Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğan
Boey Denayer Ozan Eren
Gbamin
Yunus Xeka Savanier Diatta
Moffi

Kerem,Nelsson,Marcao,Mustafa,Cica satılırsa bunların hepsini alabiliriz.

2011 deki gibi bir yapılanma lazım bonservissiz oyuncular ile sağlam kadro kurmuştuk (Urfa,eboue,elmander vs.)

En az 3-4 tane bonservissiz kaliteli oyuncu kapmalıyız zaten bonservis ödeyecek durumumuz kalmadı

Ön libero Elneny
8 numara Xeka
10 no Enis Bardhi
Stopere Denayer

Bu dörtlüyü beleşe çözsek muazzam ötesi olurdu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Güven Yalçın-Adem Zorgane-Henry Onyekuru-Uğur Çiftçi-Mert Çetin..
Fernando 1,5 milyon euro serbest kalma maddesi var.Adem Zorgane yerine Berkan'ı oynatırız.Sol Bek Yedeği Uğur Çiftçi Stoper Yedeği Mert Çetin Forvet Yedeği Güven Yalçın oynar.Forvet konusunda ya Ryan Mmaee ya da Modeste isterim..
Okan
Boey-Nelsson-Marcao Yerine Transfer-Aanholt
Fernando-Berkan
Yunus-Savanier-Onyekuru
Ryan Mmaee

Adanaspordan kaleci vedat Karakuş
Denizli spordan kaleci Abdülkadir
Kocaelispor dan kaleci İsmet bu üçünden ikisini alın muslerada gidebilir artık o maaşa yabancı sınırlaması olan ligde gerçekten külfetli.
Trabzon bjk fener yerli kaleci buluyor biz iki yabancı kaleci ile oynuyoruz.
Altaydan kazim alınabilir sol bek yedeği için.
Ömer Alpaslan sekidika ogulcan takasta kullanıp en azından bir adam alınabilir bunların yerine Konya'daki Abdülkadir bardakçı gibi

Fernando 1,5 milyon euro serbest kalma maddesi var.Adem Zorgane yerine Berkan'ı oynatırız.Sol Bek Yedeği Uğur Çiftçi Stoper Yedeği Mert Çetin Forvet Yedeği Güven Yalçın oynar.Forvet konusunda ya Ryan Mmaee ya da Modeste isterim..
Okan
Boey-Nelsson-Marcao Yerine Transfer-Aanholt
Fernando-Berkan
Yunus-Savanier-Onyekuru
Ryan Mmaee
Sezon başında Morutan ve Berkan’ın en çok gelmesini isteyenlerin başında geliyorum. Maalesef ikisi de gerekli sıçramayı yapamadı. Bir sonra ki sezondan ümitliyim ikisinden de. Ama kardeşim yaptığın kadro orta saha ve forvet muallakta. Fernando yanına daha iyi biri lazım senin yaptığın kadroya göre. Forvet içinde daha garantili biri lazım. Benim gönlümden Terem Moffi geçiyor ama hemen hemen imkansız gibi. Modeste olur. Defans ikilisinden biri Türk olmalı. Marcao gider büyük ihtimal. Kanatta Onyekuru yerine kiralık olarak Kreppin Diatta cuk oturur tabii sağlık durumu iyiyse. Savanier gelirse bu ligi sallar atar.

Sezon başında Morutan ve Berkan’ın en çok gelmesini isteyenlerin başında geliyorum. Maalesef ikisi de gerekli sıçramayı yapamadı. Bir sonra ki sezondan ümitliyim ikisinden de. Ama kardeşim yaptığın kadro orta saha ve forvet muallakta. Fernando yanına daha iyi biri lazım senin yaptığın kadroya göre. Forvet içinde daha garantili biri lazım. Benim gönlümden Terem Moffi geçiyor ama hemen hemen imkansız gibi. Modeste olur. Defans ikilisinden biri Türk olmalı. Marcao gider büyük ihtimal. Kanatta Onyekuru yerine kiralık olarak Kreppin Diatta cuk oturur tabii sağlık durumu iyiyse. Savanier gelirse bu ligi sallar atar.
Berkan yerine Adem Zorgane'yi isterim ama yabancı sınırından dolayı onu oynatmalıyız diye düşünüyom.Bi de yanında Taylan vardı belki bu orta sahayla bi şeyler yapabilir.Alanyaspor da oynarken de beğeniyodum 4 milyon euro bonservis verdiğimiz oyuncudan bu kadar kolay vazgeçmeyelim abi.Savanier hem Yunus'u hem de Onyekuru'yu oynatır.Onyekuru da biz de başka bi oynuyo..

Bizi bu duruma getiren verdiğimiz bonservisler değil; selam verene 2m avro maaşlar vermek oldu. Çünkü iyi performans gösterse bile maaşı yüzünden gönderemedik hiç birini. Yakın zamanda Feg ve Belhanda buna örnek.

Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde

Okan
Boey-Nelsson-Denayer-Eren
Elneny-Xeka
Yunus-Claudınho-Diatta
Moffi

Eren 3
Denayer-Xeka-Elneny free
Claudınho 10
Moffi 10
Diatta kiralık 2 sene + opsiyon

Taş gibi kadro olur

Marcao 15-20
Morutan+Cicaldau 10
Mohammed 7-8
Kerem 15-20
Diagne+Alparslan+Luyundama+Ozornwafor+
Oğulcan+Ömer 6-7'de burdan kazandığını düşün yarı fiyatına taş gibi kadro kurarsın

Opsiyonlu kiralık getirelim şu herifi, 100% Talisca etkisi yapar. İlginçtir hem Diagne hemde Gomis ile oynamışlığı var 1 sezon içerisinde

Renkdaş sırf seni tebrik etmek için giriş yaptım. Bu adam neymiş böyle Alex'in atletik versiyonu gibi. Beyni olan ortasaha görünce insan şaşırıyor, malum hiç alışık değiliz. Şu saat itibariyle 10 numara ortasaha transferi için ilk sıra adayımdır.

Millet Arsenal - Manu macini izleyip Elneny yazmis :)
O tren kacti gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt