Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.793
- 19.399
- 2.193
Hayat neden olmasın ?Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayat neden olmasın ?Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?
Belhanda'yi 8 numara olarak mi 10 numara mi olarak goruyorlar?Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?
İmkansız..Hayat neden olmasın ?
![]()
Normalde 10 numaradırda Fatih hoca 4-4-2 sistemine de dönebilir..Belhanda'yi 8 numara olarak mi 10 numara mi olarak goruyorlar?![]()
Emre ve Gökhan 2 kanat içinde dönüşümlü oynar ama ben Arda'nın geleceğini tahmin ediyorum..Bu arada tek kanat transferimizin Babel olacağını zannetmiyorum. Fatih Terim için hızlı kanat oyuncuları olmazsa olmaz ki zaten Rodrigues gitti Sinan da gidecek Yunus 'un da gitmesi muhtemel yerli bir kanat oyuncusu gelirse oraya şaşırmam özellikle de Töre veya Mor olabilir o yerli kanat oyuncusu
Malatyasporlu Guilherme var daha genç bi Brezilyalı..
Şöle düşünün Sinan Gümüş mü, Gökhan Töre mi? En formda oldukları zaman dahil
Nerde demis? Dun twitlerine baktim. Sanirim dediyse bile gecenki devre arasi icin demis. Planlar degismediyse buyuk ihtimal Brezilya liginden birisi.Süleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?
AslanişkaSüleyman Rodop Belhanda'nın yerine Brezilyalı bi oyuncu gelecek demiş.Sizce kim olabilir?