Transfer Önerileri (Arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'ın öncelikle 5 yabancı isim;

Ahmed Musa
Renato Sanchez
Trezeguet
Badou N'Diaye
Shaqiri

(AMK-Özel)

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Kayserispor'dan Deniz Türüç, Lig Radyo'ya konuştu: "Fatih Terim, beni milli takıma çağıran ve bana yardımcı olan bir hoca. Her futbolcunun hayali onun gibi bir teknik adamla çalışmaktır, bu onurdur. Adımın transferde geçmesi gurur verici tabii ki."

h.o.

Galatasaray'ın öncelikle 5 yabancı isim;

Ahmed Musa
Renato Sanchez
Trezeguet
Badou N'Diaye
Shaqiri

(AMK-Özel)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Baba bazen harbiden çok boş yapıyorsun. Jo, Santos, Misimoviç, İnsua gibi adamlar ne alaka şimdi? Kiralık geldiler geri gittiler. Misimoviç'i de Hagi yedi. Niye elimizde patlasınlar? Ha Elanyo'yu unutmuşsun :D:D:D

Hagi mi yedi?

Bizden sonra ne yapti Misimovic biliyormusun yoksa birileri Hagi yedi dediginden mi tekrarliyorsun burada ?

Yenmis olan adam bizden sonra biseyler yapmali . Bize ne yaptigini anlatirmisin bizden sonra Misimovicin ?

Mesela Jardeli 2 bucurun isyani yedi.

Bizden sonra ilk yil 42 golle avrupa gol krali olmustu.

Öncelikle hedefimizi belirlemeliyiz.Türkiye ligi mi,şampiyonlar ligi mi yoksa 2si birden mi?Bana göre ilk amaç en az 2 yıl daha şampiyonluk ve 7-8 yıllık zaman diliminde ilk 2de olmak.
Dürüst olmak gerekirse zorlu bir gruptan çıkmamız için en az 1 iyi stoper,1 iyi sol bek,çok iyi bir 8 numara ve 10 umara lazım.Deplasmanlarda kümede kalmaya çalışan rakiplerden yediğimiz baskılar hala aklımda.Yedekleri saymıyorum bile.
Genç oyuncu alalım ama garanti olması lazım.Bu 3-4 yıl sokağa atılacak paramız yok.Gomis ve Gary satılacaksa en az 35 milyonlu rakamları görelim ki onların yerine aldıklarımız tutmazsa bile zararı minimuma indirelim.Arda Riera veya Sneijder-Belhanda en taze örnekler.
Bana göre önceliğimizi Türkiye ligine verip Avrupayı 2-3 yıl sonrası için hedeflemeliyiz.Gençleştirme işini de dışarıdan yerine alt yapıdan yapmalıyız.
Gary gitti diye düşünürsek ve Nago kaldı diye düşünürsek.Belhanda umarım gider ama kaldı gözüyle bakalım.
1-Çok iyi 8 numara
2-Çok iyi kanat
3-Yedek forvet
4-Yerli orta saha
5-Yerli kanat
Bu 5 transfer bizi çok rahat şampiyon yapar.Fakat özellikle 8 numara ve kanat transferlerini boşa atmamalıyız.

UEFA'dan muhtemelen sattigin kadar alabilirsin cezasi gelecek, bu yuzden dusuk maliyetli oyunculara yonelmeliyiz. Fransa 2.ligi, isvec, danimarka, belcika, polonya gibi liglerde yetenekli oyuncu cok.

Nagatomo
Denayer bonservisleri alınsa

Ndiaye kira
Asamoah free
Shaqiri 7-8 milyon
Ahmet Musa kira 1-2 milyon
Emre Mor kira 1+8 opsiyon
Emre Akbaba 4 milyon
Yedek kale ?

15 milyon bandında iyi bir 11 ve yedek klubesi için yeterli olur.

Birde eger Uefa'dan ceza almazsak sattığın kadar al gibi Garry'de kalırsa bol alternatifli geniş bi kadromuz olur.

Orta sahayi ister 3le ister 4le istersen 5le Fernand-Donk-Asamoah-Ndiaye-Belhanda-Selçuk-Emre Akbaba iyi alternatiflerden oluşan ve baya sağlam sert çevik bi orta saha olur.

Kanatlarda Garry-Feghouli-Shaqiri-Emre Mor- Sinan gayet kaliteli ve bol alternatifli olur.

Defans yönünde Maicon nolur bilmiyorum ama Maiconu satıp yerine lider Chiellini vari bir stoper alırsak bu kadronun kura şansıyla ya cl çeyrek final yada avrupada final yapacağına Fatih Hocayla adım kadar eminim.

Muslera
Nago-Chiellini-Serdar-Mariano
Ndiaye-Fernando-Asamoah
Shaqiri-Gomis-Garry

Yedek kadro

?
Linnes-Denayer-Ozan-Asamoah
Donk-Selcuk
Feghouli-Akbaba-EmreMor
Ahmet Musa

Çok dengeli bi kadro olacağını düşünüyorum.

Stoke City midfielder Xherdan Shaqiri has a £12m relegation release clause in his contract and is keen to play Champions League football again (The Sun)

16 milyon euro civarı bir para yapıyor. Shaqiri riskine girilebilir piyasası hala var bizden sonra bir transfer daha yapabilir.

Carole

Carole aslında gerçekten bu kadar kötü topçu değildi ilk geldiği zaman sergilediği performansla son hali arasında uçurum vardı hani Fatih Terim varken Carole 'e bile bir şans vermemiz gerektiğini düşünüyorum Carole 'ü bile adam edebilir Fatih Hoca ...

Nagatomo iyi hoş alalım da CL'de elek ederler gibi o kanattan.
Carole'ü zaten kesin yollamak lazım, sağlam bir solbek daha bakalım

Garry kesin olarak satılacak satabilirsek Maicon 'u da satmaya çalışalım

Ndiaye 'yi kirala
Kjaer - Deulofeu ve A. Sanabria üçlüsünün bonservisini al

Sonra kadromuzdaki çöpleri temizleme operasyonu ile transfer dönemini kapat

Muslera
Mariano-Kjaer-Serdar-Nagatomo
Fernando
Ndiaye-Belhanda
Feghouli-Gomis-Deulofeu

Sinan-A.Sanabria-Donk üçlüsü de sonradan oyuna girecek oyuncularımız olur ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt