Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.867
- 20.610
- 2.333
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
Transfer bitiş saati 23:59.
Transfer bitiş saati 23:59.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maalesef.
Yağız Burak @Senfo10 Benim öğrendiğime göre kulubumuz bir stoper için uğraşıyor. Uygun şartlar olursa alırlar, olmazsa da kadromuz iyi.
Yaman Akinci @YamanAkinci
dogru soyluyor -- @Senfo10
Hmmm bi son dakka transferi gelebilir belki![]()
Yagiz Burak denilen Senfo10 birsey bilmiyor, bu net. Hep ordan burdan duyum toplayarak haber veriyor.
Ya ağır saçmalıyor işte boşver sonra bir şey deyince biz ceza alıcaz ama insan bu kadar belli etmez kendini.
şpl shcalke 04 nöbeti tutulsun o zaman..:ayatollah: ortak nokta bu olur.
çünkü çocuğu olunca anlar en azından empati yapsada anlar anaaaaaa la adam 3.5 milyon euro alıyor ve hem saha içinde hemde saha dıuşında yok ve ben bir galatasaray taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum ama millet mrlo fatih terimle kavga etse koruyacak![]()
kulübün değerlerine sahip çıkın bu adamın transferi kaç ay sürdü takıma o kadar bağlı olsaydı bence o kadar sürmezdi
çünkü çocuğu olunca anlar en azından empati yapsada anlar anaaaaaa la adam 3.5 milyon euro alıyor ve hem saha içinde hemde saha dıuşında yok ve ben bir galatasaray taraftarı olarak özeleştiri yapıyorum ama millet mrlo fatih terimle kavga etse koruyacak![]()
kulübün değerlerine sahip çıkın bu adamın transferi kaç ay sürdü takıma o kadar bağlı olsaydı bence o kadar sürmezdi
Yaman Akıncı da destekliyor ama.
Yaman Akıncı da destekliyor ama.
HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!
HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE SAHA DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!
vallaha bizim mahallede çok var senin gibi namus+değer bekçileri ancak senin farkın şu: Sen yanlış değeri savunuyorsun. çünkü o değer kendi kendini pekala savunur...
HE GENÇLER TAMAM :d :d BU FOTO SADECE SAHA DIŞINDAKİ HALİNİ SÖYLEMEK İÇİNDİ BENCE SADECE FUTBOLUNA KONSANTRE BİR İNSAN BUNLARI YAPMAZ ,ADAM TAKIM ARKADAŞININ AĞZINI BURNUNU DAĞITTI VE SİZ ÇOK NORMAL KARŞILIYORSUNUZ BURASI GALATASARAY DEDİKÇE BANA KUŞ MUSUN DİYOSUNUZ YİNE DİYORUM BURASI GALATASARAY ÖNCE GİDİN Bİ GALATASARAYIN DEĞERLERİNE TARİHİNE BAKIN!