Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garry = 18m Euro
Eren = 2m Euro
Balhanda = 8m Euro
Feghouli = 10m Euro'ya gönderilir.

Çin'den teklif gelirse 25-30m Euro gibi rakamlara Gomis'in gitmesi şaşırtmaz.

Maicon'u İtalya'ya 8-10m Euro gibi rakamlara kitleriz.

Tüm bunlar olursa 70m Euro gibi bir transfer bütçesi oluyor. Gomis satılmazsa 45m Euro. Ciddi bir rakam.

8 numara olarak Yves Bissouma'yi alalim, orta sahaya ayni Ndiaye gibi dinamizm katar. Parlattiktan sonra buyuk paralara satariz.

İlk transfer tecrübeli sağlam bir stoper olmalı. Yaşlarını da düşünürsek Feghouli ve Maicon fırsat varken gönderilmeli. Mümkünse Belhanda da gönderilmeli. Ama 2 3 kuruşa da göndermeye gerek yok.En kötü rotasyonda kullanılır. Stoperden sonra sağ ve sol kanata (Rodriguez in gideceğini de düşünerek) kaliteli oyuncular alınmalı. Orta sahaya da skorer sağlam birini bulduk mu tamamdır. 10 numara felan hikaye artık öyle bir pozisyon kalmadı. Tabi gerektiğinde kanata veya orta sahaya çekebileceğin hızlı bir forvet te bulabilirsek yeme de yanında yat. Altyapıdaki gençleri de artık değerlendirmeliyiz. Bir tanesi tutsa bile kardır. 3. liglere gönderip heba etmeyelim çocukları. Sanırım gelecek sezon başı hoca gençlere şans verecektir.

Hocam senin yazılarını begenerek, dikkatli okuyordum.. Bugun kafan iyi galiba.. Defansın belkemiği Serdar Aziz ile çöpler Selçuk,Tarık, Umut, Endogan'ı aynı cumlede görmek bile anlasılmaz birsey.. Hayal kırıklığı..
Üstat çok şükür kafa iyi edecek bir şey kullanmadım hayatımda da Serdar Aziz'in bugünkü rezil oyunu neydi? Yine penaltı yaptırdı adam saatli bomba...Ya kendini sakatlar, ya kırmızı kart alır yahut penaltı yaptırır...İyi gününde rakibi sakatlar ve gol yedirir...Takımda kalırsa ancak yedek olmalı 3. yahut 4. olarak...Hürmetler...

Üstat çok şükür kafa iyi edecek bir şey kullanmadım hayatımda da Serdar Aziz'in bugünkü rezil oyunu neydi? Yine penaltı yaptırdı adam saatli bomba...Ya kendini sakatlar, ya kırmızı kart alır yahut penaltı yaptırır...İyi gününde rakibi sakatlar ve gol yedirir...Takımda kalırsa ancak yedek olmalı 3. yahut 4. olarak...Hürmetler...

Ustat hangi rezil oyundan bahsediyorsun ben baska mac mi izledim acaba. Kendi kalesine attigi gol tamamen sanssizlik + penaltiyi Serdar yaptirmadi bir daha bak.

Garry = 18m Euro
Eren = 2m Euro
Balhanda = 8m Euro
Feghouli = 10m Euro'ya gönderilir.

Çin'den teklif gelirse 25-30m Euro gibi rakamlara Gomis'in gitmesi şaşırtmaz.

Maicon'u İtalya'ya 8-10m Euro gibi rakamlara kitleriz.

Tüm bunlar olursa 70m Euro gibi bir transfer bütçesi oluyor. Gomis satılmazsa 45m Euro. Ciddi bir rakam.
Bu rakamlar biraz zor gibi geldi bana

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Giresun'dan aykut demiri alalım sizin beğeneceğiniz bir oyuncu Uğur bey...

İlk transfer tecrübeli sağlam bir stoper olmalı. Yaşlarını da düşünürsek Feghouli ve Maicon fırsat varken gönderilmeli. Mümkünse Belhanda da gönderilmeli. Ama 2 3 kuruşa da göndermeye gerek yok.En kötü rotasyonda kullanılır. Stoperden sonra sağ ve sol kanata (Rodriguez in gideceğini de düşünerek) kaliteli oyuncular alınmalı. Orta sahaya da skorer sağlam birini bulduk mu tamamdır. 10 numara felan hikaye artık öyle bir pozisyon kalmadı. Tabi gerektiğinde kanata veya orta sahaya çekebileceğin hızlı bir forvet te bulabilirsek yeme de yanında yat. Altyapıdaki gençleri de artık değerlendirmeliyiz. Bir tanesi tutsa bile kardır. 3. liglere gönderip heba etmeyelim çocukları. Sanırım gelecek sezon başı hoca gençlere şans verecektir.
Aynen orta sahadan önemlisi stoper özellikle sol stoper...Bir sol bek alamadık diye 10 sene kaybettik şimdi de stoper sorununu çözmek gerek...Türk sol stoper yok zaten en iyisi düşünün hakan balta :) Yabancı dünya yıldızı alınmalı tercihen 30 üstü...Para buraya bağlanmalı...Türkiye liginde defansın sağlam olursa her şey hikaye...

Götz-Stumpf
Flipescu-Bülent
Zago-Ahmet-Ronaldo
Popescu-Bülent
Tomas-Song
Lugano-Yobo...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aynen orta sahada önemlisi stoper özellikle sol stoper...Bir sol bek alamadık diye 10 sene kaybettik şimdi de stoper sorununu çözmek...Türk sol stoper yok zaten en iyisi düşünün hakan balta :) Yabancı dünya yıldızı alınmalı tercihen 30 üstü...Para buraya bağlanmalı...Türkiye liginde defansın sağlam olursa her şey hikaye...

Götz-Stumpf
Flipescu-Bülent
Zago-Ahmet-Ronaldo
Popescu-Bülent
Tomas-Song
Lugano-Yobo...
bu haftada ritüelimizi gerçekleştirelim.

nediyosun reis şampiyon olurmuyuz bu yıl?

Ustat hangi rezil oyundan bahsediyorsun ben baska mac mi izledim acaba. Kendi kalesine attigi gol tamamen sanssizlik + penaltiyi Serdar yaptirmadi bir daha bak.
Hocam onun savsaklığından ötürü Seleznov tiyatro yapma şansı buldu zira Seleznov kurnaz, Serdar ahmak...Bir daha izleyin ki tüm hakem yorumcuları serdarın rezil olduğunu söyledi başta Erman Hoca...

takımda orta saha yok takmışsınız stopere şaka gibi

Gerçekten takımı hücumda sırtlayacak bir 10 numara ve savunmayı çekip çevirecek lider bir stoper alabilmiş olsaydık şimdiye kadar lig çoktan bitmişti ...
maicon ilk basta iyi oynuyordu, hava toplarini falan süpürüyordu da rakipler artik maiconu cözdü ve sürekli hata yapiyor. belhandanin yerine de söyle giuliano gibi 10 gol üstü atan bi adam olsaydi süper olurdu. feghouliyi zaten ucuza aldik ve ondan beklentim hala yüksek, 15 gole katki yapti yine de. gelen her teklif degerlendirilir. muslera disinda gitmesin diyebilecegim adam yok, ederini bulan satilmali.

Gelecek sezon icin Maicon ve Serdar ile rekabete girebilecek 1 stoper alinir, 4. ve 5. olarak da Ahmet ve Ozan Kabak var.

Onemli olan 8 numara transferi.

maicon ilk basta iyi oynuyordu, hava toplarini falan süpürüyordu da rakipler artik maiconu cözdü ve sürekli hata yapiyor. belhandanin yerine de söyle giuliano gibi 10 gol üstü atan bi adam olsaydi süper olurdu. feghouliyi zaten ucuza aldik ve ondan beklentim hala yüksek, 15 gole katki yapti yine de. gelen her teklif degerlendirilir. muslera disinda gitmesin diyebilecegim adam yok, ederini bulan satilmali.
valbuena tarzı olarak abd liginden giovinco'yu isterdim ama zor maalesef

Giresun'dan aykut demiri alalım sizin beğeneceğiniz bir oyuncu Uğur bey...
Yok hiç sevmem üsta zira hem sağlak hem de salak...Bize solak bir sol stoper lazım...Çirkef olacak...cin gibi olacak...top havadayken pozisyonu bitirecek...Ağlak olacak...Gaddar olacak...profesyonel olacak...sakatlanmayacak...kart almayacak...kavga etmeyecek...hep mağdur olacak...top sektirmeyecek...hamleli olacak...tandemiyle anlaşacak...ıımmmm kim gibi;

Baresi gibi...Popescu gibi...Ivanov gibi...Lucio gibi...Zago gibi...Lugano gibi...Cannavaro gibi...Worns gibi...Linke gibi...Nadal gibi...Hierro gibi...Pearce gibi...Blanc gibi...Bülent gibi...Carragher gibi...Terry gibi...

Yenilerden Pepe gibi...Chiellini gibi...Hummels gibi...Boateng gibi...Cahill gibi...Vida gibi...Huth gibi...

Yok hiç sevmem üsta zira hem sağlak hem de salak...Bize solak bir sol stoper lazım...Çirkef olacak...cin gibi olacak...top havadayken pozisyonu bitirecek...Ağlak olacak...Gaddar olacak...profesyonel olacak...sakatlanmayacak...kart almayacak...kavga etmeyecek...hep mağdur olacak...top sektirmeyecek...hamleli olacak...tandemiyle anlaşacak...ıımmmm kim gibi;

Baresi gibi...Popescu gibi...Ivanov gibi...Lucio gibi...Zago gibi...Lugano gibi...Cannavaro gibi...Worns gibi...Linke gibi...Nadal gibi...Hierro gibi...Pearce gibi...Blanc gibi...Bülent gibi...Carragher gibi...Terry gibi...

Yenilerden Pepe gibi...Chiellini gibi...Hummels gibi...Boateng gibi...Cahill gibi...Vida gibi...Huth gibi...

KEMİK SESİ GELECEK KEMİK BİR BAKACAKSIN HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ BİZİMKİ AĞLIYOR YERDE KIVRANIYOR...HA İŞTE BÖYLE STOPERİN VARSA AVRUPA ŞAMPİYONU OLURSUN İSTİSNASIZ YOKSA BABAYI ALIRSIN...

valbuena tarzı olarak abd liginden giovinco'yu isterdim ama zor maalesef
valla kadroda zaten 5 tane hücumcu var. yasinle ereni saymaya lüzum yok.

bi forvet ve 10 numara kesin lazim. bi de zaman zaman sag tarafta da oynayabilecek bi sol kanat.

emre mor, emre akbaba ve bi forvet olur en kötü ihtimal. yerli oyuncu lazim. garry okutulursa zaten yerine yine bir bruma falan alinir

valla kadroda zaten 5 tane hücumcu var. yasinle ereni saymaya lüzum yok.

bi forvet ve 10 numara kesin lazim. bi de zaman zaman sag tarafta da oynayabilecek bi sol kanat.

emre mor, emre akbaba ve bi forvet olur en kötü ihtimal. yerli oyuncu lazim. garry okutulursa zaten yerine yine bir bruma falan alinir
aynen alt yapı'dan da gelenler olur zaten gomis'in yanına bu adamı alabiliriz mesela fiyatıda ucuz hem Tiquinho Soares - Oyuncu profili 17/18

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt