Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Uefa kararına göre transfer politikası belirleriz şimdilik ne yazsak boş renkdaşlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla
Lille'i o kadroyla küme düşürmek büyük iş
Yok yav Ezhel diye biri varmış spotifyda üst sıralarda şarkıları var hep YouTube’a yazınca böyle bişey vardı

Aynen. Ben de diyordum hep o adam manyağın teki diye.Bu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla
Samed Yeşil bir aralar bayağı wonderkid olarak görülüyordu Almanya da.yabancı önerilerim quintero,alfredo morelos,ali adnan yerli olarak levent ayçiçek,samed yeşil,enver cenk şahin
@Ahmed Arif KesenBu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla
Evet buradayım.Bu Bielsaya çare olur diye bir ton konu açıldıydı zamanında direkten dönmüşüz valla
bu adam yeni salah olabilir mi sizce ? Mohamed Elyounoussi - Oyuncu profili 17/18
aynen elendiğimiz östersund takımından oyuncu bakabiliriz meselaKuzey ligleri transfer cenneti aslinda, Elmander'den cok umutluyum ben. Yonelmemiz gereken ligler Kuzey Avrupa, Dogu Avrupa, Balkan ligleri... Belki bir ihtimal Belcika, Isvicre, Ukrayna, Rusya, Portekiz, Avusturya ve Hollanda gibi liglerden henuz tam parlamamis adamlara yonelebiliriz.