Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera-linnes-luyindama-marcao-nagatomo-x-x-fernandes-feghouli-babel-x
fatih-şener-kaan-ışık-emre-donk-ibrahim akdağ-töre-türüç-mustafa kapı-x
ismail-celil

gibi bi kadro yaparız

orta sahaya ve forvete alıcağımız 4 isim çok önemli tabi

maicon-mariano-ahmet-ömer-fernando-yunus tan gelen parayı

luyindama-türüç-ibrahim-kaan gibi oyunculara harcarız

belhanda ve diagneden gelenide 2 ortasaha 2de forvete harcarız

Feghouli kesinlikle satılmamalı adam seneye ilgin içinden geçer daha iyi olur belhanda feghouli mariano üçlüsünü bozmamak lazım bence

Feghouli kesinlikle satılmamalı adam seneye ilgin içinden geçer daha iyi olur belhanda feghouli mariano üçlüsünü bozmamak lazım bence
Mariano 'yu çık ordan reis 10 maçta bir güzel orta yapacak diye takımda tutmak saçmalık aynı şekilde Nagatomo 'da öyle 2 bekimizin değişmesi lazım. Sağa Linnes sola Jetro Willems

sola Babel sağa Bruma ya da Trezeguet yapılır Feghouli'yi 10 numara izleriz bence......orta sahaya Nakamba gibi bir transfer bekliyorum ayrıca

Fatih Terim'in fırsat transferi Togolu golcü!
FUTBOL 15 Mayıs 2019 - 04:36
Galatasaray'da Hannover 96 forması giyen Togolu oyuncu Ihlas Bebou'nun transfer edilmesi gündeme geldi.

Takımını gençleştirmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in elindeki listede en dikkatle izlediği isimlerden birisinin Ihlas Bebou olduğu öğrenildi.

Scout ekibinin hazırladığı geniş listede yer alan Bebou’nun takımı Hannover’in küme düşmesi ise tecrübeli teknik adamın iştahını kabartmış durumda.
Başkan Mustafa Cengiz’e her fırsatta acilen transfere ihtiyacı olmadığını söylese de, fırsat transferlerini kaçırmamalarını öneren Fatih Terim’in, Bebou için böyle bir fırsat doğarsa kullanılmasını istediği bildirildi.
Hannover 96'da forma giyen sağ kanat oyuncusu 25 yaşındaki Togolu Ihlas Bebou, bu sezon takımıyla çıktığı 13 maçta 5 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi. (Fotospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hala belhandanın kalmasını isteyenler var..
Bu çok ciddi bir hata olur.
Diagne ve belhamdanın kalması durumunda koca sezon çöpe atılır.

Artık başınızdakilerin bu kadar basit hata yapma lüksleri yok.

Yerli oyuncuya çok ciddi ihtiyaç var..Şu an alt yapı oyuncularından oynatabileceğimiz adam yok.
Halan Çalhanoğlunu kiralık olarak alabiliriz.
Kaan ayhan, gökhan töre ,şener ,takas veya 2,3 milyonu geçmeyecek şekilde deniz türüçde alınabilir..emre mol kiralık olarak alınabilir.Bu riske değer.En kötü bazı maçlarda kilit açar,rakip takımın dengesini bozar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim'in fırsat transferi Togolu golcü!
FUTBOL 15 Mayıs 2019 - 04:36
Galatasaray'da Hannover 96 forması giyen Togolu oyuncu Ihlas Bebou'nun transfer edilmesi gündeme geldi.

Takımını gençleştirmek isteyen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in elindeki listede en dikkatle izlediği isimlerden birisinin Ihlas Bebou olduğu öğrenildi.

Scout ekibinin hazırladığı geniş listede yer alan Bebou’nun takımı Hannover’in küme düşmesi ise tecrübeli teknik adamın iştahını kabartmış durumda.
Başkan Mustafa Cengiz’e her fırsatta acilen transfere ihtiyacı olmadığını söylese de, fırsat transferlerini kaçırmamalarını öneren Fatih Terim’in, Bebou için böyle bir fırsat doğarsa kullanılmasını istediği bildirildi.
Hannover 96'da forma giyen sağ kanat oyuncusu 25 yaşındaki Togolu Ihlas Bebou, bu sezon takımıyla çıktığı 13 maçta 5 gol atıp, 3 asist gerçekleştirdi. (Fotospor)

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Paylasmayin boyle boktan kaynakalri. Adam 10 milyona Hoffenheima gidecekmis daha dün cikti haberler. Insan bari adam gibi uydurur ama kodum... fotosporu onu bile beceremiyor.

3-4 tane türk alalım
yabancılar dışarıda kalıyor yaev

Kim gelir bilmiyorum ama seneye Belhanda-Fernando ve Mariano olmamalı. Ndiaye, Fernando ve Belhanda ikilisi giderse tekrar kiralansın ikisinden 1 dahi kalacaksa çok daha sağlam ayağında top tutup dağıtabilecek adam şart.

İanis'in daha 40 fırın ekmek yemesi lazım ortasahada maestro görevi için bizim takımda.Bence Feghouli ortaya geçip 2 tane genç bonservis verip kanat almamız lazım.Tabiki bence :)
Evet daha o seviyelerde değil ama şimdiden almak lazım. Bizim ligimize adapte olursa uçar o çocuk.

Ben açıkçası futbolcuların orijin pozisyonu dışında oynamasını pek istemiyorum. Bir kaç maç olabilir ama uzun vadede Feghouli nin göbekte 10 numara olarak yararlı olacağını düşünmüyorum. Kenarda oynayıp içeriye kaçması rakipleri daha çok zorluyor, böyle de devam etmeli bence.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt