Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Palace küme düşerse Wilfried Zahayı kadromuza katalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alirlar onu bi 20 milyon Pound'a ne yazik kiPalace küme düşerse Wilfried Zahayı kadromuza katalım
Alirlar onu bi 20 milyon Pound'a ne yazik ki
SM-N920I cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Palace küme düşerse Wilfried Zahayı kadromuza katalım
Pickford'ı daha sezon başı Everton almıştı bi 20-25'e falan küme düşen Sunderland'dan. Sonra Chris Wood falan var baya pahalıya giden. Zaha'nın da iyi kötü ManU kariyeri var (bişey görmüşler ki anlamında) bence Premier Lig'den birileri kapar.Küme düşen oyuncular genelde p0rn0grafik rakamlara satilmiyorlar, ha Sissoko gibi turnuvada başarili olmuş topçular için durumlar degişir tabi ama Ivory Coast DKya gitmeyecek iirc
Pickford'ı daha sezon başı Everton almıştı bi 20-25'e falan küme düşen Sunderland'dan. Sonra Chris Wood falan var baya pahalıya giden. Zaha'nın da iyi kötü ManU kariyeri var (bişey görmüşler ki anlamında) bence Premier Lig'den birileri kapar.
Olympiakos'tayken burda baya istiyordum. Biri daha istiyordu H.Delikanlı olabilir. Aslında müthiş olur. Yaşı biraz ilerledi gerçi ama Everton'da 2020'ye kadar kontratı var. Para vereceklerine bize kiralasınlar.Bilmiyorum görürüz.
Kevin Mirallas da fena olmaz, biraz yaşli ama yillardir EPLde oynamiş biri. Olympiakos istiyormuş.
bu hafta ligi lider tamamlamayı garantilersek nöbet açılır mıOlympiakos'tayken burda baya istiyordum. Biri daha istiyordu H.Delikanlı olabilir. Aslında müthiş olur. Yaşı biraz ilerledi gerçi ama Everton'da 2020'ye kadar kontratı var. Para vereceklerine bize kiralasınlar.
WilsherePjanic type oyuncu önerisi olan yok mu?
GSC scoutlarını konuya davet edelim
Adel Taarabtorta sahaya 1 adet beyaz saf avrupalı lazım.
bu hafta ligi lider tamamlamayı garantilersek nöbet açılır mı
Cabaye iyi oyuncu ötekiler ayıplı mal biraz. Genç daha iyi olur da pahalı yav benim bildiklerimWilshere
Cabaye
S.Cazorla
Yoksa genç oyuncu mu olsun