Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bertolacci Milan taraftarina göre acayip cöp oyuncu. 1 lig maci bile yapmamis

Bir onceki mesajda 33 yasina girecek olan Honda ile 30 yasina girecek Ganso'yu onermissin

Aynı mevki için hagiyid önerdim 10 futbolda bazı mevkilerde yaş değil klas önemlidir zaten stopere forvete fotvet arkasına 30 kul kalite topçu alırsın orta saha kanatları gençleştirirsib olur biter

Viitorul Constanta'nın genel menajeri Cristian Bivolaru: “Fatih Terim'in Ianis Hagi ile ilgilendiğini söylüyorlar. Galatasaray bu transferi istiyorsa Avrupa Şampiyonası'ndan önce yapmalı. Çünkü, Ianis'in bonservisi şu an için ucuz ve böyle kaliteli bir oyuncu için uygun.”

@NURDOĞAN KARAKUŞ

GSC Serie B scout şefi olarak, bu çekik kardeşimiz hakkında neler söylersin usta?

Scout kısmında bu futbolcuyu önermiştim. Oyun bilgisi çok iyi, çok yetenekli onyekuru gideceği için kesinlikle bu tarz bir transfer olmalı. Barcelona alt yapısı var. Bencillik kısmını aşarsa iyi yerlere gelecektir. 4 milyon Euro civarında bir ücretle transfer bitebilir. Keşke alınsa.....

Nerde 30 yaş üstü maliyetli kariyer sonunda oyuncu var onlar öneriliyor akıl kârı değil

mariano belhanda Feghouli üçlüsünü bozmamak lazım bence çok iyi pas yapıyorlar biz sola Babel geldiği zaman sol tarafta böyle olur biz merkez orta sahaya savanier ve birtane çift yönlü orta saha alırsak çok güzel olur diagne yerindede forvet lazım inşallah balotelli gelir

hızlı kanat oyuncusu şart,hatta hızlı ve iyi bitirici forvetler şart babel gibi içi geçmiş adamlarla uğraşmayız inşallah,30 yaş üstü transfere gerek yok gelecekse İSİM olmalı..

Ben arfa bizde kendini bulmaz mı acaba aynı şekil balotellide

Balotelli
Bruma B.Arfa Feghouli

Hücum hattı çılgın atar bence Babel de olur belhandayı iyi paraya satıp bedava ben arfa olabilir genç oyuncu isterim ama ben arfa uygun gelirse denenir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt