Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salomón Rondón 'un EPL 'den dışarı kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum reis ayrıca o da tıpa tıp Gomis gibi hedef santrfor yani ceza sahası içerisinde ne kadar çok topla buluşturursan o kadar iş yapacak bir adam hı Gomis 'e bakarak kafa vuruşları bayağı ileride belki Gomis 'den bile daha güçlü fizik olarak

Ama biz taa Gomis 'in 2. yarıda yaşadığı düşüşten beri sürekli aynı şeyi konuşuyoruz "forveti ceza sahası içinde topla buluşturamıyoruz" "forveti besleyemiyoruz" hani artık büyük takımların hiçbirinde kalmadı böyle ceza sahasında top bana gelsin de gol atayım diyen forvetler, Galatasaray da oynamak istiyorsa o topu oraya getirme konusunda da etkili olacak

Gerektiğinde topun arkasına geçip topla birlikte çıkacak, adam eksiltebilecek, çevik olacak en enn önemlisi rakip defansı delebilecek bir forvet lazım bize yoksa ben ceza sahasında bekleyim top 1 kere gelsin de golü bulayım artık bize uygun bir anlayış değil. İşte bu yüzden K. Toko-Ekambi 'yi inatla istiyorum reis belki Gomis gibi Diagne gibi 28-29 gol atamaz ama takımın hücumunda eksik olan ne varsa tamamlar

Fizik gücü, hızı ve çevikliği, topla ilişkisi, adam eksiltebilme yeteneği, deliciliği, bence gayet iyi olan bitiriciliği ile bu ligde çok acayip iş yapardı

Reis Salomon Rondon cok guclu fiziği olan, teknik, sutları çok etkili biri.. Gomis veya bizim Diagne ile mukayese etmek Rondon'a hakaret olur. Yaşı da genç ..

Rondon, Aboubakar, ve senin yazdığın K.Toko Ekambi 15-18m€ piyasa degeri olan topcular. 3 ü de kaliteli.. Rondon'un sozlesmesi 31 Mayıs 2019 da bitiyor. Bu yüzden kaçırılmaması gereken bir oyuncu. Tabii şimdiye kadar bir kulube imza atmadıysa..

Reis Salomon Rondon cok guclu fiziği olan, teknik, sutları çok etkili biri.. Gomis veya bizim Diagne ile mukayese etmek Rondon'a hakaret olur. Yaşı da genç ..

Rondon, Aboubakar, ve senin yazdığın K.Toko Ekambi 15-18m€ piyasa degeri olan topcular. 3 ü de kaliteli.. Rondon'un sozlesmesi 31 Mayıs 2019 da bitiyor. Bu yüzden kaçırılmaması gereken bir oyuncu. Tabii şimdiye kadar bir kulube imza atmadıysa..
Newcastle ile kiralık sözleşmesinin bittiğini biliyordum da West Brom ile olan sözleşmesinin de bittiğini bilmiyordum öyle bir durum varsa dediğin gibi sonuna kadar zorlamak gerek

K.Toko Ekambi 'ye 10-15 mil.€ bonservis vermektense Rondon 'a 4-5 mil.€ imza parası verelim

Rondon ve Welbeck premier league den türkiyeye gelmez. Salak bir takim Welbeckin sakatlik sorununa bakmayip 4-5 milyon pound maas önerir ve orda kalir.

Rondon Newcastlede kalmayi istiyormus. Anlasamazlarsa teklif yapmaliyiz. Ordan bonservisden kurturursak, kanat ve orta dahaya daha fazla para harcayabiliriz.

sağlam bi aboubakar iş yapar bence balotelli ne durumda acaba şu an onu getirsek fena olur

Yuh belcikada bile fiyatlar iyice ucmaya baslamis. Southampton bu oyuncu icin 23,5 milyon önermis... Ordaki büyük takimlardan o zaman oyuncu alinmaz artik

Belhanda Diagne Fernandoyu satıp o parayı Aboubakar Bruma Babel Hector Herrera ve Bir Dos alsak süper olur.
Herrera free
Bruma kiralık
Babel free
Tüm parayı Aboubakar Dos ile 10 numaraya göm mis gibi kadro sana

Muslera
Nago - Marcao - Luyi - Linnes
Dos - Herrera
Feghouli - 10 - Babel
Aboubakar

Beklentimi karşılar bu kadro benim için sadece parayı yaşlı topculara yatırmasınlar.

Muslera
Valencia Luyindama Marcao Linnes
Fernando Herrera
Mata Hagi Brahimi
Giroud

Fatih
Nagatomo Semih Donk Emre T.
Okay Celil
Yunus Emre A. Babel
Mitroğlu

Sözleşmesi bitenler= Valencia Herrera Mata Brahimi Giroud Fatih Babel
Bonservis verilecekler= Hagi Okay​

maceraya gerek yok.
ajaxın butun kiralık adamlarını toplayalım.
dennis johnsen, razvan marin, kik pierie.
takımın iqsu bayram etsin

Cagne 12M ?
10’u gectim 2 bile vermezler. Adam boş bakışlarıyla, saf saf dolaşıyor, boş kale dışında gol atması neredeyse imkansız.

30 gole ulassin cok rahat 10m gorur. 12m satarsak ustune belhanda 9m al sana 21m transfer butcesi.

Babel/Bruma
10 numara
2 santrafor
3 orta saha
1 sagbek
1 sol bek

en önemlisi Defans hattımızı bozmamak...bu sayede eğerki uyumlarını artırırlarsa Lige ambargo koyarız...bunu başarırsak gerisi zaten kolay...sonrada nasıl oynayacağımız önemli(4-4-2mi, 4-2-3-1mi yoksa 4-3-3mü)...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt