Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda 50 tane sozlesmeli futbolcu var, bunlardan sadece 14 kisi bize katki sagliyor, digeleri gondermek lazim.

Bonservis verilmez zaten de bonservissiz son durak alınır...Hagiler, Popescular, Jardeller, Taffareller hep böyleydi...Sen zaten olan 3-5 geçerli örneği vermişin üstat peki ya şu genç isimlerden hangisini elden çıkarabildik;

1. TARIK ÇAMDAL
  2. ENDOĞAN ADİLİ
  3. UMUT GÜNDOĞAN
  4. LUCAS ONTIVEIRO
  5. SALİH DURSUN
  6. JEM KARACAN
  7. SERCAN YILDIRIM
  8. FURKAN ÖZÇAL
  9. EMRAH BAŞSAN
  10. AHMET ÇALIK
  11. DANY NOUNKEU
  12. NORDIN AMRABAT
  13. RYAN DONK
  14. YİĞİT GÖKOĞLAN
  15. OLCAN ADIN
  16. KAAN BAYSAL
  17. KORAY GÜNTER
  18. OĞUZHAN KAYAR
  19. EMILIANO INSUA
  20. ZVEJZDAN MISIMOVIC
  21. IZZET HAJROVIC
  22. BOGDAN STANCU
  23. YEKTA KURTULUŞ
  24. EMMANUEL CULIO
  25. JUAN PABLO PINO
  26. SERDAR ÖZKAN
  27. COLIN KAZIM
  28. JO
  29. GIOVANNI DOS SANTOS
  30. YASER YILDIZ
Tüm bu züppeler son 10 yılda bize gelen, 30 yaş altı, elimizde patalayan para kazanamadığımız ahlaksızlar...Lütfen gençlerden kaçınalım...3-5 iyi örneği görüp şu şerefsizleri unutmayalım...Hürmetler aslan galatasaraylılar...

Baba bazen harbiden çok boş yapıyorsun. Jo, Santos, Misimoviç, İnsua gibi adamlar ne alaka şimdi? Kiralık geldiler geri gittiler. Misimoviç'i de Hagi yedi. Niye elimizde patlasınlar? Ha Elanyo'yu unutmuşsun :D :D :D

Garry Rodrigues in satılmasını hiç istemiyorum.. Adam bizim takıma cuk oturdu ve super randıman veriyor.. Benim gozumde Bruma dan çok daha iyi.. Aklıyla oynuyor..

Cok çok iyi , red edilemeyecek bir teklif gelirse (mesela 30m€) , yerini Everton veya Barca gibi kuluplerden değil, Kuzey Liglerinden scout transferi ile doldurmalıyız..
Bende hiç istemiyorum aslında reis Garry Rodrigues 'i satmayı fırtına gibi topçu dediğin gibi takımla uyumu da çok iyi ama "sattığın kadar al " gibi bir ceza gelirse bulunduğumuz ekonomik durum çok zor olduğu için böyle satışlar yapmaya mecburuz

Scout meselesine gelince Garry ve Gomis resmen tek başına takımın hücum yükünü sırtladı lig boyunca Garry 'yi gönderip yerini tamamen şansa bir scout transferine bırakmak ne kadar mantıklı bilmiyorum

Biz beceremiyoruz bu scout işlerini be reis. Fatih Terim varken kalitesi yeteneği belli ama eski form durumundan uzak adamları alıp yeniden yüksek performans göstermesini sağlamak bizim için daha uygun gibi

Yeteneğin kralı Bruma 'yı getirdik de ne oldu yıllarca bekledik kendini bulması için ki onda bile doğru düzgün kârımız olmadı. Brezilya liginin en iyi sol beki Telles geldi de ne oldu çok mu mükemmel performans alabildik veya satarken müthiş paralara mı satabildik ?

Bu scout işleri STSL için pek mantıklı değil reis ya aldığın adamı Bruma gibi Telles gibi tutarsa saniyesinde büyük liglerden akını çelerler ya da Carole-Ontivero-Hajrovic gibi karavana transferler olur

Bende hiç istemiyorum aslında reis Garry Rodrigues 'i satmayı fırtına gibi topçu dediğin gibi takımla uyumu da çok iyi ama "sattığın kadar al " gibi bir ceza gelirse bulunduğumuz ekonomik durum çok zor olduğu için böyle satışlar yapmaya mecburuz

Scout meselesine gelince Garry ve Gomis resmen tek başına takımın hücum yükünü sırtladı lig boyunca Garry 'yi gönderip yerini tamamen şansa bir scout transferine bırakmak ne kadar mantıklı bilmiyorum

Biz beceremiyoruz bu scout işlerini be reis. Fatih Terim varken kalitesi yeteneği belli ama eski form durumundan uzak adamları alıp yeniden yüksek performans göstermesini sağlamak bizim için daha uygun gibi

Yeteneğin kralı Bruma 'yı getirdik de ne oldu yıllarca bekledik kendini bulması için ki onda bile doğru düzgün kârımız olmadı. Brezilya liginin en iyi sol beki Telles geldi de ne oldu çok mu mükemmel performans alabildik veya satarken müthiş paralara mı satabildik ?

