Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

normalde umut dolu bi insanımdır ama içim gerçekte böyle renkdaşlar.bende sisterim kazanalım ama takıma ve fatih hocaya güvenim 0.emre çotanak yine sol kanatta oynarsa kanser eder bizi.

bursanın teknik direktörü yok şansımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.

sporx drogba haberlerini çok kaşıyor inşallah aksilik çıkmaz

Bu sefillerin kendisini sampiyonluk adayi olarak görmesine fena güldüm. Rakipleriniz ikidir 10 kisi kaliyor, yine de pozisyon bulmadan bitiriyorsunuz. Bu kadroyla zaten is yapmaniz imkansiz, deplasmanlarda öttürürler bu kadroyu, kendi evinde de gazla bir yere kadar gidebilirsin. Olcay-M.Akgün-G.Süzen'le falan bir halt olmaz bunlardan daha kendilerini avutsunlar. GS ligin ilk devresinde 3 hafta seri yapsa ligin ikinci devresinin oynanmasina bile gerek yoktu.

Sneijder premier lig'den teklif almiş acaba hangi takim sneijderi istemiş ?

Arkadaslar bir gif vardi Sneijder Fatih Terimin elini öpüyor sonra kapi kapaniyor kapida Azize oluyor o gifi bizahmet buluverin bir fenerliye göstericemde :D

Bu sefillerin kendisini sampiyonluk adayi olarak görmesine fena güldüm. Rakipleriniz ikidir 10 kisi kaliyor, yine de pozisyon bulmadan bitiriyorsunuz. Bu kadroyla zaten is yapmaniz imkansiz, deplasmanlarda öttürürler bu kadroyu, kendi evinde de gazla bir yere kadar gidebilirsin. Olcay-M.Akgün-G.Süzen'le falan bir halt olmaz bunlardan daha kendilerini avutsunlar. GS ligin ilk devresinde 3 hafta seri yapsa ligin ikinci devresinin oynanmasina bile gerek yoktu.

Bursa, Antalya. 6 puan toplarsak önümüz açık.

drgobanın lisansında sorun yok demi renktaşlar kafam karıştı iyice:o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt