Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

[video=youtube;9i1YQvhmrtY]https://www.youtube.com/watch?v=9i1YQvhmrtY[/video]

Emre B. Aykut Kocaman'ın posteri vardı odamda demiş:asd::asd::asd:

:lol:

kafa trilyon desene. THY mode in! adam uçuyorr

Elindeki adamları yabana atma..biri burak dusurdumu yazıyor..digeri sniejder ..geldi drogba....selcuk melo gununde olursa amrabat....bu isimleri sen neden hafife alıorsun..hamitten buyuk macların adamından bahsetmiyorum bile

basarıya doyan barcelona karsısında karnı ac kurtlar elbet parcalar

sercan stuttgarta transfer olmuş diyolar doğrumudur

Önceki yaşananlar bir tarafa kadromuzda keşke Melo yerine Emre yerli olarak yer alsaydı. Mükemmel bir takım olurduk.

Emre odamda Aykut Hoca'nın resmi var canım sıkıldıkça sümsüğü çıkarıp küfrediyor, ok fırlatıyorum.:trollface:

Yemin ederim su febe yi ne kadar sevmiyorsam 8jk de o kadar sevmiyorum beter olsunlar.

bu sezon iki tane nokta atışı transfer yaptık.drogba ve senijder sayesinde hücum organizasyonlarındaki alternatiflerimiz artacak ve hücumda daha fazla top tutarak hatalı görünen defansımızı bir nebze de olsun rahatlatacağız.

artık sezon sonu ne kadar yerli oyuncu varsa toplamanın vakti geldi.aslında benim en büyük arzum arda turan'ın geri dönmesi ama gelme ihtimalinin 0'a yakın olması nedeniyle konuşmaya bile gerek yok.sene sonu baros,ujfalusi,elmander,melo gider diye düşünüyorum.zaten baros kadro dışı ujfalusi sakat elmander'de yedek durumda melo ise sezon sonu büyük ihtimalle gönderilecek.bunların yerini gelecek vaadeden oyuncularla doldurmamız gerekli.malum türk piyasası bir hayli yüksek bu nedenle avrupadaki türklere yönelmeliyiz frei,taşçı,inler,jem gibi oyuncuları getirmeliyiz.türkiye'den de olursa alper gelsin başka oyuncuya gerek yok.

doğrudur 1 temmuz 2013 den itibaren 4 yıllık yeni tunay olur bitirir kariyerini

Sercan iyidir Tunaya göre form tutarsa tutunabilir orada bence, bizimkiler ikna edemedi galiba yerli futbolcu açısından iyi olurdu kadroya katılsaydı,hem bonservisi de yoktu.

sercan mali kendisine kulüp bulmus demekki, Allahtan Türkiye'den bir kulüp almadi o yeteneksizi, fürth stuttgart gibi vasat takimlarda gezip dursun.

dostum zamaninda burasi yoktu.webaslan foruma takiliordum..2000 lerde....ordada benle boyle konusanlar bana sampanya actilar :)

Bence yaptığın güzel bir şey yahu. Ne güzel yazmışsın işte. Olsa ne olmasa ne yani. Bunun üzerinden konuşup tartışmak bile keyifli eğlenceli :)

bu arada reuterse göre drogba ve sınejder transferleri dünyanın en iyi iki transferi olarak gösterilmiş,balotelli flan bizden sonra geliyo :)

Sergen Yalçın: Webo ile Drogba'yı

karşılaştıran arkadaşların ciddi

sıkıntılarının olduğunu düşünüyorum.

Webo, Drogba'yı yolda görse imza ister

abi.

Sercan iyidir Tunaya göre form tutarsa tutunabilir orada bence, bizimkiler ikna edemedi galiba yerli futbolcu açısından iyi olurdu kadroya katılsaydı,hem bonservisi de yoktu.

fenerliymiş kendisi boşver biz k.frei yi alalım kendisi fanatik galatasaraylıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt