Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Sabunun twitini paylaştım diye 1 hafta ban, hem de Rasimhen transferi esnasında.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ugur iz keyfi banliyoraslında sadece ceza alan üyelerden para alsak tüm sorun çözülür.
1- günlük ceza 50 lira
2- günlük 75 lira
3 günlük ceza 100 lira @Samet Nalbant ?
5-10 gün arası 200 lira
1 aylık ceza 300 lira
3 aylık ceza 400 lira
6 aylık 600 lira
1 senelik 800 lira
sınırsız ban ise 1500 lira
ne diyorsunuz çok güzel değil mi
Maç günü 10.000lik olurum. Ortasaha boşaldığı an benim cüzdan boşalıraslında sadece ceza alan üyelerden para alsak tüm sorun çözülür.
1- günlük ceza 50 lira
2- günlük 75 lira
3 günlük ceza 100 lira @Samet Nalbant ?
5-10 gün arası 200 lira
1 aylık ceza 300 lira
3 aylık ceza 400 lira
6 aylık 600 lira
1 senelik 800 lira
sınırsız ban ise 1500 lira
ne diyorsunuz çok güzel değil mi
Reklam engellemek için ayda 150 tl öderim, söZMyc protection olursa alabilirim. Bir de reklamları engellerse.
Forum su yakmıyo
Transfer dönemlerinde nöbet aylık yurtiçi üyelere 100 tl,yurtdışı üyelere 100 euro (misal) olsa ödeme yapar mıydınız?
Ayrıcalıklar;
-nöbete yazabilme
-banlanmama (küfür hakaret hariç)
-istenilen rütbe,tag ve isim soyisim kombinasyonu (1 ay boyunca)
-banlı bir arkadaşınızın banını kaldırabilme (1-3 gün ise komple,daha fazlaysa gün eksiltme,1 defaya mahsus)
-istediğiniz birini forumdan 1 gün banlatabilme (ücret ödememiş olacak)
-Ücret ödemeyen bir üyeye referans olup nöbete aldırıp 2 saat nöbette yazdırabilme (ayda 1 kere 1 kişiye)
-yazın ve kışın transfer nöbetleri açık olduğunda her ay istisnasız ödeme yapanlar arasında yıl sonu çekiliş yapılıp @Levent Kolpgün hediyeli 1 yıllık kombine kazanma imkanı (1 defaya mahsus)
Ne diyonuz
harbi iyi öneri he özel isimleri alabilme fikri..Mauro icardi ismini almak isteyen bi icardici yok mu
Nerde icardiciler
Ödeyin alın abicim,mangalda kül bırakmıyodunuz icraati görelim
Herkes özdeşleştiği isimleri ücreti mukabili alsın
Recep-kerem aktürkoğlu
Emrah-mauro icardi
Arda sadi-okan buruk
Hasan bekir-dursun özbek
Murat yenilmez-erden timur
Murhan-robin yalçın
Mason-hakim ziyech
Hayri-wilfried zaha
Ben-imparator fatih terim
Murat yanut-burak elmas
eski sezonlardan isimler de satılabilirharbi iyi öneri he özel isimleri alabilme fikri..
Günlük 50 lira kazaniyor forum mu yav reklamlardanSadece reklamla siteler dönseydi herkes site açardı yav olur mu öyle şey.
Ne güldüm yaMauro icardi ismini almak isteyen bi icardici yok mu
Nerde icardiciler
Ödeyin alın abicim,mangalda kül bırakmıyodunuz icraati görelim
Herkes özdeşleştiği isimleri ücreti mukabili alsın
Recep-kerem aktürkoğlu
Emrah-mauro icardi
Arda sadi-okan buruk
Hasan bekir-dursun özbek
Murat yenilmez-erden timur
Murhan-robin yalçın
Mason-hakim ziyech
Hayri-wilfried zaha
Ben-imparator fatih terim
Murat yanut-burak elmas
Admir para istemiyoruz diyor ama herhalde ihtiyac oluyormus.
Ben de bu fikirdeyim. Elbette forumun giderleri olduğu mevzusu hakli bir argüman ancak uyelere para uzerinden yaklaşmak, siniflandirmak, ayricaliklandirmak vs beklenen sonuçları vermek bir yana dursun aksine forumu muhtemelen ortadan kaldıracak hamleler. Ben bastan uyarayımForumun hiçbir kısmı ücretli olmamalıdır. Özellikle transfer nöbeti herkesin erişimine açık olmalıdır. Eğer forum ücretli bir hale gelirse, samimiyet kaybolur. VIP, Premium, Pro gibi şeylere karşıyım. Burada kocaman, geniş bir aileyiz ve 10 yıldan fazladır forumda olan birçok arkadaşımız var (ne mutlu ki ben de onlardan biriyim).
Kocaman bir aile olduğumuz için, her bir üyenin foruma yardım edebileceğini düşünüyorum; ama bu, gizli ve samimi bir şekilde olmalıdır. Forum hepimizindir ve bu ailenin her bir mensubunun destek vermesi kadar doğal bir şey yoktur.
Daha önce öneriler bölümünde bağış (Donate) butonundan bahsetmiştim. Bu butonun yalnızca kayıtlı kullanıcılar için görünür hale getirilmesi mümkün olabilir. Böylece forumun temel yapısını koruyarak, sadece aktif üyelerin bağış yapma imkanını sağlamış oluruz.