Transfer Nöbeti | Transfer Dönemi Resmen Sona Erdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN

sampiyonlar liginde schalke'yi elersek gökhan inler'in bonservis parasi (15 milyon) cikar. sezon sonu gelecek tek yabanci sol bek mevkisine de olabilir ama mutlaka dünyada o mevkinin en iyilerinden biri gelmeli.

Muslera

Eboue Semih Serdar Sol Bek

Transfer Gökhan Selcuk Transfer

Sneijder

Drogba

geriye sadece kanatlar kaliyor :ayatollah:

sinan bolat yedek kaleci olarak bedelsiz

stopere aykut demir 2.5 milyon civari bir rakama

balta'yi gönderip bedelsiz olarak vedersonu takima kazandirmak

sag bekte sabri yeterli.

kanata kerim frei

forvette umutu tutup makul bir fiyata mevlüt veya derdiyoku getirmek yeterli olacaktir

uzun vadeli bir kadro olur.

Hepsine tamam da, VEDERSON MU ? :SS:

Willian gercekten gittimi ya ? :o

Yaziklar olsun sana Willian.

Sezon sonunda Gökhan Töre ve Gökhan İnler çok iyi olur.

eger 4 2 3 1 haberi dogruysa seneye

muslera

eboue semih serdar ziya/aykut

gökhan selcuk

transfer sneijder bernard

drogba

Ha burak sagda oynarim diyorsada oynasın :asd:

Hocam olan biteni anlatıyorum hala ; Nuh diyorsun , Peygamber demiyorsun , İtalya'da mali anlamda şuan gerçekten büyük sorunlar var , sadece şuan değil son 1-2 yıldır durum bu şekilde , zaten Serie A hiç bir şekilde tat vermemeye ve kalitesini düşürmeye başladı , durum bu , İnler'i 10 Mn €'ya rahatlıkla alırız bence benim fikrim bu yönde ben bunu anlatıyorum hala yok şöyle böyle diyorsunuz.

peki ben de sana diyorumki madem bu kadar kolay adamlar bu kadar batakta napoli hangi para eden futbolcusunu elden çıkarmış ki inleri çıkarsın diyorum.krizde olan takım küçülür demi niye küçülmüyo bu adamlar o zaman. oturduğun yerden sallıyorsun ancak.

Bu Milliyet Kadar Bunalım Gazete Yok.Pc Açtım Ankaradaki bomba İle İlgili Haberleri Okuyayım Dıye Direk Milliyeti Açtım Bir Baktım Flash Fenev BombaYI Patlattı Haberi La Ne Oluyoruz Kakayı Felanmı Aldılar Dedim Br Baktım Webo:))

aynı demedim zaten barçaya en yakın futbolu oynayan takım dedim. bilmiyorum bana göre tarz olarak aynı sistemi uygulamaya çalışıyolar.

ayni system degil . ama oynadiklari oyun cok iyi. takimlasmis en üst seviyede dortmunda. makine gibi isliyor takimlari. ama barca gibi hentboll set kurma olayi yok dortmunda. barca da system hentbolu iyi bilenler benzerlik göre bilir.

Sezon sonunda Gökhan Töre ve Gökhan İnler çok iyi olur.

Hocam muhtemelen 2000 dönemindeki sistemle oynayacağız 4-3-1-2 gibi yani tam kanat oyuncuları olmadan. O yüzden kanat oyuncusu doldurmanın anlamı yok . Beklerimiz mükemmel olmalı tüm bütce sol beke ayrılmalı dolayısıyla bence

Böyle Takimlardan korkucaksin iste.

Adamlarin ne yapicagi belli degil mac gunüne kadar ve adamlar gruptan 1inci cikdi.

Nezaman kura hafif bunlari yeneriz dedigimizde Sürprizlerle karsilakdik.

MANU PSG falan ciksa onlardan okadar endise etmem amma Yeneriz falan havasina girerse takim maf olduk.

schalkenin 1ci cikmasi abartmamak gerekiyor. oynadiklari grup daki takimlar cok kötü futbol oynuyordu burda arsenal dahildir.

2 saat kaldı arkadaşlar ama webo transferi hala açıklanmadı var bu işte bişey

Dany'e sol bekte şans tanınmalı.

----------Muslera---------

Eboue-Semih-SerdarA-Dany

----Hamit-Melo-Selçuk-----

----------Sneijder---------

------Burak-----Drogba---

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt