Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Biz her zaman son dakika golünü atarız ben yine 1 transfer bekliyorum anadoludan stoper veya solbek

Evet öyle kesin konuşuyordu ki bana arkadaşım Fener'e gitti dediğinde ilk inanmamıştım sonra bir baktım doğruymuş.Yani Mehmet Topal ben bir gün gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım filan demedi bu kadar da tepki görmedi.Daha Inter'deyken Fenerbahçe her transfer döneminde istiyordu zaten Emre'yi.Birde galiba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce ilk Galatasaray'la görüşmeleri oldu ancak biz pahalı bulduk birde bonservissiz kaçan bir oyuncuyu bonservis vererek almak istemedik.Adnan Polat böyle demişti.

Fenere gelmeden bi önceki sene en yüksek ücreti fener verdi ama ben Türkiyede Galatasaraydan başka takımda oynamam diye reddettim demişti.cidden bir yılda ne değişti acaba.

fenere bak simdiSARILMAzamani diyorlar transfer yapamayinca

bunlar yakinda kutu kutu pense de oynarlar :asd::asd::asd::asd::asd:

Evet öyle kesin konuşuyordu ki bana arkadaşım Fener'e gitti dediğinde ilk inanmamıştım sonra bir baktım doğruymuş.Yani Mehmet Topal ben bir gün gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım filan demedi bu kadar da tepki görmedi.Daha Inter'deyken Fenerbahçe her transfer döneminde istiyordu zaten Emre'yi.Birde galiba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce ilk Galatasaray'la görüşmeleri oldu ancak biz pahalı bulduk birde bonservissiz kaçan bir oyuncuyu bonservis vererek almak istemedik.Adnan Polat böyle demişti.

HAKLISIN KARDEŞİM MEHMET TOPAL BENİM YAKINIM KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSAN VE AİLESİNİNDE MADDİ DURUMU PEK İYİ DEĞİL 7 TANE KARDEŞİ VAR ONLARIN SORUMLULUKLARI ÜSTÜNDE ZATEN ADNAN POLAT YÖNETİMİNİ HİÇ SEVMİYORDUM ADAM VALENCİA YA GİDERKEN 700 BİN EUROSUNU MU NE BIRAKMIŞTI BANADA ÖYLE BİRŞEY YAPSALAR BENDE GELMEZDİM NE YAZIK Kİ SUÇU HİÇ KENDİMİZDE ARAMIYORUZ:b5:

Birseyin kuyruk acisi var, neler oldu tabiki disarida söylenmiyor ama sanirim bizden bedelsiz ayrilmisti galiba.. tahminimce Yönetimden biri ile kavga etmistir Emre ondan sonra da tavir koymak icin Feneri secmistir.. zaten rahatsiz bir insan.. ne yaparsa yapsin diyelim

tam üstüne bastin isde. Emre aslinda Galatasaraylidir. bazilari ona haksiz etigini düsündügü icin hem f7 yi secti hemde bu yöneticilere intikam almak icin kendisini f7ci diye gösteriyor. Arda ile abi kardes olmalari tesadüf degildir yani. arda da onun Galatasaray li oldugunu cok iyi biliyor. bu bence tahmin yani öyle bildigim bir sey degil :) ama senaryo dogru ola bilir :D totomaci gectim vallahi :lol:

galatasaray ahlakı ile ne alaka? Kişisel ahlak bu ki o adam sen ben gibi büyümemiş türk değil, normal böyle şeyler onun için. Ayrıca hamama takım elbiseylemi giricekti

:d fotoğrafa dikkatli bakmadin herhalde olay hamam olayi değil yaptiği şey bütün dinler için saygisizlik!!!!

Dünyadaki tüm insanları kendi değerlerinize göre değerlendirirseniz herkeste bir kusur bulursunuz .

beyler ben birşey demiyorum illa melo diyosanız siz bilirsiniz ama aldığı paraya ve oynadığı futbola göre çok fazla değer veriliyor lincoln misali..:ayatollah:

öyle deme burda en büyük kazığı e.b yedi ücreti yarı yarıya düştü :) fener karlı çıktı bu işten yoksa bilerek mi yaptılar dicem ama bunların ticari zekası o kadar yüksek değil bence :)

ne ücret düşmesi. adam orda 2 yıllık sözleşme yapmıştı,yıllık 2.7 milyon netti galiba. burda yılda 2 milyon ve maçbaşı 20 bin euro var. emre kazık mazık yemedi tam tersi

:d fotoğrafa dikkatli bakmadin herhalde olay hamam olayi değil yaptiği şey bütün dinler için saygisizlik!!!!

doğuş saksı ile hilal cebeci çıplak fotoğraflarını sosyal medya yoluyla herkese gösterdi. ve bunlar hem türk, hem de müslüman. kalkıpta elin brezilyalısına ahlak dersi vermek çok saçma.

Doğru söylüyorsun o zaman sene sonunda al saad'a gitmez bu. Hey Allahım :sad007: Ben de sevmem Melo'yu ama çok yanlış yerden ele alıyorsun olayı.

tam üstüne bastin isde. Emre aslinda Galatasaraylidir. bazilari ona haksiz etigini düsündügü icin hem f7 yi secti hemde bu yöneticilere intimam almak icin kendisini f7ci diye gösteriyor. Arda ile abi kardes olmalari tesadüf degildir yani. arda da onun Galatasaray li oldugunu cok iyi biliyor. bu bence tahmin yani öyle bildigim bir sey degil :) ama senaryo dogru ola bilir :D totomaci gectim vallahi :lol:

ben emre fenerli diye biliyorum

hatta 2000lerde bi röportaj okumustum kimle hatirlamiyorum

Soru takimda Gs den başka takimi tutan var mı gibi bişeydi

Cevap var mesela, Arif beşiktaşli emre kardeşimizde fenerbahceli ama sahaya Gs icin yüreklerini koyduktan sonra bunlarin bizim icin pek bi önemi yok demişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt