Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa kararına göre transfer politikası belirleriz şimdilik ne yazsak boş renkdaşlar...

Lille muhtemelen düştü. Transfer sezonunda gelecek vaat eden Brezilyalılara 10'ar 10'ar vermişlerdi. Baya da yetenekli gençleri var. Araujo, Bissouma, T.Mendes (Fred tipinde teknik Brezilyalılardan), Maia (en pahalı transferiydi, yine Brezilyalı orta saha), Pepe ve El Ghazi Avrupa'dan yüksek bonservisle transfer ettikleri oyuncular. Mothiba beklenilmedik performans gösteriyor. Yarı fiyatına satmak zorunda kalırlar.

Bu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla

Lille'i o kadroyla küme düşürmek büyük iş

Gol sevinciyle Gomis'e benzetilen bir isim. Normalde bu tür magazinsel haberleri dikkate almam. Ama herif cidden yaşına göre büyük hayvan. Honduras milli takımıyla genç yaşında bu kadar maça çıkıp bu kadar gol atması da şaşırtı açıkçası. Geleceğe yatırım olur güveni verdi.

Yok yav Ezhel diye biri varmış spotifyda üst sıralarda şarkıları var hep YouTube’a yazınca böyle bişey vardı :asd:
images

yabancı önerilerim quintero,alfredo morelos,ali adnan yerli olarak levent ayçiçek,samed yeşil,enver cenk şahin
Samed Yeşil bir aralar bayağı wonderkid olarak görülüyordu Almanya da.

Ama fos çıktı. Acayip sorunlu bir çocuk, hiç gerek yok böyle gevşek ve kafası sakat adamlara. Elimizde Belhanda Feghouli Donk falan var zaten bunlar yeter de artar.

Samed yetenkli falan neyse de Levent Ayçiçek de ne görüp önerdin hiç anlam veremiyorum. Berbat bir futbolcu. Anadolu takımlarında bile tutunamaz.

Cenk Şahin'i IBB zamanlarından tanıyoruz zaten. Buna da para vermeye değmez bence bir kaç maçına denk gelmiştim St.Pauli de.

Önerilerinden bence işe yarayabilecek adam Morelos ve belki düşük ihtimal Quintero. Quintero da riske girmeye değer mi kestiremiyorum, elde patlama ihtimali hiç de düşük değil. Eğer bir 10 numara tarzı adam alacaksak bu adam soru işareti veya ya tutarsa transferi olmamalı bence, gelir gelmez takır takır oynayacak takımı taşıyacak bir adam olmalı.

Morelos fena değil ama ona fazla para istetebilirler sonuçta daha geçen yaz aldılar iyi de performans sergiledi.

sent via GSC

Elmanderin onerdigi Mikkel Duelund'a kefilim. Yararli olabilir. Belki ilk senesinde olmaz ama ikinci ucuncu senesinde patlar diye dusunuyorum. Suan iyi isler yapiyor.

ne çolağı akbabası ya oraya üst düzey biri lazım trazeguet emre mor falan da anca yedek olur

Bu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla

Lille'i o kadroyla küme düşürmek büyük iş
Evet buradayım.
Bielsa'yi istememizin nedeni sadece hocalığı değil.
Gelip kulübe format atması.
Kendisi egolu bir hoca ama oyuncu gelişimi ve oyuncu keşfetme konusunda üst düzey beceriye sahip.
Sadece oyuncu ilişkisi sorunları var.

Bielsa Lille’den henuz sezon basi kovuldu. Sezon sonuna kadar tutulsa dusmezlerdi diye dusunuyorum.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kuzey ligleri transfer cenneti aslinda, Elmander'den cok umutluyum ben. Yonelmemiz gereken ligler Kuzey Avrupa, Dogu Avrupa, Balkan ligleri... Belki bir ihtimal Belcika, Isvicre, Ukrayna, Rusya, Portekiz, Avusturya ve Hollanda gibi liglerden henuz tam parlamamis adamlara yonelebiliriz.

Kuzey ligleri transfer cenneti aslinda, Elmander'den cok umutluyum ben. Yonelmemiz gereken ligler Kuzey Avrupa, Dogu Avrupa, Balkan ligleri... Belki bir ihtimal Belcika, Isvicre, Ukrayna, Rusya, Portekiz, Avusturya ve Hollanda gibi liglerden henuz tam parlamamis adamlara yonelebiliriz.
aynen elendiğimiz östersund takımından oyuncu bakabiliriz mesela

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt