakalım kısmı
![]()

google transleta dili algılayamadı![]()