Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

Serdar gelmicekse en azından

kolo_toure_galatasarayda.jpg

Yaza yerli nöbeti tutacağız anlaşılan:yenieek:

Kadro yeterli. Melo'ya verile 4 maç cezada çok önemli değil. Türkiyede Sneijder'in oynadığı her maçı kazanırız inşallah zaten.

Ben simdi kara-kara dusunmeye basladim..............!!Ulen nasil oynayacaz drogbasiz:D :D:sgr: :sgr:

(@bary100)

baros Milan (@bary100) hat um 8:43 PM on Do., Jän 31, 2013:

For all! Don't trust the newspaper. I will always love GS!!!

Gidici oldugundanmi yaziyor acaba bunu ?

"Gazeteler inanmayın GS' yi seviyorum" diyor. Bu nedendir bizi bırakmıyor kene gibi yapıştı. Para ile ilgisi yok yani tamamen duygusal :)

Lan bugün aynı sezonda 6. Formayı alacam:mad: bir oğluma bir kendime Hamit ve sneijderi aldım sıra Drogba'da , ayıp lan bütçem şaştı bu yönetim yüzünden; Yönetim İstifa:asd:

Arkadaş Fatih Terim'de Barosu neden kadroya almıyor anlamış değilim. Adam en azından antremanlara takımla çıksa alıcısı çıkardı bu zamana kadar. Bir saygısızlık yaptıysa bile. Tamam göndercekseniz sene sonu gönderin ama o zamana kadar herkes görevini yerine getirsin.

Kadro yeterli. Melo'ya verile 4 maç cezada çok önemli değil. Türkiyede Sneijder'in oynadığı her maçı kazanırız inşallah zaten.

Melo'ya verilen 4 maç ceza önemli. Tamam takım için belki bir fark olmaz ama yapılan uygulamalar için, çifte standart için önemli. Kesin gözüyle bakmamak lazım her maçı alma konusunu, eğer alamazsak Sneijder'in bir topu direkten döner de o maçı kaybedersek, bu mu Sneijder diye çok söylenen olacaktır, buna " eminim " .

Gerçi tahkim 2 yapacak o cezayı da, gene adaletsizlik olacak, Meireles yaptığı gay hareketlerinden dolayı 4 maç ceza aldı. Bunu unutmamak lazım. Melo'nun yaptığı birşey yok. Küfür etti diye verecekler o 2 maçı da , Gökhan Gönül'ün alenen ettiği küfürler göz ardı edilmesin o zaman.

bir stoper lazım lütfen semih dany ile gitmez ufak sakatlıkta gökhan zana kalırız ujfa yeni sakatlıkltan çıkacak.

Barosun napmasini beiyordunuz anlamadim.adami istemiyorsan verirsin parasini yollarsin,baros salakmi okadar parayi birakip gitsin.sizde olsaniz birakmazdiniz.miyonlardan bahsediyorum asgari ücret degil.

Barosun napmasini beiyordunuz anlamadim.adami istemiyorsan verirsin parasini yollarsin,baros salakmi okadar parayi birakip gitsin.sizde olsaniz birakmazdiniz.miyonlardan bahsediyorum asgari ücret degil.

I love you diyebiliyorsan eğer, istenmediğin yerde durmayacaksın. Bu takım bonservis istemedi, Palermo'ya gitsene? Gitmiyorsa derdi futbol değil, alacak olduğu paradır. Ben işte bu yüzden fikrimi değiştirdim Baroş'a karşı.

I love you diyebiliyorsan eğer, istenmediğin yerde durmayacaksın. Bu takım bonservis istemedi, Palermo'ya gitsene? Gitmiyorsa derdi futbol değil, alacak olduğu paradır. Ben işte bu yüzden fikrimi değiştirdim Baroş'a karşı.

Heralde para olacak,ayrica istenmedigi yerde durmasini istemiyorsan parasini vereceksin.sanki sen milyonlari birakip giderdin.

Son saatlere kadar bir yerli transfer olabilir diye düşünüyorum.

Ne is yapiyorsun bilmiyorum amadiyelim is yeri seni istemiyor git dedi.sen tazminatini almazmisin? Ben catircatir alirim arkadas.sercanlara yigitlere milyonlari verip oturtmasini biliyorlar ama

Heralde para olacak,ayrica istenmedigi yerde durmasini istemiyorsan parasini vereceksin.sanki sen milyonlari birakip giderdin.

İstenmediğin yerde duruyorsan, basıp gideceksin. Bu kişiden kişiye değişir gerçi, benim karakterim bu yönde. I love you diyorsan diyorum istenmediğin zamanda gitmesini bileceksin diyorum. Galatasaray'ın menfaatini düşünmüyorsan I love you diyemezsin. Yaptığı tamamen çakallık. Sözleşme yapılır tamam, belge vardır ortada ama bazı şeyler belge ile açıklanmaz. Alex konuştu mu? Bastı, gitti. Futbol oynamak istedi adam.

Baros'a değil, Baros'la bu kadar uzun süreli ve bu kadar fazla ücret içeren bir sözleşme imzalayan yönetime kızın. Neyse ki kovduk kendilerini de kurtulduk ama arkalarında bıraktıkları çöplüğü boşaltmak biraz zaman alıyor maalesef..

Cris kadar adam çıkmadı Baros,sülük gibi yapıştı adam, iyiki gol kralı oldu 1 yıl.Hala tapan taraftarlar var

Anlamak mümkün değil.

Yav aslında kaç senedir sölüyorum ama bu sene Fut dan dolayı daha bir sevgim arttı.

Lan Şu Felipe Santana yı alsak ya:mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt