Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1648389519944.webp

Size öyle bir takım kuracağız ki görün bakın
Bugün bayram günüdür renkdaşlar
GELİYORUZZZZZ

Seneye 4 Turk varsa eger kesinlikle Emre Akbaba Yunus Akgun satilmazsa Kerem Akturkoglu 11 e monte edilmeli 4.turk icinde 11 seviyesinde defansa bir transfer yapilmali orta saha ve forvet hatti komple yabanci olmali taylan yedek olur ama berkana talip varsa direk sutlanmali teklif gelen her oyuncu satilmali

Madem belmas ibra edilmedi yeni gelecek olanlar adma gibi bir yapılanmaya gitmeli orta saha tecrübeli olmalı ve çevresi gençlerle harmanlanmalı

Elneny-xeka-talisca orta sahasını kurunuz pls

Benim dört yerlim ozan-kerem-mert müldür-yerli kaleci.

Keremin bir sene daha kalmasını isterim.Ama çok iyi paralar teklif edilirsede yapacak birşey yok.Yerli oyuncu hakkımızı genel olarak defans hattında kullanmalıyız.

Mert,ozan falan zor transferler ama şartları zorlamalıyız.Ozan en kötü kiralık olmalı.Bence çok ciddi fark yaratır.Bir kere para harcayıp her sene her sene revizyon yapmakdan vazgeçmeliyiz.Bu yüzden şu kadrodaki her oyuncu satılabilir.İyi bir kadro kurmak için satmalıyızda.

Yunusu ilk 11 olarak düşünenleri anlamakda zorluk çekiyorum.Adanada oynamakla bizde oynamak bir değil.O kadar çok örnek varken bunu ısrarla nasıl göremiyoruz inanılır gibi değil.O zaman emre akbabayıda ilk 11 yapalım.İnanın üç beş maç sonra burada bu oyuncuları ilk 11 e koyanlar küfür etmeye başlarlar..Yunus çok güzel alternatif olacak.

Kaleyi yerli kaleci ve muslera götürür.İyi kadro kurulursa okanla bile çok rahat şampiyon olabiliriz.

kesin gitmesi gerekenler.
pena-pulgar-ismail-fatih-babel-fegouli-halil-alparslan-ömer-semih-arda-emre akbaba..Buradaki sözleşmesi devam eden yerli oyuncular yurt içindeki yerli oyuncu transferinde takasda kullanılabilir.

Transfer için para kaynağı olabilecek oyuncular.
kerem-muhammed-cicaldau-morutan-marcao-nellson-taylan-berkan-sacha boey.
İşte bu oyunculara istenilen düzeyde teklif gelmezse bizim için sıkıntı.

Kalan oyuncular.
okan-muslera-gomis-van aanholt-barış alper-emre kılınç-omar-yunus

Şu kalan oyuncuların azlığına bakınca hem yabancı sınırıyla alakalı hem mevki anlamında oyuncu tercihleriyle ne kadar rezil bir planlama olduğu ortaya çıkıyor.

İnşallah senelerdir yarım yamalak ve kötü yapılan köklü revizyon bu sene doğru ve tam bir şekilde yapılır.

Bu revizyon içinde her anlamda güçlü ve iş bilen başkan ve yöneticiler şart.tek çatı altında güçlü bir yönetim oluşturulmalıdır.
işte bu yüzden satış önemli olacağı için yeni gelecek başkan ve yönetim camposla devam etmelidir.
Teknik adam olarakda torentle devam edilmemeli.Ben yerli hocanın şu dönemde daha mantıklı bir seçim olacağını düşünüyorum.okan buruk en mantıklı seçenek gibi duruyor.Zaten çokda fazla seçenek yok.Oda olmazsa mecbur yabancı olur.

Hepsini geçtim artık şu takımın başında futboldan anlayan demiyorum onu zaten biliyorlardır.futbolcudan anlayan teknik adam görmek istiyorum.Örnek şu ömer bayram gibi adamları oynatmayacak, transfer etmeyecek geldiği gibi gönderecek teknik adam görmek istiyorum.
Şu ligde Galatasaray o doğru planlamayı yapıp ortalamanın biraz üstünde kadro oluştursun hikmet karamanla bile şampiyon olur.

Herkes Mert Müldürü yazıyor ama adam sassouloda ilk 11 oynuyor nasıl alacağız o adamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok mu daha ülkesinde oynayan ucuza bir iki japon? Sanki son 5 yilda baya avrupaya oyuncu yolladilar. Stuttgart mesela Ito diye 22 yasinda bir sol ayakli stoperi opsiyonlu kiralamisti. Ilk sene ülkeye alissin, sonra birinci takima alternatif olsun diye ama adam direk formayi kapti ve 400-500 binlik opsiyonunu cektiler. Gitmeden bizede öyle adam bul @Campos

Kerem'i satarsak Selim Can Sönmez'i transfer edelim yedeğe maçta iyi övmüşler..

Bu senenin nerdeyse tamamında ilk 11 oynayan Berkan, Taylan ve Muslera üçlüsünü önümüzdeki sene ilk 11 de görmek istemiyorum. Muslera geriden oyunu başlatırken topa ilk dokunan Taylan veya Berkan ın topu kaptırdığını daha oyunu kuramadan kalemizde golü gördüğümüz 1 sene daha izlemek istemiyorum

Ama çok ilginçtir bu konu Cicaldau kadar tepki görmüyor, Cicaldau dan 15616056 kat daha tehlikeli bu saydığım üçlünün önümüzdeki sene de bizimle olması

Danilo Pereira'yı yabancı sınırı değişmeyecekse yedeğe isterdim ama Gomis var.Başakşehir Gulbrandsen yerine alabilir..

Bu senenin nerdeyse tamamında ilk 11 oynayan Berkan, Taylan ve Muslera üçlüsünü önümüzdeki sene ilk 11 de görmek istemiyorum. Muslera geriden oyunu başlatırken topa ilk dokunan Taylan veya Berkan ın topu kaptırdığını daha oyunu kuramadan kalemizde golü gördüğümüz 1 sene daha izlemek istemiyorum

Ama çok ilginçtir bu konu Cicaldau kadar tepki görmüyor, Cicaldau dan 15616056 kat daha tehlikeli bu saydığım üçlünün önümüzdeki sene de bizimle olması

Cicaldau bu üçünden çok daha zararlı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt