- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
emre akbabaya uygun bir teklif yapsak , emre de zaten gsliydim bırakın beni ben gsde oynamak istiyorum dese ve ucuza bize gelse,bjk vagner love'da aynısını yaptı...
Sonu aynı olmaz umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre akbabaya uygun bir teklif yapsak , emre de zaten gsliydim bırakın beni ben gsde oynamak istiyorum dese ve ucuza bize gelse,bjk vagner love'da aynısını yaptı...
Fransa ligini takip ediyor musun?Lille muhtemelen düştü. Transfer sezonunda gelecek vaat eden Brezilyalılara 10'ar 10'ar vermişlerdi. Baya da yetenekli gençleri var. Araujo, Bissouma, T.Mendes (Fred tipinde teknik Brezilyalılardan), Maia (en pahalı transferiydi, yine Brezilyalı orta saha), Pepe ve El Ghazi Avrupa'dan yüksek bonservisle transfer ettikleri oyuncular. Mothiba beklenilmedik performans gösteriyor. Yarı fiyatına satmak zorunda kalırlar.
En fazla 28 tane isim bildirebilirsin bunun 14 turk 14 yabanci14 den yukarısı yasak mı bazı maçlarda tribünde olurlar, 45 50 maçı 14 yabancı mı kaldıracak yerlilerin seviyesi belli
En fazla 28 tane isim bildirebilirsin bunun 14 turk 14 yabanci
14den sonrakine lisans çıkartmıyorsun diye biliyorum.En fazla 28 tane isim bildirebilirsin bunun 14 turk 14 yabanci
Fransa ligini takip ediyor musun?
Rolanda haberinde Payet imi de geçiyor.Demekki iyi bir bütçe yapacaklar. ST.Ettiennede oynayan Remy Cabella nasıl oyunccu?
Bizim Turkish Monchi rahatlıkla alırdı.
Bizim Turkish Monchi rahatlıkla alırdı.
Galatasaray'dan Chiellini bombası
Tabi uzaktan yakından ihtimal vermiyorum ama düşünsenize Chiellini 'nin gelip Galatasaray 'da oynadığını ...![]()
Olacağından değil be reis sadece düşünüyorum Chiellini gelip şu takımın defansında olsa neler olurdu diye ...Pubahahahhahaa totomac mi
Chiellini Juve’de kalir, yoksa Ingiliz bir ekip kapar
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi