Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanatlarda 1 tane deli fişek genç şart Bruma geri gelsin Robben gelmesin.
Robben'in gelme ihtimalli varsa geri kalanı tartışmaya gerek yok bence reis Babel transferinden vazgeçersin gerekirse Feghouli'yi ortaya kaydırırsın ama bir şekilde takımında Robben'e yer açarsın da 4 mil.€ civarlarında maaş verip aldığın Robben 'i sene içinde kaç maçta aktif olarak kullanabilirsin orası tartışılır ben söyleyim Robben gelirse ligde 15 maç civarında oynar

Robben'in gelme ihtimalli varsa geri kalanı tartışmaya gerek yok bence reis Babel transferinden vazgeçersin gerekirse Feghouli'yi ortaya kaydırırsın ama bir şekilde takımında Robben'e yer açarsın da 4 mil.€ civarlarında maaş verip aldığın Robben 'i sene içinde kaç maçta aktif olarak kullanabilirsin orası tartışılır ben söyleyim Robben gelirse ligde 15 maç civarında oynar

Bence tersi olmalı Babel gelsin Robben gelmesin sakatlıktan yüzünü göremeyiz zaten bizim lig kazmalar ligi adam iyileşir gelir ilk maçtan ayağını eline verirler.

Hep kanat isimleri yazilip ciziliyor ama en onemli eksigimiz orta saha, orta saha transferlerine odaklanmaliyiz
Çözüm belli #11 Téji Savanier
5c3c5118ae298bffa8e9676b

Robben boş iş olur artık genç ve scout hamlelerine abanmamız lazım Babel bence almamız gereken tek yaşlı isim.

Fatih Hoca Mısır liginden bile adam izliyoruz derken Babel, Robben falan saçma geliyor.

Muslera , Luyi , Marcao , Linnes , Donk , Feguli hariç

geri kalanların hepsi satılsın deplasmanda maç alabilen kadro yapılsın Babel olur , Savanier olur kim olursa olsun isim cisim farketmez Marcao geldiğinde kimse tanımıyordu önemli olan deplasmanda iş yapması gelen isimlerin benim için tek kriter.

Bruma'yı getirin lan!Doyamadık kara oğlana...Tinercilerin içinden geçtiği golü hâlâ unutamıyorum.

Severim Deniz Türüç'ü özellikle Sneijder gittiğinden beri içeri tehlikeli top gönderebilen oyuncu yokluğu çekiyoruz Feghouli veya Belhanda bu işte usta değil Feghouli canımız ciğerimiz ama çoğu zaman daha önünü açmadan orta/şut karışımı gönderdiği toplar hemen önündeki rakibe çarparak dışarı gidiyor Onyekuru 'nun zaten hiç öyle bir derdi yok Mariano&Nagatomo ikilisinin orta isabetleri bayağı düştü bu sene Belhanda 'ya gelince o daha çok top ile ilerleyip merkezden kısa kilit paslar ile savunmayı delmeye çalışan oyuncu öyle sağdan soldan içeri mermi gibi top göndereyim diye bir derdi yok

Ama Deniz Türüç gerçekten bu işi müthiş yapıyor hem sağdan hem soldan içeri mermi gönderiyor bildiğin, özellikle kornerden bile gol atamaz hale geldiğimizi düşünürsek bence bu konuda kilit adam olabilir üstelik elimizde doğru düzgün yerli oyuncu kalmadı. Deniz Türüç'ün gelmesini isterim ama direk 11 oyuncusu olabilecek düzeyde değil Deniz tutup da Feghouli'yi kesecek hali yok iyi bir alternatif olur sonradan girdiği maçlarda iş yapar evet ama Kayserispor 'un Deniz'i ucuza bırakmayacağını biliyoruz hepimiz bu can sıkıcı olur

Yani maddi duruma bağlı benim gözümde Deniz Türüç transferi, tutup da Diagne gibi 10 mil.€ vereceksek aman diyim ...
Su dedikkerini Manuel daha iyi yapar ve bonservis parasi yok. Kaan Ayhani alsak daha iyi olur. Deniz'e en az 5 milyon veririz. Belki de yaz icin ciddi paralar bekliyorlar.

Terim artik deplasman takimi kurmali, sampiyonluk deplasmanlardan geciyor. bunu yapmamiz icin

Babel
3 orta saha transfer
2 kaliteli santrafor
1 kaliteli OOS

bunlari yaptikmi deplasmanlarda rahat aliriz

Nevzat baya hakli cikmamismiydi? Hele bonservisleri falan baya iyi bilmisti kis döneminde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt