Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Bir sonraki transfer sezonunna kadar esenlikler içinde kalın arkadaşlar

:ayatollah::ayatollah:

:ayatollah::ayatollah:

Sneijder "Kariyerimde birçok maç oynadım ama pazar günü Arena'daki atmosferden bahsetmeden geçemeyeceğim. İnanılmazdı...Tarif edemem. Mutlaka görmeli ve o havayı hissetmelisiniz. Diğer takımlarla kıyaslayamazsınız" dedi.:cool:

Arkadaslar drogbanin beyaz formasi ne kadar gs store'da?

3 SAATTİR HEM SAHA İÇİNDE HEMDE SAHA DIŞINDA Kİ HALİNİ DEĞERLENDİRDİM ZATEN Bİ RESİMLE BİR İNSANIN KARİYERİNİN KARALANMAYACAĞININ FARKINDAYIM DAHA YARIM SAAT ÖNCE KONUYA GİRDİN İSTERSEN Bİ ESKİ MESAJLARI OKU BEN KİMSEYE SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM:ayatollah::ayatollah:

kendini ele veriyosun işte. yaptıklarını değerlediriken. o resmi bulup tartışmayı özel durumlara getiriyosun kendini haklı çıkarmak için..

melo nun genel oyunundan memnun olan yokdur zaten. konuşulacak yer değil ayrıca burası..

yarım saat önce girmem farkettirmez. sen hala çoluk cocuk üzerinden - değerlerden laf vuruyorsan bir adama niyetin yaptıkları değil, başka şeylerdir..

Kardeşim amacim millete hakaret etek değil o yüzden sanada etmiyorum melo 3-5 hafta sonra şampiyonlar ligi çeyrek finalinde gereksiz bir kirmizi kart daha gördüğünde nasi tepki vereceksiniz?bu kadar gereksiz ilgiyi anlamiş değilim

Daha derken ?

Melo'nun yanılmıyosam bu bizde gödüğü 2. kırmızı kart ...

İlki 2. sarıdandı direk kırmızı bile değildi ...

Bu zaten tamamen haksız yere gösterilmiş bir kırmızı kart ...

Yani medyanın gazıyla sanki Melo senede 3-4 kırmızı karttan aşağı görmüyo takımı sürekli yalnız bırakıyo gibi bir havaya kapılıyosunuz "gereksiz yere veya özellikle" bilemiycem artık :)

Bu sene zaten rakip yok %99.99999 şampiyon olacağız hiçbir şey yapmasak bile ancak seneye ne olacağını bilemiyoruz.Semih'in yanına tecrübeli (Tecrübeli derken Cris gibi dede değil.) biri şart.Sneijder'i falan aldıklarına göre bunu da alabilirler herhalde.

Seneye 3 Adam Serdar Taşçı,Gökhan İnler ,Hulk Şampionlar Liginde Finale Göz Kırparız Düşünsene

....Sineijder,,,,

..drogba....hulk...

Uzak Ara Avrupanın En Iyı Forveti Olur

Sanırım en mantıklısı maç başlıkları..:yenieek:

yahu arkadaşlar daha önce de buraya upuzun bir analiz yapmıştım evet defansa takviye şart ama kendi ligimizde en az gol yiyen 5. takımız bizden az gol yiyen takımlardan Trabzon ve ordu en altlarda ve bizden sadece 2 gol az yemiş kasımpaşa 5. fener 3.(1 gol az yemiş) bu neyin paniği biraz sakin ,tabiki takviye olsa süper olur ama olmazsa da hertürlü idare ederiz, gerekirse Melo bile oynar defansta bilemedin sabri yada hamit sağ kanada girer ebou stoper oynar hakan balta oynar bir şekilde idare edilir ASLOLAN GALATASARAY'dır

her türlü idare ederize katılmıyorum.zira ikincilik beni zerre kadar tatmin etmez.sizin istatistik olarak verdikleriniz diğer takımların da çok kötü olmasına bağlı bir durum.ikinci yarı bir takım(fener,bjk) iyi bir grafik oluşturursa ikinci olabiliriz ve dediğim gibi bu hiçbir galatasaraylıyı tatmin etmez.demek istediğim sorunumuz sakatlıklardan kaynaklanmıyor,uzun süredir savunma ve sol bek sıkıntısı yaşıyoruz.bunu tecrübe etmişken neden bu bölgelere takviye yapılmıyor bunu merak ediyorum

Salih Ucan aka cakma Fellaini'yi de amma abartiyorlar yaa..

Sahada bir is yaptigi da yok..sisirdikce sisiriyorlar...

Yakinda balon gibi patlar zaten :D

Evet utanmadan iddia ediyorum Melo oynamadığı zamanlarda yerinde Sabri'de rahatlıkla oynar ,Sabri'ye en çok kızanlardan biri olarak bu adam sağ bek değil kardeşim dmc neden olmasın,ayrıca savunmayı da öğrendi sayılır ,hızlı,güçlü,herhalde kısa pasları da atabilir,orta yapmasına da gerek yok :lol: bir tek hava toplarında problem olacaktır. keşke yabancı sınırsız olsa da Melo'da kalsa ama gel görki hayat her zaman bu kadar güzel olmuyor

https://twitter.com/yilmazburak17

Burak Yılmaz'ın resmi twitter hesabı.

Şimdi bunu paylaştı ;

BCB1vVICcAABd3B.jpg

Reislere bak yaa ... Riera bi adamın sezon başında gitmesini bu kadar isterken şimdi maksimum bu kadar hayranı olabilirim heralde :tiphat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt