Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küme düşen oyuncular genelde p0rn0grafik rakamlara satilmiyorlar, ha Sissoko gibi turnuvada başarili olmuş topçular için durumlar degişir tabi ama Ivory Coast DKya gitmeyecek iirc
Pickford'ı daha sezon başı Everton almıştı bi 20-25'e falan küme düşen Sunderland'dan. Sonra Chris Wood falan var baya pahalıya giden. Zaha'nın da iyi kötü ManU kariyeri var (bişey görmüşler ki anlamında) bence Premier Lig'den birileri kapar.

Sigurdsonun 40 kusure gittigi yerde
WILF en az 90 eder

Pickford'ı daha sezon başı Everton almıştı bi 20-25'e falan küme düşen Sunderland'dan. Sonra Chris Wood falan var baya pahalıya giden. Zaha'nın da iyi kötü ManU kariyeri var (bişey görmüşler ki anlamında) bence Premier Lig'den birileri kapar.

Bilmiyorum görürüz.

Kevin Mirallas da fena olmaz, biraz yaşli ama yillardir EPLde oynamiş biri. Olympiakos istiyormuş.

Bu Porto Layun'u oynatmamış doğru dürüst. Devre arası çöksek çok hoş olur valla. Kiralık ya da bonservisle.

Bilmiyorum görürüz.

Kevin Mirallas da fena olmaz, biraz yaşli ama yillardir EPLde oynamiş biri. Olympiakos istiyormuş.
Olympiakos'tayken burda baya istiyordum. Biri daha istiyordu H.Delikanlı olabilir. Aslında müthiş olur. Yaşı biraz ilerledi gerçi ama Everton'da 2020'ye kadar kontratı var. Para vereceklerine bize kiralasınlar.

Olympiakos'tayken burda baya istiyordum. Biri daha istiyordu H.Delikanlı olabilir. Aslında müthiş olur. Yaşı biraz ilerledi gerçi ama Everton'da 2020'ye kadar kontratı var. Para vereceklerine bize kiralasınlar.
bu hafta ligi lider tamamlamayı garantilersek nöbet açılır mı

bu hafta ligi lider tamamlamayı garantilersek nöbet açılır mı
V3jBZP.jpg

sol bek ve yedek forvet ne olursa olsun gerekli. olursa bi de emre akbaba alinmali. gerisine sonra bakariz.

merih demiral / stoper
umut bozok / forvet
kaan ayhan / defans
ferdi kadioglu/ orta saha
aytac sulu / stoerp

teknik heyetin izleyebilecegi 2.lig topculari

Devre arası, sol bek, kanat ve forvet kesinlikle almalıyız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt