Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arias-Emre Kılınç sağ kanadı da çok atletik olur,solda da Saracchi-Onyekuru....Merkezi de Lemina-Kudus-Mert
Bence Emre Kılınç ilk mevki olarak sol kanatta düşünülmeli evet sağ kanatta da çok rahatça oynuyor ama 2 senedir izlediğim Emre Kılınç'ın asıl fark yarattığı mevki sol kanattır benim gözümde

Tabii Onyekuru'yu takımda tutabilirsek Emre Kılınç'ı sağ kanatta değerlendirebiliriz onun haricinde Emre Kılınç sol kanat oynamasından yanayım

Ayrıca yabancı sınırlamasıyla ilgili bir adım atılmaz ise Bernard Mensah'ı takımda görmeyi çok isterdim

Kalbim Evander ,beynim Kudus diyor ikisini birden alamayız

Evander daha skorer gibi gordum ben, Talisca tarzi bir topcu. Adam geciyor, sut atiyor, kilit pas atiyor.

Kudus daha cok box to box 8 numara, son iddaalara gore Rennes ciddi sekilde almak istiyor. Resmi teklif bile etmisler.

Ben daha cok Evandere isteri, fasliya satip 8-10m euro arasi Evandere gomsek fena olmaz

Evander veya Kudus ikisinden biri kesinlikle alınmalı ama bize bırakırlar mı zor gibi. Artık bundan sonra Babel, Nzonzi, Falcao gibi kaliteli yaşlı oyuncular yerine bu tür dinamik, potansiyelli gençlerin peşinde koşmamız daha hayırlı olur.

Evander daha skorer bir oyuncu gibi, Kudus daha çok 2012 Selçuk tarzı. Aslında gönül ister ki ikisini arkalı önlü oynatalım tabii Belhanda'yı da satmak lazım bunun için.

Bir tane de sağ bek kesin lazım. Mariano ve Linnes'in miadı doldu. Omar, Arias, Meunier, Maehle gibi fark yaratacak birisi lazım.

Doğruya doğru bundan sonra arkasında T.Alexander-Arnold oynasa bile Feghouli'yi görmek istemem takımda

Mesela Arias'ın önünde Trezeguet'i izlemeyi isterdim takımda veya A.Carillo gibi bir kanat oyuncusu ile izlemek isterdim
braga'li galeno imkansiz gibi ama bi ihtimal. guimaraeste marcus edwards var herifler totnimdan portekizin alanyasporu gibi takima boyle bi topcu alabiliyor. kaca satacaklar merak ediyorum sevdigim bi kenar topcusu.

Evander daha skorer gibi gordum ben, Talisca tarzi bir topcu. Adam geciyor, sut atiyor, kilit pas atiyor.

Kudus daha cok box to box 8 numara, son iddaalara gore Rennes ciddi sekilde almak istiyor. Resmi teklif bile etmisler.

Ben daha cok Evandere isteri, fasliya satip 8-10m euro arasi Evandere gomsek fena olmaz
evandere o kadar para gomulmez, bizim gibi mali yapıdaki bi takim bu sartlarda hele... mesela benfica fln gomer 30a da satar ama bizim harcimiz degil

Sağ kanat için Bruma yada trezeget ten biri alınmalı hatta trezeget orta açma konusunda oldukça iyi ayrıca sut tehditude var

braga'li galeno imkansiz gibi ama bi ihtimal. guimaraeste marcus edwards var herifler totnimdan portekizin alanyasporu gibi takima boyle bi topcu alabiliyor. kaca satacaklar merak ediyorum sevdigim bi kenar topcusu.
Vitória Guimarães iyi futbolcular çıkarıyor son dönemde Marcus Edwards haricinde Pedro Henrique ve Falaye Sacko gibi futbolcuları var iyi olduğunu bildiğim

Hali hazırda satmış oldukları Tapsoba-Konan ve Raphinha var ki Raphinha var bunun haricinde Bernard Mensah da Guimarães çıkışlı

Vitória Guimarães iyi futbolcular çıkarıyor son dönemde Marcus Edwards haricinde Pedro Henrique ve Falaye Sacko gibi futbolcuları var iyi olduğunu bildiğim

Hali hazırda satmış oldukları Tapsoba-Konan ve Raphinha var ki Raphinha var bunun haricinde Bernard Mensah da Guimarães çıkışlı
raphinha cok saglam ayakliydi ya. tapsoba da muthis bi defans dedigin gibi iyi isler yapiyolar

raphinha cok saglam ayakliydi ya. tapsoba da muthis bi defans dedigin gibi iyi isler yapiyolar
Raphinha zamanında 6.5 mil.€ bonservisle Sporting'e gittiği zaman çok üzülmüştüm ki doğru düzgün oynatmadan bile 21 mil.€ bonservis ile sattılar ki Rennes bile Raphinha'dan kâr elde edebilir yani öyle bir yetenek

Ekli dosyayı görüntüle 82170

Takıma 3 oyuncu alındımı tamamdır bence KUDUS -EVANDER bonservis BRUMA-LEMİNA kiralık satın alma opsiyonlu
Lemina yerine Seri.(Lemina daha iyi ama Seri'nin oynadığı maç sayısı fazla)
Evander 10 numara yerine daha çok 8 numarada oynamış.Mert Hakan Yandaş'ı da 10 numaraya alıp Evander'i 8 numaraya çekelim.
Linnes yerine daha iyi biri bulunmalı.
Böyle bi kadro kurulacaksa Marcao veya Luyindama'dan biri istesekte istemesekte satılır büyük ihtimalle.Yerine de bi transfer yaparız..

Lemina yerine Seri.(Lemina daha iyi ama Seri'nin oynadığı maç sayısı fazla)
Evander 10 numara yerine daha çok 8 numarada oynamış.Mert Hakan Yandaş'ı da 10 numaraya alıp Evander'i 8 numaraya çekelim.
Linnes yerine daha iyi biri bulunmalı.
Böyle bi kadro kurulacaksa Marcao veya Luyindama'dan biri istesekte istemesekte satılır büyük ihtimalle.Yerine de bi transfer yaparız..
10 numara diye bi rolle oynamıyoruz kaç sezondur, mert hakanı hadi diyelim 10 noluk role atadık adamın yetenegi geriden oyunu yönlendirip hücuma destek sağlaması, o alana kıstırırsan oynayamaz. tekniği yeterli değil en başta

10 numara diye bi rolle oynamıyoruz kaç sezondur, mert hakanı hadi diyelim 10 noluk role atadık adamın yetenegi geriden oyunu yönlendirip hücuma destek sağlaması, o alana kıstırırsan oynayamaz. tekniği yeterli değil en başta

sag bek icin burak kapacaki nasil buluyon kralhandadash

Yerine kimi düşünüyosun diye sormak istemiyom cevabı belli :D

sag bek icin burak kapacaki nasil buluyon kralhandadash
çok izlemedim, süratli fln diyolar da pek bi şey olmaz gibi. burak kapacakı alıp ondan bi eksiği olmayan hatta ülkece adam çıkarmakta zorlandıgımız sol bek mevkisinde süleyman gibi bi çocuğa şans vermezlerse ayıp ederler

Valla hangisi gelse üzülmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt