Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

AGA , bu senin analizlerin yok mu..................butun gece uyku tutmuyor beni!:D :sgr: :sgr:

kardes ben mantıklı acıklamasını yapıorum...artı birde kanun maddesi koyuyorum ortaya..aksini iddia eden varsa buyursun...dediklerim yalansa yanlıssa

Önceki sayfalarda hala kaçta biteceğini bilmeyen ve onlara yanlış bilgiler veren arkadaşlar var Transfer dönemi 17.00 da kapanıyor... :)

S.a beyler aranıza yeni katıldım sizi uzun zamandan beri takip ediyorum:D

lfın kısası arkadas senin devletin federasyonun istemıyor turk futbolunun ileriye gitmesini....basımızdakı turk mu israillimi anlamadım

Renkdaş Önce şu linki bir oku. Yazının tarihine bak. İlgili makama bak. Kararları incele. Özellikle ilk maddeyi gözden kaçırma.

Sonra tekrar yukarı bak, kararları kim almış. Sonra konuşalım.

Finansal Fair Play Gerçekleri

Ara transferin son gününde Galatasaray'ın gündemi de yoğun. Sarı-kırmızılılar transferi kapattıklarını açıklamasına rağmen menajerler iki isim için kulübe teklif sundu!

Galatasaray'da Drogba ve Sneijder'den sonra ara transferin kapandığı açıklansa da sarı-kırmızılı takımı menajerler rahat bırakmıyor.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine gelen ancak istenen şartların oluşmaması ve bazı sağlık sorunları nedeniyle vazgeçtiği Kolo Toure'nin menajeri oyuncusu için sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı.

Fildişi Sahilli yıldızın Galatasaray'a gelmek için talebini menajeri aracılığı ile iletmesine rağmen bu transfer konusunda olumlu bir gelişme söz konusu değil.

Galatasaray'a teklif edilen bir diğer isim ise daha önce Fatih Terim'in de alınması yönünde olumlu rapor verdiği İnter'in Rumen yıldızı Cristian Chivu oldu. Chivu'nun da İnter'den ayrılmak istediği ve yine menajeri aracılığıyla Galatasaray ile temasa geçtiği İtalyan basınında da dile getiriliyor.

Bu iki isim konusunda gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

Oldukça heyecanlı ve tempolu bir ara transfer dönemiydi.Herhalde hiçbirimiz tahmin edemezdi yapılan transferleri.İstihbaratlarını tutarlı bir şekilde paylaşan renktaşlarımıza teşekkür ediyorum.Artık maç başlıklarında görüşmek üzere.Son bir söz , Allah sene sonu bu takımda Gökhan İnler ve iyi bir sol bek görmeyi bizlere nasip eder inşallah.Riera'nın gitmeyeceğini de öngörüyorum , süper bir yedek bizim için.

Ara transferin son gününde Galatasaray'ın gündemi de yoğun. Sarı-kırmızılılar transferi kapattıklarını açıklamasına rağmen menajerler iki isim için kulübe teklif sundu!

Galatasaray'da Drogba ve Sneijder'den sonra ara transferin kapandığı açıklansa da sarı-kırmızılı takımı menajerler rahat bırakmıyor.

Sarı-kırmızılı takımın transfer gündemine gelen ancak istenen şartların oluşmaması ve bazı sağlık sorunları nedeniyle vazgeçtiği Kolo Toure'nin menajeri oyuncusu için sarı-kırmızılı takımın kapısını çaldı.

Fildişi Sahilli yıldızın Galatasaray'a gelmek için talebini menajeri aracılığı ile iletmesine rağmen bu transfer konusunda olumlu bir gelişme söz konusu değil.

Galatasaray'a teklif edilen bir diğer isim ise daha önce Fatih Terim'in de alınması yönünde olumlu rapor verdiği İnter'in Rumen yıldızı Cristian Chivu oldu. Chivu'nun da İnter'den ayrılmak istediği ve yine menajeri aracılığıyla Galatasaray ile temasa geçtiği İtalyan basınında da dile getiriliyor.

Bu iki isim konusunda gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

TurkFutbol.Com Özel / Burak KARAKUŞ

İkisini de almayalım. Yeter artık veteran kotamız dolu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt