Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Yaptiğim videoyu beğenip beğenmemen önemli değil ben zaten iyi olmadiğini hatira olarak kalmasi için yaptiğimi söyledim melo geçen sene belki iyi oynamiş olabilir ama bu sene ortalikta yok ya nasi bu sene iyi oynuyo diyebiliyosunuz gidin az maç izleyin
lan yuru git saha icinde bisey yapsa.. Dunki video'yu yaptin diye burda galatasarayli oldugunu gostermez..

Burda 10 gunluk uyesin biraz agir basli ol.. Yavas gir.. Yaptigin videoyuda begenmemistim.. Ironi yapmistim 10 numara video diye. Yas kac bu arada?

Aslolangalatasaray'dir

Duyum stoperi var mı? :sad007: Ya o kadar yıldız aldık böyle bir hata yapmayız umarım.

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Senin çocugun mu var birader varsa niye baktırıyosun ? :asd:

Ne cocugu olcak ya? Bu eleman 14 yasinda max.. Dun bi video hazirlamis gulermisin aglarmisin :lol:

Simdide ugrastigi seye bak.. Boxere takmis.. Twitterden yaz sana yollar Melo boxeri..

AslOlanGalatasaray'dir

SA

Drogbali, Sneijderli seksi Kulübün seski Taraftariiiiii

var mi bi tikirti, bi duyum....:ayatollah:

arkadaslar bi boxer lafi geciyor konu ne acaba ???

Kerim Frei'i kadro'ya almamis :Z3:

mehmet ekinciyi veya caneri niye aliyor bu anlamiyorum. mehmet ekinci ne oynuyorki milli takim formasini hak ediyor. sif yurt disinda oynuyor diye hemen milli yapiorlar adamlari. es esden erkan zengin mesela bin kat daha iyi ekiciden

Fener zaragozaya kiralık gönderdiği Bienvenu ile tekrar görüşmelere başlamış diyolar :D

Bekir ile caner Milli takım'a çağırılmış , bunlar'ın çok ciddi torpili var ..

Cok ugrastinmi o video'yu hazirlarken? Burda insanlari germe.. Melo'nun mayosunda seyi gozukmus ne var ? Ufanin dun fotografi dustu onu iyi inceleseydin? Belki ilgini cekerdi..

AslOlanGalatasaray'dir

Drogba,Sneijder transferleri.CL de çeyrek final.Gerdi herkesi.Tüm yorumcuları,rakip taraftarları.Burak'ın 6 gol atması CL'de gerdi herkesi.Çünkü herkes köpek gibi eleştirecekti Burak'ı ama olmadı...

5 puan öndeyiz.O yönden de eleştiremiyorlar.

Tek kalan eleştiri, sanal alemdeki hesaplarındaki fotoğraflar.Abi adam kendi hak özgürlüğünde istediğini yapabilir :D Bizene.Karısı karışsın onun bu fotoğraflarına biz değil.

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Yaptiğim videoyu beğenip beğenmemen önemli değil ben zaten iyi olmadiğini hatira olarak kalmasi için yaptiğimi söyledim melo geçen sene belki iyi oynamiş olabilir ama bu sene ortalikta yok ya nasi bu sene iyi oynuyo diyebiliyosunuz gidin az maç izleyin

Melo iyi demiyoruz ama senin dusuncen o kadar sacmaki? Melo kotu oldugu icin bisey paylasmiycak? Sanane derler adama? Adamin ozel hayati.. İsteyen bakar isteyen bakmaz? Robotmu bunlar? Kucuk melo cok acitti Volkani bunun sancilarimi bu ?

AslOlanGalatasaray'dir

mehmet ekinciyi veya caneri niye aliyor bu anlamiyorum. mehmet ekinci ne oynuyorki milli takim formasini hak ediyor. sif yurt disinda oynuyor diye hemen milli yapiorlar adamlari. es esden erkan zengin mesela bin kat daha iyi ekiciden

Abi birsey soracam da alinma :)

Bu Mehmet Ekici'ye neden herkes Ekinci diyor? Sadece sen degil :))

Amma uzadi su melo konusu ya. Colum cocuk dolmus burasi

14 :D :D yaşında değilim ama seninle konuşmak için 14 yaşında olmak lazım benim hatam bin kere söyledim konuyu kapatalım diye ama sürekli olarak başka birileri açıyo ve bana birşeyler söyleniyo yoksa meraklısı değilim
Ne cocugu olcak ya? Bu eleman 14 yasinda max.. Dun bi video hazirlamis gulermisin aglarmisin :lol:

Simdide ugrastigi seye bak.. Boxere takmis.. Twitterden yaz sana yollar Melo boxeri..

AslOlanGalatasaray'dir

O halde Biscolata reklamlarıda yasaklasın.Çoluk çocuk var :D

Biscolata erkekleri yapınca birşey yok.

Melo yapınca auvvv.Ne var asdassa.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt