Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Kilinci ne bize karsi, ne Basak ne BJK maclarinda fazla gözüme carpti. Bize zaten anadoludan gelen oyuncu ordaki performansini gösteremiyor. Orda cok iyi oynamiyorsa, bizde tam rezil olur

Llajic olabilirdi ama zorunlu satın alma opsiyonu devreye girmiş ve para 6.250 milyon euro.
böyle bir adam için bedava sayılacak bir para.

Brahimi ve herrera ikilisini almayan yonetim ve teknik kadro benim gozumde yok hukmundedir. Ikisi de nokta atış transferler ve sozlesmeleri bitiyor.

Brahimi yerine babeli alan adam da futboldan falan anlamıyordur.

Adamlarin daha iyi teklifi varsa, veya türkiyeye gelmeyi istemiyorsa ne yapacaksin?

O zamandami suc yönetimde olur?

Abidal duyumcu mu olmuş vay arkadaş

Brahimi ve herrera ikilisini almayan yonetim ve teknik kadro benim gozumde yok hukmundedir. Ikisi de nokta atış transferler ve sozlesmeleri bitiyor.

Brahimi yerine babeli alan adam da futboldan falan anlamıyordur.
Aga ya daha iyi takımlar istiyorlarsa herifleri? 5 er mio verip mi alacaz yıllık?

robenin sakatlı durumu nedir bilmiyoruz.Tabiki kronik durumu varsa gerek yok.
Ama aksi takdirde çok ciddi fark yaratır.

Şu yaş konusuna çok takılıyorsunuz. 35 yaşında oyuncuda alınabilir, 18 yaşında oyuncuda alınabilir.Bu şekilde keskin yorumlar yapmaktan kaçınalım.Bunların hepsi klişe yorumlardır.Tabiki yaş ortalaması 30 üzerinde kadro kurmamak için çaba gösterilmeli.Ama bunu abartmamak lazım.

Tabiki genç oyuncu almalıyız. Oyuncu satışıda yapmalıyız.Ama bu bizim öncelikli işimiz olmamalıdır.
Bir kere öyle 3,5 milyona adam alıp çok büyük paralara oyuncu falan satamayız.Tabikide denk gelir böyle bir transfer ama çok nadir olan bir iş olur..

Yani her türlü transfer yapma durumumuz olabilir.Bonservisi elinde oyuncuda alabilirsin, 10 milyon ve üzeri bonservisli oyuncuda alabilirz,30 ve üzeri yaşda oyuncuda alabilirsin, genç oyuncuda alabilirsin..

Burada önemli olan gitmesi gereken oyuncuları eksiksiz göndermek ve mevkisel anlamda planlamayı doğru yapmak.Çünkü artık kadrodaki oyuncular çok iyi biliniyor.Kimler gitmeli kimler kalmalı bunlar net olarak belli.Burada artık hata yapılmamalı.Çünkü bu yöneticilerin kim olursa olsun transferde hata yapma lüksü yok.

Bu takıma yapılacak transferlerde oyuncu seçimlerini kim yapacak bu çok önemli.Belkide bu seneyi şampiyon tamamladıkdan sonra bu klübün yapacağı en önemli iş bu oyuncu tercihlerini kimin yapacağıdır.
Bu iş bu klübün en önemli konusudur.

Ben futbolu çok severim.avrupadanda çok maç izlerim.
Ama oyuncu tavsiyesi konusunda bilgim sınırlıdır.
bu forumda bu konuda çok bilgili ve araştırmacı arkadaşlar var.Özellikle genç oyuncular konusunda.

Burada sadece gitmesi gereken oyuncuları ve hangi mevkilere oyuncuların alınması gerektiğini yazacağım.Bilgim dahilindede oyuncu isimleri yazabilirim.
kendi düşüncelerimle bir planlama yapmak istiyorum.

Gönderilmesi gerekenler;

diagne-belhanda-Kostas-fegouli-fernando-mariano-Sinan-eren-donk-ömer-muğdat-ahmet..

Feg-frenando-marianoyu göndermek için çaba sarfedilmeli..Eğerki elden çıkarılamıyorsa devam etmekde çok bir sakınca yok.

Ama diğer oyuncuların kesinlikle gönderilmesi gerekiyor. Gönderilmedikleri takdirde çok büyük sakıncası olur.

selçuk inanın yetersiz olduğunu her zaman düşünen bir taraftarım.Hatta fizik olarak süper lig seviyesinde olmadığını düşünüyorum.Fakat yepyeni bir kadro kurulacağından oyuncuların alışma ve kaynaşmasına katkıda bulunabileceğinden selçukla 1 sene daha uygun bir sözleşme yapılmalıdır.Aynı şekilde semihinde 4. stoper olarak kalmasında bir sakınca ggörmüyorum.Bu kadar revizyonun olduğu yerde böyle aidiyet duygusu olan oyuncuların o ortamda olması şart.

Diğer kiralık oyunculara gelirsek hem ndiayenin hem onyekurunun şu anki durumları itibariyle fırsat transferleri olduğunu düşünüyorum.Ve tekrar bir sene daha kiralık olarak takımda kalmaları gerektiğini düşünüyorum.

kadro;

---------------muslera--------------

?????----liyundama--marcao--naga

---------????????---?????????---------

---??????------?????????-----Babel----

-----------Salomon rondon-----------

yedek kadro;

-------------??????????????---------------

linnes------?????????---semih-----emre t.

-----------ndiaye-----???????-------------

----töre--------deniz türüç------onyekuru(yunus akgün)

--------------?????????????------------------

benim düşüncem kadro planlaması böyle olmalıdır.
Ama yerli oyuncu sıkıntısı çok büyük..
çok ciddi yerli oyuncu araştırması yapılmalıdır.

Robben sezonda 10-20 maç arası oynuyor zar zor Ribéry derseniz gelsin 1-2 sezon oynasın ama Robben çok para ister ve sakatlanırsa yatar

Feghouli forvet arkası oynamaz oraya daha çok sorumluluk alıcak bi adam lazım Honda olabilir feg yetine veya ganso denenebilir

Bırakın yaşlı adamları genç oyunculara yönelelim biraz scout bulsun Marcao luyindama gibi topçular

Diagne 15 belhanda 10 25 milyon yapar

5.5 ti sanırım lutindama zorunlu opsiyon al o parayı verip 19.5 kaldı
O kalan parayla lanis hagi Balotelli ve ili orta saha alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt