Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
00.00'ye kadar yolu var.![]()
ben çocuğum var demedim :ss:
00.00'ye kadar yolu var.![]()
Vallaha bize mesai bitişi haberi geldi ama bilemeyeceğimO da sanırsam 17.00 a tekabül ediyordu.
![]()
tufan bu fotoyu nerde gördün?? ve niye transfer nöbetine bu konu ile ilgili yazıyorsun? bilmediğim için soruyorum?
melonun öyle bir fotoğraf koyması tuhaf olabilirde, senin derdin ne? çoluk cocukmuş. melonun yaptğı şeyle ahlak gidiyorsa kusuruma bakmada. neyseeee
Transfer sezonu bitince nöbet başlığı kapanacak mı?
Sent from my iPad using Tapatalk
Bu sene yalnız drogba'dan sadece 10-11 hafta faydanabileceğiz gibi duruyor.Bu hafta ve haftaya kesin yok.Ondan sonra ilk maç'a sonradan falan girer.Geriye kalıyor 10-11 hafta zaten Sorun bu.Webo hemen bu hafta oynamaya başlayacak.Ayrıca Aykut Kocaman herhalde 2010-2011 de ki gibi.
-----------Topal---------------
---Emre-----------Meireles-----
-Kuyt/Topuz--------------Sow---
------------Webo----------------
gibi bir diziliş düşünüyor FB için.O sezon Niang solda oynarken verim vermişti bayağı Sow şu an belirsiz ama alışırsa iş yapabilir.Yani en büyük eksikleri olan gol sorununu ve dikine gidememe sorununu Webo ve Emre ile azaltacaklar gibi.Biz ise iyi olan yeri daha iyi yapmak adına hamleler yaptık ama defansif eksiğimiz olan bölgeye maalesef takviye yapamadık.Umarım bir sıkıntı çekmeyiz, çünkü bu konuda pek şanslı olduğumuz söylenemez.Ne zaman bir yeri eksik bıraksak inadına orası patladı hep geçmişte.Hamburg maçına Kewell ile çıkışımızın acısı hala kalbimdedir.
Ne halt yemeye çocuğun olunca anlarsın dedin?
nöbet bitmiştir beylerrhepınıze bencden birerr
![]()