Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Evet öyle kesin konuşuyordu ki bana arkadaşım Fener'e gitti dediğinde ilk inanmamıştım sonra bir baktım doğruymuş.Yani Mehmet Topal ben bir gün gelirsem sadece Galatasaray'da oynarım filan demedi bu kadar da tepki görmedi.Daha Inter'deyken Fenerbahçe her transfer döneminde istiyordu zaten Emre'yi.Birde galiba Fenerbahçe'yle anlaşmadan önce ilk Galatasaray'la görüşmeleri oldu ancak biz pahalı bulduk birde bonservissiz kaçan bir oyuncuyu bonservis vererek almak istemedik.Adnan Polat böyle demişti.

Mehmet topal geldiginde bile ben f7 liyim demedi asla. ekmek parasi icingitti f7 ye resmen o. pro düsündü. topal Galatasaraylidir benim gözümde.

Yine melocular gelmiş. Vay arkadaş :)

ocr4co2u.jpg

:trollface:

HAKLISIN KARDEŞİM MEHMET TOPAL BENİM YAKINIM KENDİSİ ÇOK İYİ BİR İNSAN VE AİLESİNİNDE MADDİ DURUMU PEK İYİ DEĞİL 7 TANE KARDEŞİ VAR ONLARIN SORUMLULUKLARI ÜSTÜNDE ZATEN ADNAN POLAT YÖNETİMİNİ HİÇ SEVMİYORDUM ADAM VALENCİA YA GİDERKEN 700 BİN EUROSUNU MU NE BIRAKMIŞTI BANADA ÖYLE BİRŞEY YAPSALAR BENDE GELMEZDİM NE YAZIK Kİ SUÇU HİÇ KENDİMİZDE ARAMIYORUZ:b5:

Gitmek için kendi vazgeçti. Ayrıca Adnan Polat'a teşekkür etmeli Avrupa'da oynaması için izin verenlerden biri o Valencia'da az bir para mı kazandı ?

BCBX36qCYAAECJ0.jpg:large

Hey yavrum be, yokluğun yıkıyo ortalığı, bide bi gelsen, hele bi gelsen :)

ne ücret düşmesi. adam orda 2 yıllık sözleşme yapmıştı,yıllık 2.7 milyon netti galiba. burda yılda 2 milyon ve maçbaşı 20 bin euro var. emre kazık mazık yemedi tam tersi

emrenin gitmeden öncekiyle şimdiki yıllık ücreti arasındaki farkı diyorum.

KARDEŞİM BAKSIR DEĞİL HERHALDE SİZ DİKKATLİ BAKMIYOSUNUZ NEYSE ANLATAMADIM GİTTİ..:ayatollah:

adam amcalarına pipisini gösterse ne olacak hacı. allah allah takmışsın adamın orasına burasına. bu kadar insanın dikkatini çekmeyip rahatsız etmediğine göre sorun biz de değil sen de ayrılalım bence bro.:asd:

antuda önceki gün 36, dün 40 olan Drogba'nın yaşı bugün 38 olarak tespit edilmiş:)

la iki fotoğraf aynı mı dikkatli bakın bi ya kafayı yiyecem burada ben bu durumu kabullenemedim ve hakan şükür ,bülent korkmaz jenerasyonu ile sevdik biz bu takımı bence hiç yakışmıyor yine söylüyorum melo hiç yakışmıyor bu takıma

:D ya tmm kardeşim birşey demiyorum ben bence uygunsuzdu ama bakış açısı belkide siz haklısınızdır ama meloya bu kadar değer verilmesini anlamış değilim..:ayatollah:
sen önce kendi ahlakına bak. ne var bunda. görende çıplak poz verdi sanır. yeri gelir gider takmdan. canın sıkılıyorsa git bir hava al gel. havada güzel.

la iki fotoğraf aynı mı dikkatli bakın bi ya kafayı yiyecem burada ben bu durumu kabullenemedim ve hakan şükür ,bülent korkmaz jenerasyonu ile sevdik biz bu takımı bence hiç yakışmıyor yine söylüyorum melo hiç yakışmıyor bu takıma

Bu kuş yine ötmeye başlamış ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt