Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
————-——Muslera———
Mariano—serdar—Maicon—-Yuto
————Fernando—rode(oguzhan)—
—————didavi(,Akbaba)
Shaqiri(mor)————————feg(Garry)
———————Gomis—————-

Böyle bi takim kurabilirsek fena olmaz bence ...öyle ucuk sacma bi takim da degil.gomis e Genc bi alternativ maiconun yerine de iyi bi stoper gelirse takim baya bi iyi olur

Iniesta transferi patladı, alabiliriz
İmkansız

İspanya basınında yer alan haberlere göre; Iniesta, Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski'nin de forma giydiği Japon ekibi Vissel Kobe'ye transfer olacak ve yılda 25 milyon euro kazanacak.

İmkansız

İspanya basınında yer alan haberlere göre; Iniesta, Galatasaray'ın eski futbolcusu Lukas Podolski'nin de forma giydiği Japon ekibi Vissel Kobe'ye transfer olacak ve yılda 25 milyon euro kazanacak.

Oha okadar para var mı? Bize niye 2.5 milyon verdiler bunlar Poldi için

Ne kadar lesh adam varsa bu ugur guzel oneriyor, tam bir fiyasko.

Huth'un etrafinda donmesi 180dk surer.

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando - Szymanski - Bastien
Feghouli - Gomis - Bamba

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando - Szymanski - Bastien
Feghouli - Gomis - Bamba

127027-fifa-menajeri-besiktas-i-acikladi-5a7ebb6158d26.jpg

Nerde

B. Ndiaye 'nin geri geleceği - küme düşerlerse sözleşmesi fesih olacağı gibi ortalıkta haberler dönüyor. İşin açıkçası ben bir çok taraftarımızın aksine B. Ndiaye 'nin dönmesine karşı çıkmam

Oynadığı dönemde takıma katkı yaptı giderken rekor para kazandırıp gitti. Ben de ilk gittiği zaman "satıp gitti bir daha dönmesin inşallah başarılı da olamaz orda" diye düşünenlerdendim ama Ndiaye satılmasa ne vergi borcumuzu ödeyebilecektik ne Dursun 'un aylardır ödemediği futbolcu paralarını ödebilecektik ne de Nagatomo-Donk gibi adamları takımda göremeyecektik

Oynatırken de satarken de kar ettiğimiz tek adam olabilir Ndiaye uzun zamandır ...

********************* Muslera ***********************

Mariano/Linnes **** Hummels ******* Serdar *** Nagatamo

************** Fernando ******** Asamoah*************

Valencia/Mor ******* Ziech/Akbaba ******* Payet/Trezege

************************* Bacca/Gomis ************************

gelirse bedavaya falan zaten kendi bonservis parasini odemis biri olacak ben hayir demem. dinamik bir orta sahanin olmasi herzaman iyidir yedekten selcugun girmesi yerine bunu 100kere tercih ederim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera - XXXXXX
Mariano - Linnes
Maicon - XXXXX
Serdar - Denayer
Nagatomo - XXXXX
Fernando - Donk
XXXXXX - Selçuk
Belhanda - XXXXX
Feghouli - Sinan
XXXXXX - XXXXX
Gomis - XXXXX

Denayeri 1 sezon daha kiralar ve Nagatomoyu bonservisi ile alırsak bile çok fazla eksiğimiz var Donklada uzatıldığını varsayıyorum,Ahmet-Tolga-Carole-Eren-Koray-Lato-Cavanda bu tarzda isimleri gönderebileceğimizi düşünüyorum Garryde iyi bir bedele satılabilir,Elde kalan malzeme yukarıda ve buraya minimum 6 ama esasen 8 takviye lazım.
Yerli Kaleci / uygun maliyetli olması esas
Alternatif Yaratacak Stoper / Bonservissiz Yabancı isimler üzerine gidilebilir
Yerli Sol Bek / Uğur Ç , Atila gibi isimler ile takviye sağlanabilir
Yabancı 8 / Buraya bütçe ayırmamız lazım
Yerli 10 / Deniz Türüç veya Emre Akbabadan birisini alabiliriz
2 Sol Kanat / Garryi tutamayıp Yasinide salarsak buraya 1 yerli 1 yabancı 2 isim gerek
Sprinter forvet / Gomisin ayarına yakın etkili bir forvet şart yabancı olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt