Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti | SON GÜN
Beyler ben kaçar aeo iyi nöbetler.
Beyler ben kaçar aeo iyi nöbetler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence gayet iyi seçiliyor ama bu çirkini konu hakkinda daha fazla konuşmayacam anlaşilan bazilari meloya fena bağlanmiş ve adam ne yaparsa yapsin savunacaklar
kadro yapalım..
türkiye ligi melo yok 4 maç.
--------muslera------------
-sabri---danny--semih--riera---
---------yekta---selçuk----
---hamit----snejder---amrabat---
------------burak----elmander---
eboue ve drogbanın yerleri belli.. yekta yerine hamit çekebilir hoca belli olmaz. sola engin veya emre ç. koyabilir..
Durduk yere nerden çıkardın şimdi bu konuyu ?
Merak ettim kimin insan hakları ihlal edilmiş bu mevzuda?Modernlik bi tarafini kaldirip fotoğrafini çekmekle oluyorsa 5 dk içinde çok modern bir toplum olabiliriz :d modernlik insan haklaridir,evrensel değerlerdir arkadaşim
EĞER O NOKTA SENİN GÖZÜNE BATMIYORSA SENDE BİR SORUN VARDIR KARDEŞİM EDEBİMİZİ BOZMAYALIM!!![]()
melo yok die 12 kişi oynayacağiz![]()
burak/elmander yapacaktımm..ya arkadaşım ben ne yazarsam eleştirmeye mi çalışıyorsun tamam konu kapandı dedik uzatma istersen
hahahaha kafası güzel valla Aykut Hocaları en iyi şekilde faydalanırmışbana link atsana bahseetiğin konu ne??
kadro yapalım..
türkiye ligi melo yok 4 maç.
--------muslera------------
-sabri---danny--semih--riera---
---------yekta---selçuk----
---hamit----snejder---amrabat---
------------burak----elmander---
eboue ve drogbanın yerleri belli.. yekta yerine hamit çekebilir hoca belli olmaz. sola engin veya emre ç. koyabilir..
ortada birşey yok kendi kendine afra tafra yapıyosun birader milletin fotosundan sanane ? Sen adamın futbolculugunu konus bırak özel hayatını.
ABİ KONUYU KAPATALIM DEDİK AMA LÜTFEN DİKKATLİ BAK
ABİ KONUYU KAPATALIM DEDİK AMA LÜTFEN DİKKATLİ BAK
yarın akşam kızkardeşimin nişanı var maçı izleyemeyeceğim :sad007::sad007::sad007::sad007:
o bunu almış,bu şunu almış diye takmayın.GS ciddi olduktan sonra,odaklandıktan sonra gerisi boş.ama hala boş bi takım gibi oynarsak bizden bi yol olmaz.o zaman da ne olur..tüpçü ya bjkyi şampiyon yapar, ya da fener balıyla,hakemleriyle şampiyon olur.bizde öküzün trene baktığı gibi bakarız.hep aynı terane.. çok sıkıldım. sneijder geldi,drogba geldi ama iş öyle antrenman fotolarında fatih terimin,selçuk inanın gülümsemesiyle olmuyo.sahada görelim artık.bu takımda ışık yok.
Didier Drogba :
Milli takim
Africa Cup of Nations Zweiter: 2006, 2012
Chelsea de:
Englischer Meister: 2005, 2006, 2010
Englischer Pokalsieger: 2007, 2009, 2010, 2012
Englischer Ligapokalsieger: 2005, 2007
Englischer Superpokalsieger: 2005, 2009
UEFA Champions League: 2012
Kisisel ödüler :
Afrikas Fußballer des Jahres: 2006, 2009
Onze d’or: 2004
Ligue-1-Spieler des Jahres: 2004
BBC African Footballer of the Year: 2009
Chelsea Player of the Year: 2010
UEFA Team of the Year: 2007
FIFPro World XI: 2007
Premier-League Torschützenkönig: 2007, 2010
UEFA-Pokal Torschützenkönig: 2004
Sow :
Stade Rennes (2003–2010)
Französischer Meister der Reserve-Liga: 2007[1]
UEFA Intertoto Cup: 2008
OSC Lille (2010–2011)
Französischer Pokalsieger: 2011
Französischer Meister: 2011
Fenerbahçe Istanbul
Türkischer Pokalsieger: 2012
Persönliche Ehrungen
Torschützenkönig der Ligue 1: 2010/11
Gewählt in das Team des Jahres der Ligue 1: 2011
Senegals Fußballer des Jahres: 2011
Gewählt in das Team des Jahres Afrikas (CAF Best XI): 2011
Drogbayi herhangi bir oyuncuyla karsilatirmak futbola ihanetir resmen. Bu Sneijder dahil !!!