Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krychowiak'ın piyasası pahalıdır yalnız. Madem uçtuk, ben de önereyim bari; Kai Havertz

Fernando - Krychowiak

Feghouli - Havertz - Rodrigues

Gomis​

Krychowiak'ın piyasası pahalıdır yalnız. Madem uçtuk, ben de önereyim bari; Kai Havertz

Fernando - Krychowiak

Gomis​
Havertz i sil hemen... 40 dan asagi alamazsin. Hele Völler gibi birisinin elinden. Adam Bayerne kafa tutan ilk ve tek Insan . Vidal Bayerni istedi, Bayern Vidali istedi. Völleri öyle sinir ettiler ki adam gidip daha ucuza Juventusa satti qwewqewqe

Havertz i sil hemen... 40 dan asagi alamazsin. Hele Völler gibi birisinin elinden. Adam Bayerne kafa tutan ilk ve tek Insan . Vidal Bayerni istedi, Bayern Vidali istedi. Völleri öyle sinir ettiler ki adam gidip daha ucuza Juventusa satti qwewqewqe

Arsenal kancayı takmış zaten, oraya gider. Liverpool da istiyormuş.

Akbaba hem daha yüksek maliyetli olacaktır, hem de fizik-mental açıdan iyi görüntü verse de biraz 'overrated' gibi geliyor bana. Deniz Türüç' ü daha yetenekli görüyorum, o da fizik-mental açıdan güven vermiyor...

Gerçi zaten söylediklerinle baştan çelişmiş oluyorsun, Akbaba da gurbet kökenli!:unsure:...
Tolga gönderilip alınabilir. Ben gurbetçi alınmasın demedim zaten. Sadece alınırsa sıkıntı yaşayacağımızı söyledim. Akbaba olmazsa da Çolak zaten kısıtlı yerli 10 numara alternatifleri arasında.

Akbaba is sadece lig icin yeterlidir, CL'e asla kaldiramaz. Sinayder gibi 10 lazim oda piyasada yok ama en azindan iyi ara pas ve sutor bi 10 lazim.

yabancı önerilerim quintero,alfredo morelos,ali adnan yerli olarak levent ayçiçek,samed yeşil,enver cenk şahin

Fernando - Krychowiak

Gomis​
6J35W3.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt