Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Güven Yalçın-Adem Zorgane-Henry Onyekuru-Uğur Çiftçi-Mert Çetin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kimseyi satmadan 5 transfer?Sezon sonu Burak elmas gider torrent bence kalmalı ve transferler hocanın istediği oyun sistemine göre alınmalı öncelikle kadroda derin bi temizlik şart
Sezon sonu gidecekler
pulgar
Cicaldau
Morutan kiralık
Arda
İsmail çipe
Fatih
Pwa
Babel
Feghouli
Taylan
Halil
Alpaslan
Ömer
Muslera
Gelecekler
Yunus Akgün
Okan kocuk
Sol bek
6 Numara
8 numara
10 Numara
Forvet
Yedek kaleci yerli
5 tane net transfer lazım bize orta sahamızda birtane yerli kaliteli isim net şart lig için Berkan biraz kafayı yorarsa oynar
Okan
Boey Nelsson Marcao Transfer
Transfer Transfer
Yunus Transfer Kerem
Transfer
Kim bu babuşDorian Babunski
Kim bu babuş
Hayırdır sen beni niye alintilamiyorsun. Ayar mi veriyorsun banaReal Madrid altyapisinda yetismis ve su aralar Macaristanda oyanayan 28 yasinda Makedon bir forvet
Ekli dosyayı görüntüle 154162
ha yanlislikla olmus la ben alintiladim sandim.Hayırdır sen beni niye alintilamiyorsun. Ayar mi veriyorsun bana
Neyse affettimha yanlislikla olmus la ben alintiladim sandim.
editleyip duzelttim
Burak bence de gider ama Torrent kalmasından yana değilim ben. Bunun sebebinin çoğu Torrent değil kalmasını asıl istememe nedenim bundan sonra taraftarla asla bütünleşemeyecek sürekli burada Terim- Torrent karşılaştırılması falan göreceğiz sürekli saçma eleştiriler olacak yorumcularda ve ben Torrent'in bu baskıyı kaldıracağını düşünmüyorum 1.adam olarak tecrübesiz olması ise Torrent ile alakalı kısmı bu tecrübesinin az olması oyuna müdahalelerde bence kendisinin yetersiz olmasını sağlıyor yoksa Torrent'in ekibini beğeniyorum ve bir kamp ve kendi kuracağı karoyu görmek isteyen bir tarafım var ama artık bunda kaybedecek bir zamanımız yok yeni sezona başlayacak Td en az 2-3 yıl kalacak şekilde olmalı.Sezon sonu Burak elmas gider torrent bence kalmalı ve transferler hocanın istediği oyun sistemine göre alınmalı öncelikle kadroda derin bi temizlik şart
Sezon sonu gidecekler
pulgar
Cicaldau
Morutan kiralık
Arda
İsmail çipe
Fatih
Pwa
Babel
Feghouli
Taylan
Halil
Alpaslan
Ömer
Muslera
Gelecekler
Yunus Akgün
Okan kocuk
Sol bek
6 Numara
8 numara
10 Numara
Forvet
Yedek kaleci yerli
5 tane net transfer lazım bize orta sahamızda birtane yerli kaliteli isim net şart lig için Berkan biraz kafayı yorarsa oynar
Okan
Boey Nelsson Marcao Transfer
Transfer Transfer
Yunus Transfer Kerem
Transfer
Daha iyisi de yapılabilir doğru scoutingle, sadece aklıma gelenleri yazdım, kar ederek kurulabilecek bir kadro eğer satışları yapabilirsek.
———————Okan/Berke—————
Mert———Kaan——Denayer——PVA
———————--Lerma-------
——-----Ndombele—-Ceballos———
Yunus/Christie————————Trezeguet/Emre
——————Mariano Diaz———
Nelsson 25M
Marcao 25M
Kerem 20M
Boey 4M
Cicaldau 5M
79M
Mert 8M
Kaan 5M
Denayer -0
Berke-0
Lerma 8M
Ndombele 8M
Ceballos 12 M
Christie 8M
Trezeguet 5M
Mariano 4M
58M
TOTAL = +21M
2022 de sözleşmesi bitecek sürü ile kaliteli futbolcular var. Florian Grillitsch,Xeka,Denayer,John Brooks,İsco,Felipe(A.Madrid) bunların sözleşmesi bitiyor ve alabileceğimiz adamlar. Barco,Savanier gibi adamların da 2023’te sözleşmesi bitiyor. Rusya Ukrayna savaşı itibari ile boşa çıkacak adamlar var. Bunlardan bir kaçını alabilecek kapasite varmı bilmiyorum.
Ömer BayramTürk sol bek
6-8-10 3 adet kaliteli ayak
Kerem giderse sol kanat
Türk forvet yedek
İsim yazamıyorum siz doldurun