Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

Transfer Nöbeti Ücretli Olsa ?

• Olsun,her türlü öderim o nöbete yazarım

• O kadar güzel bir öneri ki,bunca zaman ücretsiz kullandım hesaplayın geçmiş dönemleri de ödeyeyim

• Olmasın,beleşçi olduğum için ödemem,nöbete de yazmam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Benim fikrim Y.dışında yaşayanlar vergi ödesin foruma. GSC vergisi.

Şaka bir yana, donate tarzı sistem olabilir fakat ücret ödeyenin bazı ayrıcaklıklar kazanması fikrine sıcak değilim. Forumun doğallığı gider.

Tag-özel rütbe-twitterdaki mavi tik gibi şeyler bile doğallığı bozar. Üstelik bunlar ufak şeyler.

Benim fikrim Y.dışında yaşayanlar vergi ödesin foruma. GSC vergisi.

Şaka bir yana, donate tarzı sistem olabilir fakat ücret ödeyenin bazı ayrıcaklıklar kazanması fikrine sıcak değilim. Forumun doğallığı gider.

Tag-özel rütbe-twitterdaki mavi tik gibi şeyler bile doğallığı bozar. Üstelik bunlar ufak şeyler.
Donate fikrine sıcak bakıyorum ben de eğer forumun ihtiyacı varsa. Diğer türlüsü bozar gibi forumu. Bir de samet in konu açmasının önüne geçilirse tadından yenmez.

Donate fikrine sıcak bakıyorum ben de eğer forumun ihtiyacı varsa. Diğer türlüsü bozar gibi forumu. Bir de samet in konu açmasının önüne geçilirse tadından yenmez.
Onu da ekleriz ayrıcalıklar arasına

-samet konu açamayacak

Doneytini at bak nasıl baharlar geliyo

Şu samimiyettir doğallıktır zırvalarını da bi salın forumun ödemeleri geldiği zaman kimse siz samimi bi forumsunuz ödeme yapmayın demiyo

Lion guard certificate: $5 (hediye edilebilir)
-nöbete yazabilme (1 ay süreyle geçerlidir)
-Ücret ödemeyen bir üyeye referans olup nöbete aldırıp 1 ay boyunca nöbette yazdırabilme

Orb of ban: $15
-istediğiniz birini forumdan 1 gün banlatabilme

Protection scroll: $45
-banlanmama (küfür hakaret hariç)
-3xOrb of ban depletes 1xProtection scroll

Boon of the triumvirate: $50
-istenilen rütbe,tag ve isim soyisim kombinasyonu (1 ay boyunca)

Blessing of freedom: $45
-banlı bir arkadaşınızın banını kaldırabilme (1-3 gün ise komple, daha fazlaysa 3 gün eksiltme)
DEEPWEB GSCIMBOM forumuna hosgeldiniz :uiyy:

-samet konu açamayacak

Şu samimiyettir doğallıktır zırvalarını da bi salın forumun ödemeleri geldiği zaman kimse siz samimi bi forumsunuz ödeme yapmayın demiyo
at kafası yardım lazımsa etmeyelim demiyorum zaten. nasıl twitter a mavi tik muhabbeti geldiğinden beri bok çukuru olduysa burada da aynı olay olabilir diyoruz. ne kalın kafalısın ya

at kafası yardım lazımsa etmeyelim demiyorum zaten. nasıl twitter a mavi tik muhabbeti geldiğinden beri bok çukuru olduysa burada da aynı olay olabilir diyoruz. ne kalın kafalısın ya
Tüm forum gördü konuya gelmemek için nasıl köşe bucak kaçtığını

Forumda fink atıp saniyede 50 msj atan gurbolarında konuya hiç uğramaması gözlerden kaçmadı

"Adamlar" böyle zamanlarda ortaya çıkar

ban yıcegını kestirmiş olabilir
muhtemelen öyle bütün gün inanılmaz bir çaba ve uğraş içindeydi. onun yapacağı işler değil bunlar. normalde foruma negatif basar ve fener öven biri yani 3. bir özelliğini düşünüyorum, aklıma gelmiyor.

sonuçta benim yetkim yok sıradan bir üyeyim ama smod olarak bu herifin peşine düşüp en ufak hatasında mıhlamalısın. tabi ben akıl vermiş gibi olmayayım.

@Samet Nalbant yanlış anlamıyorsun dimi seni severim çünkü sadece kişisel fikrim bu

-samet konu açamayacak

Hayirdir Samet? Üslubun rahatsız edici. Zirva ariyorsan daniskasini yaptigin oneride bulabilirsin. Bu mantıkla çünkü adamdan saymadigin gurbolar sana para verse bir daha yazmamak uzere susarsın sanirim. İnsanların adamlıklarını falan ölçme boyutunda saçmalamaya başladın farkında misin?

Son düzenleme:
Öncelikle bu öneri verildi mi bilmiyorum tüm mesajları okumadım ama verilmemisse eğer çok yi bir önerim var.
Ücretli yaparsınız ban yiyen sıkıntı yaratır. Bir daha ödemez. Ayrıca herkeste para olmayabilir insanlar zor şartlarda yaşıyo ülkede anlamak lazım bunu. Diğer fikirlerin bazılarını okudum hep açığı var sıkıntılı durumlar ortaya çıkıyo.

Çözüm basit. Bağış sistemi. Forumun bazı yerlerine bağış yapılması için buton konsun. Ayrıca neden bağış yapılması önemli güzelce açıklanıp görünür bir yere konsun. Sitelerde var bunun benzeri. Bu şekilde gönüllülük esas olur. Formunun devamını isteyen insanlar katkıda bulunur ve yine ücret ödeyen ödemeyen herkes her içeriğe ulaşabilir olur.
Bence böyle foruma her ay belli katkıda bulunabilir üyeler. Hemde her ay herkes müsait olmayabilir. Kim ne zaman imkanı varsa o zaman yardımcı olmuş olur. Bide miktar olmaz biri 50 atar diğer 1000. Gayette amacına ulaşır.
Birde şu önemli. Fazla para toplanırsa bağış sistemi durur. Sonraki ay tekrar açılır. Bağış seçeneğinin altında da herkes görecek şekilde toplanan ve ihtiyaç olan miktar yazar. Bu şekilde de şeffaflık sağlanır

Son düzenleme:
Hayirdir Samet? Üslubun rahatsız edici. Zirva ariyorsan daniskasini yaptigin oneride bulabilirsin. Bu mantıkla çünkü adamdan saymadigin gurbolar sana para verse bir daha yazmamak uzere susarsın sanirim. İnsanların adamlıklarını falan ölçme boyutunda saçmalamaya başladın farkında misin?
Senin üslübun çok güzelmiş ajahz

Gel o zaman seninle bi adamlık testi yapalım,madem bu cümleyi kurdun laf ağızdan bir kere çıkar

Sana söyleyeceğim tutarı bana vermeyeceksin,keramettine yollayacaksın

Ben de bir daha foruma yazmayacam kabul mü ?

Admir para istemiyoruz diyor ama herhalde ihtiyac oluyormus.
Sunucu masraflari son 2 yila göre çok artti yav.
Bizim şirketin sunucusunu 2 sene önde 7 bine kiraladık yıllık. Ayni sunucu şimdi kirala 45 bin.
Çoğu sunucu firması hala 2011 işlemcili sunucular kurup oradan hosting dağıtımı yapıyor. Güncel işlemcili hosting/sunucular cidden pahalı.
Vallahi iyi direniyorlar ve sabrediyorlar diyeyim.

Parayı da ne kadar alabilirsin ki üyelerden para almak için bir gereksiz bir şekilde şirket kuracaksın. Her alışverişin %20 kdv %25 gelir vergisi, geçici vergi ıvır zıvır.
Hatta iş resmileşince belki ekstra barındırma belgesi alın falan derler. Kafadan %50 gidiyor paranin.

Patronlar olarak destekliyoruz paralı olmasını…

Geri
Üst Alt