Bu scout işleri STSL için pek mantıklı değil reis ya aldığın adamı Bruma gibi Telles gibi tutarsa saniyesinde büyük liglerden akını çelerler ya da Carole-Ontivero-Hajrovic gibi karavana transferler olur
alt y

alt yapı yok düzgün yabancı genç oyuncu yok sponsor desen daha yüksek ücretli anlaşma yapamıyoruz ee bu dükkan nasıl dönecek o zaman ?

Garry satılırsa yerinin dolacağına hiç inanmıyorum sayısal anlamda bile, hatta yasinle sözleşme uzatıp devam ediyoruz bile diyebilirler sattığın kadar al vs ceza gelebilir tamam ama önce takımda ki işe yaramazları satacan o durumda tutupta en sağlam oyunculardan birine yollarsan seneye ne yapacan cl'de yedeklere hiç girmiyorum takımda.

8 numara eksik
10 numara eksik
Sol stoper eksik
Sol bek eksik
Sol kanat eksik

5 tane topçu lazım olacak kısaca tutupta sağlam bir mevkiyi bozup yap boza bulaşmak bana hiç mantıklı gelmiyor maddi olarakta, manevi olarakta.

küçük bir hesap yapalım.

Garry 20 ye satılsa elimize 15 geçse.

Yerine feg tarzı birini alsak 5 bonservis versek 3 yıllık 3 er milyondan anlaşma yaptık etti mi sana 14 milyon para bitti o oyuncu kötü çıkarsa belhanda gibi ne satabilirsin ne bişey yaparsın elinde kalır hem 1 mevkin daha bozulur hemde para biter.

Önce eksik mevkilere kiralıkta olsa oyuncu alacak yönetim o güveni verecek ondan sonra garry satışına ben okeyim yoksa cl'de yine averaj takımı olucaz.

Garry olayı scout transferi değil mi? Transfer edilene kadar boyle bir futbolcunun varlığından hiç kimsenin haberi yoktu..

Diyeceksin ki o istisna.. Her zaman tutmuyor.. Evet haklısın.. Ben de scoutlara cok kızdım zamanında.. Emre Utkucan'a epey verdim, veriştirdim.. Ama son zamanlarda iyi arastırmalar yapıyorlar.. Ben Elmander ve scout ekibinin Polonya, Isveç, Norveç, Danimarka gibi kuzey ulkelerinden genç, fiziği guclu, basarıya aç, disiplinli birkaç oyuncu bulacagına inanıyorum..

FT den mucizeler beklemek dogru olmaz. Elimizde Belhanda, Fegouli var mesela.. Bunların form durumunu yukseltsin yeter..

Balotelli - Bonservissiz
Ben Arfa - Bonservissiz
Emre Mor - Kiralık veya uygun bonservis
Bruma - Kiralık
Ndiaye- Kiralık + opsiyon
Sneijder - Bonservissiz
Asamoah - Bonservissiz

Fatih Terim adam eder team :)

Balotelli - Bonservissiz
Ben Arfa - Bonservissiz
Emre Mor - Kiralık veya uygun bonservis
Bruma - Kiralık
Ndiaye- Kiralık + opsiyon
Sneijder - Bonservissiz
Asamoah - Bonservissiz

Fatih Terim adam eder team :)

Hocam bonservis yok ama imza parası var artık bonservis gibi oraya 4 4 4 4 yazalım derim dahada yüksek olabilirde alt limitten yazalım :)

Yedek kaleci >> Eray dehlenip Muslera +Gökhan Degirmenci - Transfer geçmişi
Sol bek >> Nagatomo'yu aldığımızı varsayarsak forma rekabeti için Georgi Schennikov - Oyuncu profili 17/18
Sağ bek >> Linnes+Mariano+ Kyle Naughton - Oyuncu profili 17/18
Orta saha >> Fernando + Selçuk+Donk+ kiralık Ndiaye + yine kiralık Renato Sanches - Oyuncu profili 17/18
Sol Kanat >> Takashi Inui - Oyuncu profili 17/18 Bedelsiz kaçırılmaması gerek en az 3 yıl iyi katkı verecektir.
Ofansif orta saha >> Keisuke Honda - Oyuncu profili 17/18 Sergio Canales - Oyuncu profili 17/18 Lewis Holtby - Oyuncu profili 17/18 Amin Younes - Oyuncu profili 17/18 Hepsinin sözleşmesi bitiyor hepsi de iş yapar aralarından birini ayartmak lazım mutlaka.
Forvet: Gomis'in yedeğine Abel Hernández - Oyuncu profili 17/18 + Ahmed Musa kiralık

Amin Younes iyi olurdu ama adam biraz sorunlu. Önce Napoliye gidecekti, sonra Wolfsburgle sözleşme imzaladi. şimdi Wolfsburg o sözleşmeyi yirtmak üzere, Napoli ona dava açti. vs. vs.

Amin Younes iyi olurdu ama adam biraz sorunlu. Önce Napoliye gidecekti, sonra Wolfsburgle sözleşme imzaladi. şimdi Wolfsburg o sözleşmeyi yirtmak üzere, Napoli ona dava açti. vs. vs.
Ofansif orta saha için bedelsizlerden sıralama 1)Canales 2)Holtby 3)Honda 4)Amin Younes olmalı renktaş

Renato Sanches kiralık fırsat transferi olarak göze çarpıyor. Müthiş katkı verir ama bonservisini alamayacağımız garanti orası sıkıntılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt