Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Transfer bitiş saati 23:59.

ne zmn yahu sabah ntvsporda son 8 saat diyolardı yani 17 ama

Nöbet Bitti 23.59 Kadar Artık Geyik Nöbeti Tutulur Burda:)

Ya ağır saçmalıyor işte boşver sonra bir şey deyince biz ceza alıcaz ama insan bu kadar belli etmez kendini.

HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE SAHA DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!

çünkü çocuğu olunca anlar en azından empati yapsada anlar anaaaaaa la adam 3.5 milyon euro alıyor ve hem saha içinde hemde saha dıuşında yok ve ben bir galatasaray taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum ama millet mrlo fatih terimle kavga etse koruyacak :D :D kulübün değerlerine sahip çıkın bu adamın transferi kaç ay sürdü takıma o kadar bağlı olsaydı bence o kadar sürmezdi

Vallaha bizim mahallede çok var senin gibi namus+değer bekçileri ancak senin farkın şu: Sen yanlış değeri savunuyorsun. Çünkü o değer kendi kendini pekala savunur...

çünkü çocuğu olunca anlar en azından empati yapsada anlar anaaaaaa la adam 3.5 milyon euro alıyor ve hem saha içinde hemde saha dıuşında yok ve ben bir galatasaray taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum ama millet mrlo fatih terimle kavga etse koruyacak :D :D kulübün değerlerine sahip çıkın bu adamın transferi kaç ay sürdü takıma o kadar bağlı olsaydı bence o kadar sürmezdi

Melo CL hemde Lig için önemli bir oyuncu.İhtiyacımız olacak tabi.

HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!

Tarihi senden öğrenmem Galatasaray tarihini okuyacak kadar Osmanlıcam da var sen rahat ol. Ancak sen git bir soluk al senin Melo muhabbetini burada çekmek durumunda değiliz. Birde büyük harfle yazma diye 194819891 kere uyarıldın dimi ?

HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE SAHA DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!

Taktın Melo'ya kardeşim sende.Tamam sana göre garip bir hal o foto.Ama abartma 3 saattir sürekli forumun en işlek yerinde Melo işgali yaptın resmen.Ne kanıtlamaya çalışıyorsun, sen öyle düşünüyorsun diye herkes aynı şeyi düşünmek zorunda mı ?

Yaa yuh diyorum başkada bir şey demiyorum bu fotoğrafi gidin bi hakan şüküre,bülent korkmaza ,metin oktay a gösterin bakalim onlar ne diyecek sizin mahalledeki namus bekçilerinden değilim ben sadece galatasarayin değerlerini hatirlatiyorum :d ama millete özeleştiri yapmak çok ağrina gidiyor işte o yüzden büyüyemiyoruz
vallaha bizim mahallede çok var senin gibi namus+değer bekçileri ancak senin farkın şu: Sen yanlış değeri savunuyorsun. çünkü o değer kendi kendini pekala savunur...

Tufan Yanlış Konu Yanlış Forumda Tartışıyorsun Konuyu Halada Uzatıyorsun..Demek Sen Rambo Yusufları Vedat İnceefeleri Felan Görseymişindi 1 Yıl Konuşurdun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt