Enis Sever
Aslan Üye
- 30 Temmuz 2016
- 8.958
- 5.667
- 883
yazın ayrılcagını açıkladı. çökmek lazım tam bizlik santrafor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salomón Rondón 'un EPL 'den dışarı kolay kolay çıkacağını zannetmiyorum reis ayrıca o da tıpa tıp Gomis gibi hedef santrfor yani ceza sahası içerisinde ne kadar çok topla buluşturursan o kadar iş yapacak bir adam hı Gomis 'e bakarak kafa vuruşları bayağı ileride belki Gomis 'den bile daha güçlü fizik olarak
Ama biz taa Gomis 'in 2. yarıda yaşadığı düşüşten beri sürekli aynı şeyi konuşuyoruz "forveti ceza sahası içinde topla buluşturamıyoruz" "forveti besleyemiyoruz" hani artık büyük takımların hiçbirinde kalmadı böyle ceza sahasında top bana gelsin de gol atayım diyen forvetler, Galatasaray da oynamak istiyorsa o topu oraya getirme konusunda da etkili olacak
Gerektiğinde topun arkasına geçip topla birlikte çıkacak, adam eksiltebilecek, çevik olacak en enn önemlisi rakip defansı delebilecek bir forvet lazım bize yoksa ben ceza sahasında bekleyim top 1 kere gelsin de golü bulayım artık bize uygun bir anlayış değil. İşte bu yüzden K. Toko-Ekambi 'yi inatla istiyorum reis belki Gomis gibi Diagne gibi 28-29 gol atamaz ama takımın hücumunda eksik olan ne varsa tamamlar
Fizik gücü, hızı ve çevikliği, topla ilişkisi, adam eksiltebilme yeteneği, deliciliği, bence gayet iyi olan bitiriciliği ile bu ligde çok acayip iş yapardı
Newcastle ile kiralık sözleşmesinin bittiğini biliyordum da West Brom ile olan sözleşmesinin de bittiğini bilmiyordum öyle bir durum varsa dediğin gibi sonuna kadar zorlamak gerekReis Salomon Rondon cok guclu fiziği olan, teknik, sutları çok etkili biri.. Gomis veya bizim Diagne ile mukayese etmek Rondon'a hakaret olur. Yaşı da genç ..
Rondon, Aboubakar, ve senin yazdığın K.Toko Ekambi 15-18m€ piyasa degeri olan topcular. 3 ü de kaliteli.. Rondon'un sozlesmesi 31 Mayıs 2019 da bitiyor. Bu yüzden kaçırılmaması gereken bir oyuncu. Tabii şimdiye kadar bir kulube imza atmadıysa..
yazın ayrılcagını açıkladı. çökmek lazım tam bizlik santrafor
Cagne 12M ?Cagne apacisine 10-12M euroya satip o parayayi komple rondona gomersek 2 sene forvet almak gerekmez.
Cagne 12M ?
10’u gectim 2 bile vermezler. Adam boş bakışlarıyla, saf saf dolaşıyor, boş kale dışında gol atması neredeyse imkansız.