Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Resmi sitemiz için öneri

O zaman iyi bir maaş almaları lazım.Çünkü hergün en az 100-150 haber yalanlıyacaklar.:DAllah muhafaza ''Messi Galatasaray'da'' haberini bir atlarlarsa sen gör o zaman forumları,curcunayı.:D

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Voltran oluşturuldu.:D Buradan devam edelim...

iyi bir sag bek sart cihandan beri sagbek gormedi bu takım... :D ve de ordu dan Bruno Mezenga 20 gol attı bank asya'da... max. 1-2 m euro ya alınır... 2-3 sene sonra büyük takımlara 20 -30 m euro ya satılır, büyük potansiyel var bu Bruno'da...

Bruno geri dönüyor zaten kulübüne. Gereken bir para varmış. Onu ödememiş Orduspor. Böylece transfer etme imkanını kaybetmiş. Yani şuan her isteyen kulüp onu alabilir sezon sonunda.

Kewell,Meira ve Baros'u masa altı yaparak almadık herhalde :o

Külübü iyice çülsüz yaptınız

Bazıları çigrından çıktı laf sokmak için yer arıyorlar :asd:

Kewell, Baros adeta düşen uçaklar gibiydiler aşağı doğru gidiyordu kariyerleri gelmeleri doğal.Meira kaptanlıklık için kavga etti Stutgart kulübüyle, açıklamalarda bulundu yol verdiler.

Bazı transferler yazılıyor buraya yazdıkları futbolcular kariyerlerinin en üst noktasında ve kamyonla bonservis talep edilecek adamlar bunu anlamsız karşılıyorum.

Çığrından çıkan varsa çıktıları çığrılarına geri dönerler dert etme.Kimsenin laf sokmak gibi derdi yoktur zannımca eleştiri kaldırabilmek büyük erdemdir ve bu erdeme herkes sahip olmasını beklememek lazım gelir...

Spartak Moscova ve Mozart yollarini ayirdi...

Bonservisi elinde bir oyuncu.

Defansiv orta sahada cok mücadele eden ve cok iyi oyun kurabilen, Mehmet Aurelio tipinde bir oyuncu...ve 29 yasinda.

düsünülmesi gereken biri.

Spartak Moscova ve Mozart yollarini ayirdi...

Bonservisi elinde bir oyuncu.

Defansiv orta sahada cok mücadele eden ve cok iyi oyun kurabilen, Mehmet Aurelio tipinde bir oyuncu...ve 29 yasinda.

düsünülmesi gereken biri.

Madem o kadar iyi niye yollar ayrılıyor!

Madem o kadar iyi niye yollar ayrılıyor!

su an zaten bir kac oyuncu spartak'dan ayrilmayi düyünüyor...ocak'ta torino'ya bedava göndermeye calismislar zaten...ama 800.000 euro seneleigi cok gelmis torino'ya...belki'de son sportif hayal kiriklarindan bu oyuncudan vazgecmis olabilirler. mesela stranzl ve carioca'da ayni sekilde gitmek istiyorlarmis. ayrica sezon sonunda sözlesmesi zaten bitiyormus.

su an zaten bir kac oyuncu spartak'dan ayrilmayi düyünüyor...ocak'ta torino'ya bedava göndermeye calismislar zaten...ama 800.000 euro seneleigi cok gelmis torino'ya...belki'de son sportif hayal kiriklarindan bu oyuncudan vazgecmis olabilirler. mesela stranzl ve carioca'da ayni sekilde gitmek istiyorlarmis. ayrica sezon sonunda sözlesmesi zaten bitiyormus.

Anladım kulüp değil oyuncu gitmek istiyor,üzerinde durmak lazım gerçekten çok iyi oyuncular var ama iyi araştırma yapamıyoruz!

Kewell, Baros adeta düşen uçaklar gibiydiler aşağı doğru gidiyordu kariyerleri gelmeleri doğal.Meira kaptanlıklık için kavga etti Stutgart kulübüyle, açıklamalarda bulundu yol verdiler.

Bazı transferler yazılıyor buraya yazdıkları futbolcular kariyerlerinin en üst noktasında ve kamyonla bonservis talep edilecek adamlar bunu anlamsız karşılıyorum.

Çığrından çıkan varsa çıktıları çığrılarına geri dönerler dert etme.Kimsenin laf sokmak gibi derdi yoktur zannımca eleştiri kaldırabilmek büyük erdemdir ve bu erdeme herkes sahip olmasını beklememek lazım gelir...

Vay anasını anmada çülsüzmüşüz :)

15 milyon € taş çatlasa 20 milyon € muz yoksa "mantıklı transfer önerileri" konusunu kapatalım bence,ben buraya Hamit ve Gudjohnsen yazamıyorsam oturup ağlamamız lazım,adamlar yedek külübesinde oturuyor :o

Neyse size Boozid'li Lukunku'lu transfer konuşmaları dileyim belki aralarından 1 tane Ribery bulursunuz ve külübde onu takımda tutar :2aloh1:

Birde şu sondaki "gelir..." lafını anlamadım :o

yonetimden ricam hic bir oyuncu gitmesin diye ısrarcı olmamaları buna arda m.topal lincoln kewell baros dahil giden agam gelen pasam soyle inceden bir ayar yaparlarsa mevcut kadrodan kat ve kat daha iyi bir kadro kurulabilir butcemiz ihtibariyle bonservissiz veya dusuk maliyetli futbolcu bulmalıyız yani birinci elden futbolcu almamız lazım bilindik futbolcu yerine yıldız olma eyilimi olan futbolcu almak lazım

Marvin Phillip = kaleyci adayım

José Iván Vélez = defans sag kanat adayım

Anderson Martins = Servet ile cok iyi ikili olurlar

Carioca takimdan gercekten ayrilmak istiyorsa, kesinlikle alinmali.

Sart!

Vay anasını anmada çülsüzmüşüz :)

15 milyon € taş çatlasa 20 milyon € muz yoksa "mantıklı transfer önerileri" konusunu kapatalım bence,ben buraya Hamit ve Gudjohnsen yazamıyorsam oturup ağlamamız lazım,adamlar yedek külübesinde oturuyor :o

Neyse size Boozid'li Lukunku'lu transfer konuşmaları dileyim belki aralarından 1 tane Ribery bulursunuz ve külübde onu takımda tutar :2aloh1:

Birde şu sondaki "gelir..." lafını anlamadım :o

Hamit sakatlıktan yeni çıktı tabi kulübede oturacak.Gudjohnsen Barcelona'da oynuyor bilmem farkındamısın?Forvette kimler oynuyor Barcelona'da?

Biz bu düşeş yabancı transferlerinden memnunuz kumar gibi oluyor ama tutuncada tutuyor.

Lazım gelmek gerekmek anlamındadır.Yani gelir-gideri kastettmedim.

Gudjohnsen'de Hamit'te alınamayacak oyuncular değildir,hele Gudjohnsen .. Biraz paraya bakar.Hamit'in Türkiye'ye gelmek isteyeceğini pek düşünmüyorum ki bence o kadar gerekli bir oyuncu da değil.

@ Mehmet ;

Barcelona'da Henry-Eto'o-Messi oynuyor,arada Bojan ile Gudjohnsen giriyor ama formalite maçlarında filan.Bu rotasyona Hleb,Keita'yı da ekleyebiliriz sanırım,Pep onları sol açığa koyuyor bazen. :)

Gudjohnsen'de Hamit'te alınamayacak oyuncular değildir,hele Gudjohnsen .. Biraz paraya bakar.Hamit'in Türkiye'ye gelmek isteyeceğini pek düşünmüyorum ki bence o kadar gerekli bir oyuncu da değil.

@ Mehmet ;

Barcelona'da Henry-Eto'o-Messi oynuyor,arada Bojan ile Gudjohnsen giriyor ama formalite maçlarında filan.Bu rotasyona Hleb,Keita'yı da ekleyebiliriz sanırım,Pep onları sol açığa koyuyor bazen. :)

Hamit gelmem diyor adam her yıl 3-4 kere açıklıyor hatta hukuki yollara başvururum bu konuda haber yapılırsa dedi.Bayern Münih'in satacağını düşünmüyorum.Gudjohnsen problem çıkarmadan yedek bekliyor girince fenada oynamıyor Barcelona'da oynamak varken gelmez bence...

Bana kalsa Santa Cruz, Defoe, Tevez bilmem ne yazarımda mantıklı olmaz bu yazdıklarım.Unutmayalım bu yıl cep delik, cepken delik şampiyon olursak bile gelecek paranın gideceği yer hazır.Açıkçası transfer bize lüks.Eldeki kadroyu koruyup biraz taktik bilen, oyun okuyabilen, eldeki malzemeyi ziyan etmeyecek, alt yapıyıda bu yoğurduğu hamura katacak bir hoca alabilirsek bizim için en iyi transfer bu olur.

Kesinlikle sağ kanada ve forvete oyuncu lazım ne Kewell ne Arda oranın oyuncusu değiller.

Öncelik Hamit olmalı Baros u alan Hamit i her türlü alır...

Borucun yaptığı hatalar ağrıyı aştı be .Öok kritik maçlarda hatalar yapıyor hemde komik hatalar.

Kaleci önerim Cassio Ramos genç, yetenekli, ucuz...

Kameni, Sakho:), Aurelio,Nisterlooy..

Geri
Üst Alt