Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Ayrica gecen Viitorul maclarinin genis ozetlerine baktim, Ianis'in daha cok yol kat etmesi lazim kesinlikle. Teknigi goze cok hos geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aga ya daha iyi takımlar istiyorlarsa herifleri? 5 er mio verip mi alacaz yıllık?
İşte senelerce Şampiyon olup Şampiyonlar liginde var olabilirsek bizde ekonomik olarak elimizi çok rahatlatacağız. Şampiyonlar liginde var olmak derken bu seneki gibi gidip sakak saçma geri dönmeyi kast etmiyorum 12-13 & 13-14 sezonlarındaki gibi orada adımızdan söz ettirmemiz gerekiyoryaz transfer dönemi ve böylece buradaki transfer nöbetimiz yanacak beyler yanacak. Herkes 200-500 mio harcama derdinde, biz de bence 30 felan ödeyecegiz (farka bak anasini satim... )
gruba bagli. hedefimiz daima ilk 3 icinde olmali. bu seneki gruplar gibi cikarsa ilk 2 olmali. avrupa ligine gidip bir zahmet 5 yil puanimizi düzeltelim artikİşte senelerce Şampiyon olup Şampiyonlar liginde var olabilirsek bizde ekonomik olarak elimizi çok rahatlatacağız. Şampiyonlar liginde var olmak derken bu seneki gibi gidip sakak saçma geri dönmeyi kast etmiyorum 12-13 & 13-14 sezonlarındaki gibi orada adımızdan söz ettirmemiz gerekiyor
Mariano'yu şutlayıp abimizi getirelim Douglas falan anca bu ligde iş yapar bize Avrupa'da iş yapçak oyuncular lazım artık.
![]()
Adriano falan Bjk'de bayağı iş yaptı yaw bu da en az 2 sezon götürür şu anki kondisyonuylaiyi topçu da bir kaç ay sonra 34 yasina girecek
isim alalımen az 3 tane sözleşmesi bitmiş kaliteli oyuncu gerek.
Orta Sahaya, Adam Maher ( doğru kadro yapılanması ile ziyech seviyesine çıkabilir)isim alalım