Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-------------Smolov----------
----Bruma----------Emre Mor--------
-----Max Meyer(?)-----Badou Ndiaye-----
--------------F.Reges---------------

Seneye şu tip dinamik, hızlı hücuma çıkan, oyunu hücum hattında oynamayı seven bir takım izlemek isterdim.

Hoca ilk olsrak forvet alir bosuna ugrasmayin. Kufur ediyordur erenin yedek olmasina.

hep hayalimdir patonun Galatasarayda oynaması keşke alabilsek şampiyonlar ligi faktörünü kullanarak ...

Transfer derken geleceklerden çok gidecekler önemli...Serdar Azizlerle Selçuk İnanlarla Tarık Çamdallarla Umut Gündoğanlarla Endoğan Adililerle artık olmaz bu iş...Serdar Aziz'e beyin, Selçuk İnan'a Yürek, Tarık Çamdal'a beyincik, Umut Gündoğan'a Omurilik soğanı, Endoğan Adili'ye de Billur monte edilmeli kalacaklarsa...

Hocam k. bakma beğeniyle okurdum konularını ama şu yorumundan sonra ancak troll olursun benim gözümde. Maicon Denayer çöpleri dururken bu aslanın adını lekeyeleyen benim gözümde futboldan zerre çakmıyordur k. bakma tekrardan dost acı söyler

Yok hiç sevmem üsta zira hem sağlak hem de salak...Bize solak bir sol stoper lazım...Çirkef olacak...cin gibi olacak...top havadayken pozisyonu bitirecek...Ağlak olacak...Gaddar olacak...profesyonel olacak...sakatlanmayacak...kart almayacak...kavga etmeyecek...hep mağdur olacak...top sektirmeyecek...hamleli olacak...tandemiyle anlaşacak...ıımmmm kim gibi;

Baresi gibi...Popescu gibi...Ivanov gibi...Lucio gibi...Zago gibi...Lugano gibi...Cannavaro gibi...Worns gibi...Linke gibi...Nadal gibi...Hierro gibi...Pearce gibi...Blanc gibi...Bülent gibi...Carragher gibi...Terry gibi...

Yenilerden Pepe gibi...Chiellini gibi...Hummels gibi...Boateng gibi...Cahill gibi...Vida gibi...Huth gibi...

Pepe Chiellini Hummels Cahillin yanında Vida mı o_O büyük hayal kırıklığı yaşıyorum bugün itibariyle Uğur Bey

Belhanda ya da Feg'ten biri giderse Marlos Bonfim için şartları zorlamak lazım. Mariano-Marlos-Fernando gibi Brezilyalılar oyun kalitesi için gerekli.
Orta sahada eksik halkayı hep Fredy Guarin olarak düşünüyorum, ne durumda bilmiyorum tabi.
Gomis'in olabilecek yüksek teklifle gitmesi durumunda Carlos Bacca'yı çok isterim.
Şampiyonlar Ligi seviyesinde stoper olarak küme düşmesi çok muhtemel West Bromwich'ten Jonny Evans, Porto'dan Ivan Marcano; sürpriz olmazsa küme düşen Hamburg'tan Papadopoulos, eski flörtümüz Napoli'de forma şansı bulamayan Vlad Chiriches de düşünülebilir.
Almanya 1-2'de (bir ara Levent Ayçiçek'li bir dönem vardı, şimdilerde noldu bilmiyorum), Fransa 1-2, Hollanda, Avusturya'dan katkı verebilecek Türk scout transferleriyle birlikte yedekleri de güçlü, keyifli bir takım kurulur.

Şöyle bir şey oluşuyor:

-----------Muslera---------------

Mariano Maicon Evans Nagatomo

--------Guarin---Fernando--------

--Feghouli----Marlos-----Garry-------

----------Gomis (Bacca)---------------------
Fatih hoca ilk 11 e mutlak 2 oyuncu katar. Sportif direktörümüz Abdürrahim albayrak olunca ve 2019 sınırlama getirirlince imkansız gibi bir şey ilk 11 yabancı.

Vlad Chiriches iyi olabilir aslında ama Denayeri aldıracak gibi duruyor.

maicon ilk basta iyi oynuyordu, hava toplarini falan süpürüyordu da rakipler artik maiconu cözdü ve sürekli hata yapiyor. belhandanin yerine de söyle giuliano gibi 10 gol üstü atan bi adam olsaydi süper olurdu. feghouliyi zaten ucuza aldik ve ondan beklentim hala yüksek, 15 gole katki yapti yine de. gelen her teklif degerlendirilir. muslera disinda gitmesin diyebilecegim adam yok, ederini bulan satilmali.
Geçen sene elimizdeki parayı gerçekten yanlış değerlendirdik. Şimdi Belhanda-Feghouli-Maicon için teklif bekleyeceğiz mecburen o da bizim verdiğimiz maaşı verebilecek bir klüp çıkarsa. Yoksa bu adamlar elimizde kötü patlayacak

Haydi dediğin gibi Feghouli 'yi Fatih Terim 'in elinde 1 sene daha izlemek isterim yaz kampı geçirsin kendine gelsin diye

Orta sahaya Brozović tipinde bir adam lazım 8/10 numaraları başarıyla oynayabilecek özellikli bir orta saha. Scout ekibi özellikla İtalya-Fransa liglerini tarayıp böyle bir orta saha bulabilirler umarım

bazıları terkedip giden sevgiliyi geri istiyor
xd

Namık kemalin bir sözü aklıma geldi hayallerle ilgili

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Furkan ı çok beğendim 3 maçtır akbaba furkan arasında kararsizim

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

Üstat çok şükür kafa iyi edecek bir şey kullanmadım hayatımda da Serdar Aziz'in bugünkü rezil oyunu neydi? Yine penaltı yaptırdı adam saatli bomba...Ya kendini sakatlar, ya kırmızı kart alır yahut penaltı yaptırır...İyi gününde rakibi sakatlar ve gol yedirir...Takımda kalırsa ancak yedek olmalı 3. yahut 4. olarak...Hürmetler...

Serdar Aziz bu seneki performansıyla bu takımın en iyi stoperi.. Maicon'dan da, Denayer'den de iyi.. Bu maçta da gayet iyiydi.. Bu sene sampiyonluga gidiyorsak bunda Serdar Aziz'in çok buyuk rolu var diye dusunuyorum..

Sen, Serdar Aziz'i begenmeyebilirsin.. Ama adamı tutup da, bugune kadar takıma en ufak katkısı olmayan, yan gelip yattığı yerden milyon euroları goturen Tarık, Umut, Endogan gibi çöplerle anarsan ben buna isyan ederim.. Biraz vicdan yahu..

Muslera - XXXXX
Mariano - Linnes
Maicon - Ahmet
XXXXX - Serdar
Nagatomo - Carole
Fernando - Donk
XXXXXX - Selçuk
Feghouli - Sinan
Belhanda - Emre Akbaba
XXXXXX - Emre Mor
Gomis - XXXXX

Kaleci ilen beraber 3 yerli gelsin 4 tanede yabancı ilen mühim bir kadroya erişiriz.

Serdar Aziz bu seneki performansıyla bu takımın en iyi stoperi.. Maicon'dan da, Denayer'den de iyi.. Bu maçta da gayet iyiydi.. Bu sene sampiyonluga gidiyorsak bunda Serdar Aziz'in çok buyuk rolu var diye dusunuyorum..

Sen, Serdar Aziz'i begenmeyebilirsin.. Ama adamı tutup da, bugune kadar takıma en ufak katkısı olmayan, yan gelip yattığı yerden milyon euroları goturen Tarık, Umut, Endogan gibi çöplerle anarsan ben buna isyan ederim.. Biraz vicdan yahu..
Üstat adam dün bir tane kendi kalesine gol atmış bir de penaltı yaptırmış...Hiç mi bir şeyler ifade etmiyor...,??? Bu kadar naif olmayın renktaş...Ben bu sakar gitsin demiyorum ama yedek kalsın ancak son 5 dakikada vakit geçirmek için alınabilir 3. yahut 4. stoper olarak...

Yerliler:

Emre Colak, Emre Mor,.

Colak Bellhandanin yedegi, Mor'da Fegin yedigi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Muslera - XXXXX
Mariano - Linnes
Maicon - Ahmet
XXXXX - Serdar
Nagatomo - Carole
Fernando - Donk
XXXXXX - Selçuk
Feghouli - Sinan
Belhanda - Emre Akbaba
XXXXXX - Emre Mor
Gomis - XXXXX

Kaleci ilen beraber 3 yerli gelsin 4 tanede yabancı ilen mühim bir kadroya erişiriz.
Bence de yerli olarak yedek kaleci Emre Akbaba ve Emre Mor 'un transferlerini kesin olarak bitirmemiz lazım

Geri kalanlarında hepsi tartışmasız kaliteli oyuncular olması gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt