Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Bu sefillerin kendisini sampiyonluk adayi olarak görmesine fena güldüm. Rakipleriniz ikidir 10 kisi kaliyor, yine de pozisyon bulmadan bitiriyorsunuz. Bu kadroyla zaten is yapmaniz imkansiz, deplasmanlarda öttürürler bu kadroyu, kendi evinde de gazla bir yere kadar gidebilirsin. Olcay-M.Akgün-G.Süzen'le falan bir halt olmaz bunlardan daha kendilerini avutsunlar. GS ligin ilk devresinde 3 hafta seri yapsa ligin ikinci devresinin oynanmasina bile gerek yoktu.

senin GALATASARAY 'ın da seri yakalasın artık o zaman.konuşarak olmuyo usta.işlev görelim.:D

[h=5]THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda Anadolu Efes, Unicaja Malaga deplasmanından 78-73’lük galibiyetle ayrıldı.[/h]

ilk Schalke maçına kadar ki bütün maçları alırsak rahat şampiyon oluruz

Bu sefillerin kendisini sampiyonluk adayi olarak görmesine fena güldüm. Rakipleriniz ikidir 10 kisi kaliyor, yine de pozisyon bulmadan bitiriyorsunuz. Bu kadroyla zaten is yapmaniz imkansiz, deplasmanlarda öttürürler bu kadroyu, kendi evinde de gazla bir yere kadar gidebilirsin. Olcay-M.Akgün-G.Süzen'le falan bir halt olmaz bunlardan daha kendilerini avutsunlar. GS ligin ilk devresinde 3 hafta seri yapsa ligin ikinci devresinin oynanmasina bile gerek yoktu.

:yenieek: bizim salakligimizdan bir kac macda rakibi cidiye almadigimizdan dolayi adamlar halen yarisin icinde. bu lig cokdan bitmisdi aslinda ya neyse.

Beşiktaş karışmış galiba Fernandes ve Ersan tepki vermişler Aybaba'ya.

THY Euroleague Top 16 E Grubu’nda Anadolu Efes, Unicaja Malaga deplasmanından 78-73’lük galibiyetle ayrıldı.

fenev avrupada sezonun en çok para harcayan takımı 6 maç 1 galibiyet. para harmayıp genç takımla çıksalardı da aynı sonuç olurdu. parayla rezil herifler:asd:

Bursa, Antalya. 6 puan toplarsak önümüz açık.

3 hafta üst üste galip gelirsek lig biter.

Önümüzdeki 5 hafta lig sekillenir iyiden iyiye, herkesin yeri belli olur. Antalya-Kasimpasa aradan cekilir, Besiktas düser alt siralara, Fener'e puan farki atariz ama ikinci olurlar bence

istemiyorlar biliyorum ama haberler doğruysa haksızsak bide para cezası varmış sanmıyorm ama temkinli yaklaşalım

Neden haksız olalım ki ? Adam sözleşmesini fesh etti bunu zaten herkes biliyor hadi biz bilmiyoruz Juventus, Milan'da mı bilmiyor?

Arkadaşlar stoper hakkında bir bilginiz var mı ?

- 1.5 saat kaldı yav.

-Baskan Almanya'dan döndü mü ?:confused:

Önümüzde ki 2 hafta kazanalım çok büyük avantaj olacak.Ama son yıllarda bir türlü o direnci gösteremedik bu tarz durumlarda.Umarım bu sefer her şey istediğimiz gibi gider.2 hafta sonra 42 puan yaparsak ben Beşiktaş ile en az 9, Fenerbahçe ile de 7 puan fark olacağını düşünüyorum.Olursa ondan sonra da gevşemezsek fazla ligi erken koparabiliriz.

Bu arada Beşiktaş'ın yavaş yavaş devre dışı kalabileceğini de düşünüyorum,sezon sonu 55 puan falan zor toplarlar bu gidişle.

Beşiktaş karışmış galiba Fernandes ve Ersan tepki vermişler Aybaba'ya.

Besiktas'ta kriz olsa neye yarar yahu, Besiktas'in kapasitesi belli bu kadroyla hicbirsey yapamazlar. Elazigspor'u hayatta yenemezler yine puan kaybedecekler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt