Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Boxer moxer değil mesele ya yeterr anlatamadik gitti 3 saattir hala neyini savunuyosunuz adam bildiğin şeyini kaldirip çekmiş gibi duruyo resimde milletin çoluğu var çocuğu var galatasaray formasina yakişmiyor ister kuş deyin ister başka bir şey burasi galatasaray ve başka kulüplerin ne yaptiklarida beni hiç ilgilendirmez

drogba resmide var- hemide dergi kapağında..

Adam twitter bişey paylaştı diye asıp kesmeye gerek yok..

Tek lag. Volkan küçük melo gol atarken wowowoowow

boxerde oluncaa avuvuvu yakişmiyorr:lol:

Drogba kalite olarak simdiki yasi itibari ile sowdan iyi. drogba sowun yasindayken ne oynuyordu be. daglar kadar fark var. sow da iyi forvet oyuncu begendigim bir hucumcu ama drogbanin yanindan bile gecemez hic bir cekilde hic bir yasinda.

Düşünsenize

Drogba-Sow

Sneijder

Tuvalete gidemezdim maç olurken gol falan kaçırırım diye :D

Dun sen antu ile ilgili video paylasan eleman degilmisin?

AslOlanGalatasaray'dir

BU ADAM RESMİ NE ZAMAN PAYLAŞMIŞ??? Harbi laa .. sanki yeni bişeymiş gibi 1 ay önceki fotoyumu konuşuyordunuz. iş işten geçmiş..

ben melo sezon başından beri karşıydım-hala da bu performanslada karşıyım. manu maçı kafa vuruşu-penaltı kurtarışı başka ibşey yaptığı yokkk..

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Kardeşim dediklerini zaten önceden de yazdim saha içinde bişey yapsa belki katlanilabilir bu hareketlere ama aldiği para ve saha içindeki durumunada bakarsak bence hiç iyi değil

Lan yuru git saha icinde bisey yapsa.. Dunki video'yu yaptin diye burda Galatasarayli oldugunu gostermez..

Burda 10 gunluk uyesin biraz agir basli ol.. Yavas gir.. Yaptigin videoyuda begenmemistim.. İroni yapmistim 10 numara video diye. Yas kac bu arada?

AslOlanGalatasaray'dir

Galatasaray’ın yeni transferi Wesley Sneijder’in eşi Yolanthe Cabau, İstanbul’a geldikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Hollanda basınına konuşan Cabau, eşinin de Türkiye’de bulunmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Sneijder de burada çok mutlu. Geldiğimizden beri üzerinde son derece pozitif bir hava var. Akşam idmandan dönüyor ve bana nasıl keyifli vakit geçirdiğini, takım arkadaşlarının nasıl sıcak kanlı olduğunu anlatıyor” dedi.

Bunlar da iyice sevgi pıtırcığı çıktı.

hava ayrı şey.eminim bursa maçında sneijder ve hatta burağın yüzünden bursada kırmızı kart yiyenler olacak.bence takımın en ufak ciddiyetsizliğinde komuta sneijderde olmalı.gerekirse hepsine küfür etsin bizimkilerin.hakediyolar çünkü.

ben sneijderin ve geldiğine drogbanın takıma liderlik edecek oyuncular olduğuna düşünüyorum. geçen maçta dikkatimi çekti sneijder top kimdeyse sürekli pas atmaları gerektiği yerleri işaret etti arkadaşlarına. takımdakileri tanıdıkça kendini daha fazla gösterecektir. ayrıca şimdiye kadar gösterdiği ve daha önceden bildiğimiz kişiliğiyle uyumlu, sorunsuz, disiplinli ve iş ahlakına sahip bir insan diye biliyorum kendisini. yaşantısıyla, tavırlarıyla da bunu belli ediyor. ben bir aşırılığını görmedim hiç. takımdakiler de kısa sürede aralarına kabul edeceklerdir onu. yıldızlar genelde kaprisli, sorunlu kişilikler olur ama galiba bu sefer hem kişiliği hem de kalitesi büyük iki transfer yaptık.

didier_drogba_by_Jordan1411.jpg

Bekir

Caner

H.Ali

Sercan Sararer

Mevlüt

Bu adamlar neden milli takıma alınır hiç anlamam :mad:

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Boxer moxer değil mesele ya yeterr anlatamadik gitti 3 saattir hala neyini savunuyosunuz adam bildiğin şeyini kaldirip çekmiş gibi duruyo resimde milletin çoluğu var çocuğu var galatasaray formasina yakişmiyor ister kuş deyin ister başka bir şey burasi galatasaray ve başka kulüplerin ne yaptiklarida beni hiç ilgilendirmez

Buyuk yazip durma oglum.. Yasin kac senin? Laftan anlamiyon herhalde? Kus demiycem sana.. Cunku oyle belliki kadinkoylu oldugun..

AslOlanGalatasaray'dir

1.si SORUN BOXER DEĞİL (100.KEZ SÖYLÜYORUM)

2.sinide çocuğun olduğunda anlarsın

Arkadaşım senin çocuğun var herhalde bunu dediğine göre ama yaşına bakarsak çocuğundan gerçek anlamda bu tür şeyleri sakınmak için çocuğun küçük olsa gerek. Dolayısıyla senin de tam olarak birşeyden anladığını sanmıyorum ki çok belli.

Bu arada İbb'nin transfer Scout'u kimse helal olsun.Mükemmel adamlar getiriyorlar :D

Ucuza getirip pahalıya satıyorlar.Webo İbb'de kalsa.2-3 sene daha oynar emekli olurdu heralde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt