Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Salih Ucan aka cakma Fellaini'yi de amma abartiyorlar yaa..

Sahada bir is yaptigi da yok..sisirdikce sisiriyorlar...

Yakinda balon gibi patlar zaten :D

Çok potansiyelli çocuk.

Keşke alsaymışız. Fatih Hoca çok iyi şeyler çıkarırdı ondan. Ama orada kaybolabilir.

çünkü culio yuda sayarsak elimizde 11 yabancı var seneye 6 sı oynayacak doğru dürüst yerli stoper yok,dünyada sol bek problemi var zaten yanlız yanlış anlama olmasın keşke alssak ben almayalım demiyorum ama almadık diye de 2. olacak halimiz yok bence evet iyi oynamadık bugüne kadar ama bu kadar kötüiken 5 puan farkla lider isek Drogba ve Sneijder dan sonra herhalde bu kadar kötü de oynamayız kaldıkirakiplerde de hiçbirşey yok
her türlü idare ederize katılmıyorum.zira ikincilik beni zerre kadar tatmin etmez.sizin istatistik olarak verdikleriniz diğer takımların da çok kötü olmasına bağlı bir durum.ikinci yarı bir takım(fener,bjk) iyi bir grafik oluşturursa ikinci olabiliriz ve dediğim gibi bu hiçbir galatasaraylıyı tatmin etmez.demek istediğim sorunumuz sakatlıklardan kaynaklanmıyor,uzun süredir savunma ve sol bek sıkıntısı yaşıyoruz.bunu tecrübe etmişken neden bu bölgelere takviye yapılmıyor bunu merak ediyorum

Burak Yılmaz ‏@yilmazburak17

Sizinle hiçbiryerde paylaşmadığım bir fotoyu paylaştım,bundan sonra diğer sahte hesapları takip etmeyeceğinizi umuyorum...

Şimdi bunu paylaştı ;

[
BCB1vVICcAABd3B.jpg
/QUOTE]

adam haklı internette bu fotoğraf daha önce hiç paylaşılmamış.

Yarından sonra da takılmak yazı yazmak istiyorum ama nereye yazacağıma karar veremiyorum. Bir tek maç akşamları maç merkezini okuyorum. Orada da sürekli bir tartışma falan oluyor. Konular çok hızlı akıyor. O yüzden yazamıyorum. Takibe devam ama sohbet bir tek transfer sezonunda mümkün oluyo sanırım :o

arkadaşlar drogba konusu ne durumda acaba? fifa filan diyolar.

Reislere bak yaa ... Riera bi adamın sezon başında gitmesini bu kadar isterken şimdi maksimum bu kadar hayranı olabilirim heralde :tiphat:

albayrak abimiz sey gibi biraz. habamam sinifindaki adile nasit neyse oda takimdaki o rolü aliyor resmen :)

PSG'den deli gibi para alıyor.O da gelmez.Daha makul hedefler belirlemek daha mantıklı bence.

stoper

sol bek

ön libero/alternatif ile beraber

kanat genç.

melo-elmander-ujfa-baros-riera güle güle.

muslera-eboue-danny-sneijder-drogba-amrabat. kalmalı..

serdar taşcı-ömer toprak /yabancı stoper

g.inler tek seçeneğim, alper potuk belki.

carlinhos veya daha iyisi

kerim frei veya genç bir yabancı.

bence yeterlidir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt