Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

EfsaneTransferDönemiydi# :ayatollah::sad007:

ben çocuğum var demedim :ss:

tufan bu fotoyu nerde gördün?? ve niye transfer nöbetine bu konu ile ilgili yazıyorsun? bilmediğim için soruyorum?

melonun öyle bir fotoğraf koyması tuhaf olabilirde, senin derdin ne? çoluk cocukmuş. melonun yaptğı şeyle ahlak gidiyorsa kusuruma bakmada. neyseeee

Transfer Nöbeti | SON GÜN

Transfer sezonu bitince nöbet başlığı kapanacak mı?

Sent from my iPad using Tapatalk

Sneijder Orta sahada ,ilerde ,geride tam bir ,

[video=youtube;Tv9ydMg7MfE]https://www.youtube.com/watch?v=Tv9ydMg7MfE[/video]

Bu milli takim is yapmaz mi acaba..

Onur

Gökhan Semih Ömer Yok

Yok Nuri Selcuk Arda

Burak Necati

tufan bu fotoyu nerde gördün?? ve niye transfer nöbetine bu konu ile ilgili yazıyorsun? bilmediğim için soruyorum?

melonun öyle bir fotoğraf koyması tuhaf olabilirde, senin derdin ne? çoluk cocukmuş. melonun yaptğı şeyle ahlak gidiyorsa kusuruma bakmada. neyseeee

Ya ağır saçmalıyor işte boşver sonra bir şey deyince biz ceza alıcaz ama insan bu kadar belli etmez kendini.

nöbet bitmiştir beylerr:D hepınıze bencden birerr :coffee::coffee::coffee::coffee:

:sad007:

cute-blue-bird-waving-smiley-emoticon.gif

Bu sene yalnız drogba'dan sadece 10-11 hafta faydanabileceğiz gibi duruyor.Bu hafta ve haftaya kesin yok.Ondan sonra ilk maç'a sonradan falan girer.Geriye kalıyor 10-11 hafta zaten Sorun bu.Webo hemen bu hafta oynamaya başlayacak.Ayrıca Aykut Kocaman herhalde 2010-2011 de ki gibi.

-----------Topal---------------

---Emre-----------Meireles-----

-Kuyt/Topuz--------------Sow---

------------Webo----------------

gibi bir diziliş düşünüyor FB için.O sezon Niang solda oynarken verim vermişti bayağı Sow şu an belirsiz ama alışırsa iş yapabilir.Yani en büyük eksikleri olan gol sorununu ve dikine gidememe sorununu Webo ve Emre ile azaltacaklar gibi.Biz ise iyi olan yeri daha iyi yapmak adına hamleler yaptık ama defansif eksiğimiz olan bölgeye maalesef takviye yapamadık.Umarım bir sıkıntı çekmeyiz, çünkü bu konuda pek şanslı olduğumuz söylenemez.Ne zaman bir yeri eksik bıraksak inadına orası patladı hep geçmişte.Hamburg maçına Kewell ile çıkışımızın acısı hala kalbimdedir.

Eğer sahaya böyle çıkarlarsa topu orta sahadan ileriye taşıyacak tek oyuncu Emre olacaktır. Orta sahada kalabalık olup basan takımlar yani tüm Anadolu takımları topun forvet hattına geçmesini engellerler. Dolayısıyla forvet hattında İbra-Ronaldo-Robben bile olsa top oraya gelmeyeceği için bir şey ifade etmez. Ben bu feneden çekinmiyorum.

Bizim avantajımız tek defansif orta saha ile oynamamız ve yanına Selçuk gibi yaratıcı bir oyuncu koymakdı. Ayrıca kadroda kanat yerine orta saha özellikli oyuncular kullanarak topu ileri taşıma konusunda da sıkıntı çekmedik. Ancak bizim yaşadığımız sıkıntı bu formatla topu ileriye hızlı şekilde taşıyamamak ve rakip defansın yerleşmesine imkan tanımak oldu.

Kaliteli yerli oyuncu bulma sorunu nedeniyle sezon başında yapılan transferler birbiriyle uyumsuz oldu. En basitinden Burak ile Umut aslında tek forvetli bir sistemde birbirlerine alternatif olacakken, 4-4-2'de aynı anda yer almak durumda kaldılar. Ve bu ikilinin top tutamaması ani kontrataklar yememize neden oldu

Burada Eboue'nin ofansif bir bek olması, Riera'nın ise bek olmaması nedeniyle tandem hep zor durumda kaldı ve kimi zaman eleştirildi.

Bir kanada aslında orta saha olan Hamit'i koyarken mevcut kadro bizi yine 4-4-2'ye zorladığı için aslında kanat olan Amrabat'ı orta saha gibi kullanmaya çalıştık.

Ara dönemde sorunların önemli kısmını çözebilecek iki oyuncu aldık. Şu an ileride top tutabilecek, rakibi fena yıpratacak ve her an gol atabilecek bir forvetimiz, rakip defans yerleşse bile aralarına girip, hızlı paslarla dengelerini bozabilecek ve ceza sahası civarında boş kaldığı anda skor üretebilecek bir ofansif orta saha oyuncumuz var.

Bence alınan oyuncular Fatih Terim'in oyun felsefesine daha uygun. Tek gereken takımla uyum sağlamaları. Sonra ne olacağını hep birlikte göreceğiz.

çünkü çocuğu olunca anlar en azından empati yapsada anlar anaaaaaa la adam 3.5 milyon euro alıyor ve hem saha içinde hemde saha dıuşında yok ve ben bir galatasaray taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum ama millet mrlo fatih terimle kavga etse koruyacak :D :D kulübün değerlerine sahip çıkın bu adamın transferi kaç ay sürdü takıma o kadar bağlı olsaydı bence o kadar sürmezdi
Ne halt yemeye çocuğun olunca anlarsın dedin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt