Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?
Hayat neden olmasın ?

960.jpg

Bu arada tek kanat transferimizin Babel olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim için hızlı kanat oyuncuları olmazsa olmaz ki zaten Rodrigues gitti Sinan da gidecek Yunus 'un da gitmesi muhtemel yerli bir kanat oyuncusu gelirse oraya şaşırmam özellikle de Töre veya Mor olabilir o yerli kanat oyuncusu

Bu arada tek kanat transferimizin Babel olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim için hızlı kanat oyuncuları olmazsa olmaz ki zaten Rodrigues gitti Sinan da gidecek Yunus 'un da gitmesi muhtemel yerli bir kanat oyuncusu gelirse oraya şaşırmam özellikle de Töre veya Mor olabilir o yerli kanat oyuncusu
Emre ve Gökhan 2 kanat içinde dönüşümlü oynar ama ben Arda'nın geleceğini tahmin ediyorum..

Bu olabilirmi?

Belhanda 8-10
Diagne 10-12
Mariano 2-3
Fernando 3-4
Nagatomo 2-3
Satılacaklarını düşünüyorum teklifler sadece beklenti ama abarti değiller yaklaşık 30 milyon gibi bütçe olur gayette yeterli bence.

Hector Herrera free
Babel free
Gökhan Töre free
Şener free
Skov 10 milyon
Forvet ?
Dos ?
Sol bek ?

Muslera
Linnes-Luyi-Marcao-Transfer
Herrera-Transfer
Skov. Feghouli Babel
Transfer

20 milyon civarında sol bek dos ve forvet alindi mı mis gibi cl kadrosu ışte.

Bir hayali kadro da biz kuralım.

Muslera
Tete Luyindama Marcao Willems
Herrera Savanier
Talisca/Hagi/Szymanski
Skov Diagne Ampomah​

Tete yerine Bruno Peres de olabilir.
Diagne denen çamaşır makinesi şu takımda 40 gol atacağı için müthiş bir fiyata elden çıkarılabilir.
Maliyeti konusunda ekinde değilim ama.
Bir de Skov bize kalır mı pek sanmıyorum.

İyi vurmuş ikinci golünde.

Acik soylemek gerekirse cok transfer sart

1 sagbek
1 solbek
1 on libero
3 orta saha
1 sol kanat
1 10 numara
2 santrafor

Avrupada basari istiyorsan yapacaksin.

Hayal kadro yazalim bizde.

Muslera

Alex Moreno - Luyindama - Marcao - Corchia

Mendy - Savanier

Feghouli - Ianis - Babel

Dzeko

Bu kez UEFA Şampiyonlar Ligi’ne yakışan bir kadroyla mücadele etmeyi planlayan Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim’in isteği üzerine uzun süredir ilgilendiği Brezilyalı stoper Joao Miranda transferini bitirmek üzere. (Fanatik)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapmayın etmeyin dostlar. Bu adamı dillendirip durmayın. Töre denen adam en son ne zaman oynadı, bilen var mı? Futbolu unutmuş, futbol Töreyi unutmuş.

Ustelik en iyi oynadığı zamanlarda bile futbolundan cok çıkarttığı saha dışı olaylar ile gundeme gelen biriydi. Bu adamı alıp takımın içine bomba mı koymak istiyorsunuz??

Eger Muslera devri tamam ise... Jasper Cilessen icin bir yoklama olabilir aslinda. 30 yasinda ve rahatlikla 4-5 sezon kalite olur kalemizde.
Hollanda basininda onumuzdeki yil Porto ve Benfica kiralamaya yanasiyor diye haberler cikiyor. Jasper ise Barcelona da ilk onbire bir turlu giremedi ve giremiyecek gibi de gozukuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt