Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Sadri Baykam

Büyük Kaptan
Forum su yakmıyo

Transfer dönemlerinde nöbet aylık yurtiçi üyelere 100 tl,yurtdışı üyelere 100 euro (misal) olsa ödeme yapar mıydınız?

Ayrıcalıklar;

-nöbete yazabilme

-banlanmama (küfür hakaret hariç)

-istenilen rütbe,tag ve isim soyisim kombinasyonu (1 ay boyunca)

-banlı bir arkadaşınızın banını kaldırabilme (1-3 gün ise komple,daha fazlaysa gün eksiltme,1 defaya mahsus)

-istediğiniz birini forumdan 1 gün banlatabilme (ücret ödememiş olacak)

-Ücret ödemeyen bir üyeye referans olup nöbete aldırıp 2 saat nöbette yazdırabilme (ayda 1 kere 1 kişiye)

-yazın ve kışın transfer nöbetleri açık olduğunda her ay istisnasız ödeme yapanlar arasında yıl sonu çekiliş yapılıp @Levent Kolpgün hediyeli 1 yıllık kombine kazanma imkanı (1 defaya mahsus)

Ne diyonuz

Myc protection olursa alabilirim. Bir de reklamları engellerse.

şu banlama isine de bi standart getirin. 1 hafta banlamak nedir. kufur yok bisey yok dursun bey ve avanesine kizgin ve guvenimiz yok, transfer fiyatlarina odenilen paralara bakinca agalarin bizke eglendigi asikar ve nitekim bilet muhabbetleri de ortaya cikti. bebi niye banladiniz bir hafta biri cevap versin lutfen neymis sucum. birde ne yazmisimda 1 hafta ceza almisim. surda yazin herkes gulsun.

SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

şu banlama isine de bi standart getirin. 1 hafta banlamak nedir. kufur yok bisey yok dursun bey ve avanesine kizgin ve guvenimiz yok, transfer fiyatlarina odenilen paralara bakinca agalarin bizke eglendigi asikar ve nitekim bilet muhabbetleri de ortaya cikti. bebi niye banladiniz bir hafta biri cevap versin lutfen neymis sucum. birde ne yazmisimda 1 hafta ceza almisim. surda yazin herkes gulsun.

bi halt soylemeden banlaniyoruz zaten. 100lira verelim de gonlunuz olsun.

@Alper Altun şu arkadaşın niye banlandığını çıkarın eğer mantıklı bir şey için banlandıysa ihraç edin.

Bu forum 15 yıldır ayakta, kimseden de 5 kuruş istemedik, kimse de gelip 100 lira vereyim diye artistlik yapamaz, haddinizi bilin.

@Alper Altun şu arkadaşın niye banlandığını çıkarın eğer mantıklı bir şey için banlandıysa ihraç edin.

Bu forum 15 yıldır ayakta, kimseden de 5 kuruş istemedik, kimse de gelip 100 lira vereyim diye artistlik yapamaz, haddinizi bilin.
hayirdir neyin atari bu. ele gelmeyen biseyse ozur dilersin o zaman 1 hafta. su yazi sekline bak. banlarken bisey yok.

hayirdir neyin atari bu. ele gelmeyen biseyse ozur dilersin o zaman 1 hafta. su yazi sekline bak. banlarken bisey yok.

Sen kimsin de senden özür dileyeceğim ben ya. Haklı yere atıldığından eminim sadece kanıt istiyorum moderasyondan.

Yazı şeklimde de bir şey yok az bile söyledim her ay 3-5 bin zarar ediyor bu forum yeri geldiğinde gelip burada 100 lira vereyim diye artistlik yapıp hala yazabildiğine şükret.

ayrica siz d3 haddinizi bileceksiniz 11 yildir bu forumdayiz kime ne yapmisiz. ne demisiz. mesaji bike algilayamiyorsun. ben sacma seylerden 1 hafta ceza aliyotuz zaten diye sitemde bulunuyorum. yukarda yazilan kufur yoksa cezada indirim falan yaziyor. sitem bu be.

Sen kimsin de senden özür dileyeceğim ben ya. Haklı yere atıldığından eminim sadece kanıt istiyorum moderasyondan.

Yazı şeklimde de bir şey yok az bile söyledim her ay 3-5 bin zarar ediyor bu forum yeri geldiğinde gelip burada 100 lira vereyim diye artistlik yapıp hala yazabildiğine şükret.
neye sukretcem be. asil sen kimsin. yazim sekline bak sana ne oluyor. 100 liraya mi alindin sen. atin lan duran adam degil. silin su uyelimi

iyi hoş güzel diyorsunuzda - bunun kim vermiş kim vermemiş kısmı nasıl olacak

GSC premium (örnek) tagi veirlecek - onlar mı konuyu sadece görecek misal atıyorum

ayrıca not : ztaen transferin sonunda 6 gün kaldı - futbol nöbetine dönüşecek(galiba) - ocağa kadar bir düzen düşünülmesini desteklerim tabii.

Geri
Üst Alt