Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrica gecen Viitorul maclarinin genis ozetlerine baktim, Ianis'in daha cok yol kat etmesi lazim kesinlikle. Teknigi goze cok hos geliyor

Luyindama 3,8 degilmi?

Belhanda 10-11
Diagne 15
Feghouli 10-11
Fernando 3
Mariano 2

Böyle bonservisler elde edersek, normalde iyi bir kadro kurulur.

Babel + 1 tane kiralik oyuncu alirsak, orta sahaya iyi para yatirabiliriz.

Transfer yaparken 2 eksikliğimizi gidermemiz şart
1)Kornerler başta olmak üzere duran topları çok iyi kullanan
2)Çok iyi orta kesen, ceza sahasının içine ölümcül toplar gönderebilen
3)Merkezde uzaktan şutlarla kilidi açabilecek adam

Bu 3 işi çok iyi yapan oyuncular şart takımımıza, özellikle takımda Diagne-Luyindama-Marcao-Donk hatta Fernando gibi ceza sahasında top gönderdiğimizde skoru üretebilecek adamlarımız var ama kornerden gol atmayı unuttuk resmen aynı şekilde takımda Mariano Belhanda Feghouli gibi kaliteli ayaklar var ama duran toplarda doğrudan kaleyi tehdit edemiyoruz veya Feghouli hariç takımda yay civarından kaleyi tuttarabilecek kimse yok takımda

Mesela Levante de oynayan bir genç var adı Enis Bardhi doğrudan kaleye kullandığı duran toplarda, ortalarda ve uzaktan şutlarda inanılmaz etkili çocuk. Mesela sürekli adını zikrettiğim Malinovskyi hem şutlarda hem duran toplarda önlem alınamaz bir orta saha ondan sonra Jetro Willems ölümcül orta kesiyor ceza sahası içine zehir atıyor bildiğin sonra biraz yaşı olsa da sözleşmesi biten Susaeta çok güzel orta açıyor

Tamam biraz pahalı olur ama Belhanda & Diagne & Mariano & Yunus gibi oyuncuların satışı gerçekleşirse Jetro ve Malinovskyi ikilisini transfer edebilirsek inanılmaz bir iş başarmış oluruz takımda yapamadığımız çoğu şeyi çözmüş oluruz

Muslera
Linnes-Luyindama-Marcao-Jetro
Fernando
Transfer-Malinovskyi
Feghouli-Transfer-Babel

İşte K.Ekambi gibi çevik defansı delebilen bir forvet ve gerçekten kaliteli bir hücumcu orta saha transferi ile bambaşka bir takım izleriz

M. Fernandes gelirse duran top sorunu ortadan kalkar.

Hoca sever kendisini baya yaşlandı ama 1-2 yıl performans alınabilir.

yaz transfer dönemi ve böylece buradaki transfer nöbetimiz yanacak beyler yanacak. Herkes 200-500 mio harcama derdinde, biz de bence 30 felan ödeyecegiz (farka bak anasini satim... )

yaz transfer dönemi ve böylece buradaki transfer nöbetimiz yanacak beyler yanacak. Herkes 200-500 mio harcama derdinde, biz de bence 30 felan ödeyecegiz (farka bak anasini satim... )
İşte senelerce Şampiyon olup Şampiyonlar liginde var olabilirsek bizde ekonomik olarak elimizi çok rahatlatacağız. Şampiyonlar liginde var olmak derken bu seneki gibi gidip sakak saçma geri dönmeyi kast etmiyorum 12-13 & 13-14 sezonlarındaki gibi orada adımızdan söz ettirmemiz gerekiyor

İşte senelerce Şampiyon olup Şampiyonlar liginde var olabilirsek bizde ekonomik olarak elimizi çok rahatlatacağız. Şampiyonlar liginde var olmak derken bu seneki gibi gidip sakak saçma geri dönmeyi kast etmiyorum 12-13 & 13-14 sezonlarındaki gibi orada adımızdan söz ettirmemiz gerekiyor
gruba bagli. hedefimiz daima ilk 3 icinde olmali. bu seneki gruplar gibi cikarsa ilk 2 olmali. avrupa ligine gidip bir zahmet 5 yil puanimizi düzeltelim artik

D5-967iWsAUSzTE

Gibi bir 8 numara gormek istiyorum takimda, scout ekibi fransa ligini tarasin

Muslera
Douglas Luyindama Marcao Nagatomo
Fernando Herrera
Skov Talisca Babel
Tetteh

Fatih

Linnes Semih Ahmet Emre
Donk Celil
Deniz Emre Yunus
Mitroğlu

Elimize ligin Bayern'i olmak için çok iyi fırsat geçti. Deli gibi para gelicek şampiyon olduğumuz takdirde. Kadro zaten fena değil.

Top sürebilen, güçlü bir forvet ( Aboubakar tarzı ) ve bence elimizdeki tüm parayı basıp almamız gereken gerçek bir 10 no. (20-15 yapabilecek kalitede)

İsim aklıma gelmiyor ancak bu ikisi olmazsa olmaz.

Orta Sahaya, Adam Maher ( doğru kadro yapılanması ile ziyech seviyesine çıkabilir)
Forvete yedek, Arthur Caíke (diagne kalırsa yanına teknik bir oyuncu. yaşı itibariyle patlamaya müsait ve seria deneyimli)
Ve Sağ Kanat, Ángel Romero (feghouliyi aratmaz ve 1-2 sene içinde ciddi para kazandırır bize.)

ha bunları biz alabilir miyiz? serbest olmasına rağmen alamayız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt