Orhan ÇERTÜRK
Aslan Üye
- 1 Temmuz 2010
- 8.781
- 1
- 1.173
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
Serdar gelmicekse en azından
Serdar gelmicekse en azından
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
(@bary100)
baros Milan (@bary100) hat um 8:43 PM on Do., Jän 31, 2013:
For all! Don't trust the newspaper. I will always love GS!!!
Gidici oldugundanmi yaziyor acaba bunu ?

Kadro yeterli. Melo'ya verile 4 maç cezada çok önemli değil. Türkiyede Sneijder'in oynadığı her maçı kazanırız inşallah zaten.
bir stoper lazım lütfen semih dany ile gitmez ufak sakatlıkta gökhan zana kalırız ujfa yeni sakatlıkltan çıkacak.
Barosun napmasini beiyordunuz anlamadim.adami istemiyorsan verirsin parasini yollarsin,baros salakmi okadar parayi birakip gitsin.sizde olsaniz birakmazdiniz.miyonlardan bahsediyorum asgari ücret degil.
I love you diyebiliyorsan eğer, istenmediğin yerde durmayacaksın. Bu takım bonservis istemedi, Palermo'ya gitsene? Gitmiyorsa derdi futbol değil, alacak olduğu paradır. Ben işte bu yüzden fikrimi değiştirdim Baroş'a karşı.
I love you diyebiliyorsan eğer, istenmediğin yerde durmayacaksın. Bu takım bonservis istemedi, Palermo'ya gitsene? Gitmiyorsa derdi futbol değil, alacak olduğu paradır. Ben işte bu yüzden fikrimi değiştirdim Baroş'a karşı.
Ligdeki bekir,toraman gibi kazmalardan ne eksigi varzanin?
Heralde para olacak,ayrica istenmedigi yerde durmasini istemiyorsan parasini vereceksin.sanki sen milyonlari birakip giderdin.