Arkadaşlar öncelikle benim için gidecek futbolcular belli: lincoln-ü.karan-m.güven-emre güngör-linderoth-serkan çalık-özgürcan-cafercan-hasan şaş. Bunlardan lincoln+ü.karan+linderoth+serkan+hasan satılır = 15 M kadar bir para gelir.
mehmet güven+1 M euro=mustafa sarp alırım. Ya da Patzasoglu alınırsa gerek yok.
cafercan+özgürcan+1.5 M euro=sercan ı alırım.sercanın adı fener5çe ile de anılıyor,hatta sezon sonu kesin gider deniyor.o olmassa, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan m.yıldız alınması artık allah'ın emri xD onu kesin alırız sercan'ı almazsak.
Ayrıca lincoln ün yerine birçok alternatifim var.
bosko jankovic(23),ruslan rotan(25),özellikle en beğendiğim ve en genç oyuncu olan danilo rios(19).özellikle danilo rios'a dikkatinizi çekmek isterim.onu yaklaşık 3m uero ya alabilirsek çok mkemmel olur.gremio da oynuyor.yeni bir ribery çıkarabliriz!!!bugune kadar pek adını duymamış olabilirsiniz ama burdan söylüyorum.bu siteye göz atan herhangi bir gs lı yönetici büyüğümüz veya menejer tarzı birisi varsa,kesinlikle en azından bir maçını izlemeye değer.geçen gremio'nun maçında oynadı bir 40 dk kadar.gol atamadı ama ben yine de beğendim. Ayrıca bir şutunu kaleci çok iyi çıkardı. Diyeceğim şu; DANILO RIOS'A DİKKAT!!!
Bunun yanında Ankaraspor 'dan Ediz Bahtiyaroğlunu çok beğeniyorum. Güç ve hava hakimiyeti çok iyi. Biraz da genç. Fakat ayaklarına çok da sahip değil. Aynı Servet 'e benzetiyorum

Servet ona öğretir belki birkaç şey. Tam bir yedek stoper. Servet'in yedeğini bulmuş oluruz.
Emre Güngör ile Ediz'i takas edebilirsek çok iyi olur bence. Ben de biliyorum Emre de çok iyi bi futbolcu, ama bu saatten sonra sakatlığının tamamen geçip, takıma faydalı olableceğini sanmıyorum.
Linderoth'un yerine zaten gazetelerde de adı geçen Patzasoglu bence yeterli. Zaten bonservissiz gelecekmiş.
Ayrıca Cem Sultan kesinlkle A takım kadrosuna girmeli. En azından yedekte oturur. Ya da tek forvet oynarsak Sercan ve Nonda yedek olacağı için 1 seneliğine bir anadolu kulübüne kiralık verilmesi çok mantıklı olur. Ayrıca öbür sene nonda gidince direk takıma girer.
De Santcis 'i ben beğeniyorum fakat onu alamazsak ben de kaleci alternetifleri de hazır. Bu isim de gerçekten çok iyi. Diego Cavalieri(26) Palmeiras'tan Liverpool'a gelmiş. Bu sezon sadece 1 maçta grev alabilmiş. Bence bu kaleciyi alabilirsek bizim yeni Taffarel 'imiz olur. Milli Takımda da 3 kez forma giymiş. En azından alamasak bile kiralasak çok iyi olur. Palmeiras 'tayken de çok beğeniyordum. Bu oyuncuya da dikkat edelim lütfen. Alırsak en az 4-5 sene kaleci sorunumuz kalmaz kesinlkle.
Servet 'in yanına yabancı stoper olarak, yani Meira'nın yerine de Stefan Radu(21) bu sezon Dinamo Buc. den Lazio ya geldi. Lazio 'da 8-10 maç ancak oynadı sanırım. Çok beğendiğim bir oyuncu. Özellkle topu oyna sokabilmesi çok iyi. Hagi Dinamo Buc.'in başındayken de GS 'a önermişti. O zaman daha 19 yaşındaydı. Onu 4 m euro a verirler diye düşüyorum bu kriz ortamında.
Ayrıcaa Kayserispor forması giyen Eren Güngör'ü de çok beğeniyorum. GS 'da en çok görmek istediğiniz Anadolulu futbolcu kim derseniz direkt Eren Güngör derim. Hem de çok genç. Ediz yerine onu da alabiliriz. Emre Güngör +1 m euro ya hayır dyeceklerini sanmıyorm.
Lütfen yöneticilerimizden biri bu kadro önerimi dikkate alsın.
YENİ SEZON KADROM:
------------------------diego cavalieri-------------------
--sabri(uğur uçar)-----servet------radu------hakan balta--
----kewell--------m.topal---------ayhan---------arda-----
----------------------danilo rios----------------------
----------------------baros-------------------------
YEDEKLER:
aykut-nonda-sercan(m.yıldız)-eren güngör(ediz)-barış-patzasoglu(m.sarp)-aydın
YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN ARKADAŞLAR. ÇOK UZUN ARAŞTIRMALAR SONRASINDA BUNLARI YAZIYORUM. EMEĞE SAYGI LÜTFEN.